Jättefina smycken och supersnygga klockor som dessutom är av bra kvalitet ( fick höra det från ett annat företag som säljer klockor) när armbanden skulle kortas. Vattentåliga så man slipper ta av oc... Voir plus
Hittade hemsidan genom deras tiktok live i somras, vi är bara i början på september och har redan hunnit göra 7 beställningar.. har köpte både klockor och smycken och är så imponerad av kvalitén och u... Voir plus
Finns ingen som är lika respektlös som dessa två tjejer är mot sina kunder under deras TikTok lives. Är glada och snälla när man köper men vid minsta lilla problem så blir man blockerad eller så får m... Voir plus
Jag har varit stammis hos Himo Signature i ett tag nu, och är alltid lika nöjd med allt därifrån. Smyckena och klockorna är otroligt fina och håller hög kvalitet. Kundservicen är superbra och alltid h... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Dem är så fina och alltid bra…
Dem är så fina och alltid bra erbjudande bra kvalitet älskar dem🫶
Älskar smyckena
Älskar smyckena. Får dagligen komplimanger och fråga om det är äkta guld.
ÄLSKAR PRODUKTERNA
Så tillmötesgående, snabba leveranser varje gång jag beställer. Älskar era Lives. Sjuka gift aways och gåvor vid köp. Keep up the good work 🥰😍 älskar er och era produkter. Min favorit är choklad bruna klockan och x-länken där kvaliten är TO DIE FOR
Inte tagit av mig klockan eller…
Inte tagit av mig klockan eller armbandet sekunden jag fick dom 😍 älskar verkligen och sitter perfekt till ALLT
Älskar alla deras smycken
Älskar alla deras smycken , bra kvalité och alltid fått snabb hjälp av dom 💕
Håller på med olaglig verksamhet via TikTok Live
Håller på med olaglig verksamhet via deras TikTok live. Säljer ”lotto” i form av ägg som kan eller inte kan inhålla en klocka. Folk köpte för 300 kronor och fick tomma ägg. Gambling är olagligt i Sverige utan licens. Tjejerna blev galna och köpte flera ggr för att vinna. När tre klockor hade vunnits ändrade de spelreglerna för att lägga på mer tomma ägg för att minska sannolikheten för vinst när foök redan köpte ”lott” under andra omständigheter. Jättelågt och äckligt beteende. Utnyttjar tjejer för prdukter som de köper från alibaba för 1/10 del av priset de säljer. Vill ni ha bevis? Bara sök bilderna på deras produkter på ali express eller ali baba. Bl annat klockan som kostar mellan 200-400 på alibaba
Wow😍
Jag beställde en klocka hos er och fick ett armband på köpet vilket gjorde mig otroligt glad. Har fått hem de nu och wow så fina 😍
Superfina produkter
Superfina produkter! Beställde berlock armbandet och mini xlänk! Och wow! Kommer definitivt köpa från er igen! Detta var min första gång 😍 tack för den fina servicen och ett super bemötande.
Wow deras smycken är jätte snygga och…
Wow deras smycken är jätte snygga och klockor ni kommer bli så nöjda
Prisvärt!!!
Har beställt från himo ett par gånger, första gången var förra sommaren sen dess har jag blivit besatt😍
Har armband, ringar, halsband och tjejer dem håller verkligen!! Har till och med använt deras smycken som inte är vattentåliga i vatten och dem har hållit hur bra som helst utan att färgen har gått av eller rostat. Dem är värda hypen och har inget dåligt att säga om dem. Kundservicen är bra och kommer med snabba svar, ni kan också få hjälp på deras lives på tt där dem visar upp alla smycken för er om ni är osäkra eller står mellan två st☺️☺️
I love himosignature❤️❤️❤️ Great quality…
I love himosignature❤️❤️❤️ Great quality since I use it every day.
Superfina smycken
Superfina smycken – ger en lyxig och elegant stil. Verkligen så nöjd 🫶🏼💕 Väldigt snäll personal och snabba svar.
Sämsta KUNDSERVICEN!!
Dom livear och har sälj och lovar massa saker och är överdrivet trevliga på live..
Jag beställde ett set..
Fick helt fel
Kontaktade dom via mail.. fick aldrig svar
Det gick 3 veckor då jag fick ett kort mail fär dom skriver:::
Vi förstår inte riktigt vad felet är?
Trots att jag tydligt skriver vad jag beställt och vad jag fått,
Och att det måste bytas.. så jag mailar tillbaka direkt.. och frågar ol dom läst mitt mail? Och förklarar igen..
Sen går det vecka efter vecka jag fortsätter och skicka mail nästan varje dag…
Till slut gick jag in på Fatimas instagram och skrev där under kommentarer att HIMO MÅSTE kontakta mig.. att det är omöjligt att få kontakt..
Eftersom jag tidigare en gång vid ett annat sälj live skrivit till Fatimas DM.. och dm aldrig blev läst så valde jag att kommentera under ett inlägg,
DIREKT KOMMER ETT DM FRÅN FATIMA..!!
Varför skriver du i kommentarer? Vad försöker du göra?
Exakt så… jätte otrevlig människa denna Fatima.. hon framstår som en jättetrevlig människa utåt mem måste säga det att jag är chockad..
.. fy säger jag bara… material som ändrar färg efter 2 veckor!! Jättedåligt kvalite
Sämsta sämsta kund service… du får inte hjälp om något är fel!!
Jag fick hem ett paket där det var 2…
Jag fick hem ett paket där det var 2 smycken i och jag måste bara säga att jag älskar dom så mycket. Personalen som jag har skrivit med har varit super snälla och trevliga.
I Love Himosignature brand
I Love Himosignature brand. Their watches is another level! Elegant, classy, quality.. it's just wow! I highly recommend everything!
Har köpt flertalet smycken och även…
Har köpt flertalet smycken och även klocka ifrån himo, älskar varenda sak jag har köpt! Används varje dag. Rekommenderar starkt till alla som vill ha fina smycken/ klockor 😍
Väldigt fina smycken och klockor!
Väldigt fina smycken och klockor!
Supernöjd!
10/10
Vill ni ha fina smycken till bra pris och genuina försäljare så är det Himo ni ska handla på. Alltid trevliga, toppen bemötande och inte nog med att leveransen kommer på noll tid.❤️