Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid! Ik ben super tevreden over de kleding van HouseofBasicz! Ik koop altijd een maatje groter voor mijn dochter, en ze geniet er wel twee jaar van. Ondanks veel... Voir plus

Snelle service en verzending. Na twijfel over een bestelling meteen goed geholpen en dankzij de tip de perfecte trenchcoat voor m’n dochter. Kortom top service! Zal hier zeker vaker bestellen.

Ik heb nou al meerdere malen bij House of Basicz besteld en ze stellen nooit teleur. Kwaliteit is top en mijn kinderen kunnen lange tijd genieten van de items. Daarnaast is de communicatie met het bed... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants

Luxury streetwear for kidz. Comfy and cool clothes for our little ones and the youth.

4,9

Just wauw

Just wauw! The oversized fit and quality are insane.

10 septembre 2025

Musthave

Very good quality!
Comfy style with beautiful color palette 🤩
Highly recommended 👍🏻

25 septembre 2025

Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid!

Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid!

Ik ben super tevreden over de kleding van HouseofBasicz! Ik koop altijd een maatje groter voor mijn dochter, en ze geniet er wel twee jaar van. Ondanks veel wasbeurten blijven kleur en kwaliteit perfect. De kleding zit comfortabel, heeft een fijne stijl en is makkelijk te combineren. Zelfs mijn nichtje draagt de kleding daarna nog met plezier!

Wat deze winkel extra bijzonder maakt, is de eigenaresse. Ze is echt een fijne vrouw die altijd meedenkt, en ik houd enorm van haar creativiteit. Als je prijs en kwaliteit vergelijkt, is het allesbehalve duur. Echt een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle kinderkleding!

10 février 2025

Love it!

Gisteren mijn bestelling ontvangen. Super blij met de items. Mooie kwaliteit! Zachte maar dikke stoffen mooi afgewerkt en comfortabel. Kids waren er helemaal blij mee! Heel erg bedankt. Ga zeker in de toekomst vaker bestellen 😍

11 janvier 2025

Geweldigg

Super, de eigenaar reageert heel snel en is erg vriendelijk. De bestelling word elke keer heel snel geleverd!! Ik koop hier graag vaker

5 novembre 2024

My fav basicz !

Altijd snel een antwoord op je vraag, snelle verzending en netjes geleverd ! Kleding is echt van hele goede kwaliteit en blijft mooi (zelfs na jaren!) keep up the good work! =)

22 juin 2023