Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Opdatering. Vi har nu taget huset i brug og har taget alle elementer i stuen ned (undtaget et) og re-installeret dem med lokale håndværkere. Skydedøre og faste glaspartier. Frygter “det værste» i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg stod akut og manglende 2 new Yorker døre som jeg havde bestilt fra en anden virksomhed. Jeg blev så brændt midt i et større renoveringsprojekts. Anders sørgede ikke desto mindre for en rigtig god... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt House of Steel til et projekt, og har kun rosende ord om dem. De var gode i kommunikationen i den indledende fase, og løsnings orienteret omkring diverse muligheder og faglig kompete... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og uovertruffen kvalitet! Vi har fået leveret en smuk, specialdesignet dør, hvor der var tænkt på alle detaljer fra start til slut. Anders er ekstremt dedikeret til at levere et h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Entrepreneur en acier et fer
  4. Service de fabrication
  5. Vitrier

Écrit par l'entreprise

House of Steel ApS er specialister i skræddersyede ståldøre, New Yorker døre, glasvægge og stålpartier til private boliger og erhverv i hele Danmark. Vi designer, producerer og monterer skræddersyede løsninger, hvor kvalitet, funktionalitet og tidløst design går hånd i hånd. Vi tilbyder blandt andet New Yorker døre, New Yorker vægge, New Yorker glasvægge, indvendige ståldøre, enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre, foldedøre, pivotdøre, glasdøre, faste glaspartier, vinrum i stål og specialfremstillede stålpartier. Alle løsninger fremstilles efter mål og kan tilpasses med et bredt udvalg af farver, overfladebehandlinger, håndtag og glastyper. Hos House of Steel går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi rådgiver dig gennem hele processen, fra den første idé og gratis opmåling til produktion, levering og professionel montering. Hver løsning bliver fremstillet med fokus på godt håndværk, præcision og gennemtænkte detaljer, så resultatet lever op til dine forventninger. Vores ståldøre og glasvægge fremstilles i slanke stålprofiler med hærdet sikkerhedsglas og kombinerer elegant design med lang holdbarhed. Det karakteristiske New Yorker design skaber et eksklusivt udtryk, giver et naturligt lysindfald og passer perfekt til både moderne og klassiske boliger, kontorer, restauranter, hoteller, butikker og erhvervsejendomme. Vi leverer og monterer i hele Danmark og har hjulpet hundredvis af kunder med at realisere deres projekter. De mange positive anmeldelser på Trustpilot afspejler vores fokus på kvalitet, service og en tryg kundeoplevelse fra første kontakt til den færdige løsning. Leder du efter en New Yorker dør, en ståldør, en glasvæg, en New Yorker glasvæg, en skydedør i stål eller et specialfremstillet stålparti, står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dit projekt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,3

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk flot væg - en god oplevelse

Jeg har netop fået installeret en flot hvid new yorker væg med dør ind til mit soveværelse. Jeg er enormt tilfreds med resultatet og forløbet med House of Steel har været informativt og yderst professionel. De er altid hurtige til at svare. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og jeg vil til enhver tid, vælge House of Steel igen.

8 février 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med det projekt, vi har installeret til dig. Hos House of Steel bestræber vi os altid på at levere en informativ og professionel oplevelse, og det betyder meget for os at få bekræftet, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på anbefalinger og ser frem til at være til tjeneste igen, hvis du skulle få brug for det.

Jeg har brugt House of Steel til skydedørs element

Jeg har brugt House of Steel til et projekt, og har kun rosende ord om dem.
De var gode i kommunikationen i den indledende fase, og løsnings orienteret omkring diverse muligheder og faglig kompetente undervejs. Og produktet lever fuldt op til mine forventninger i udtryk og funktion.
De bedste anbefalinger herfra og jeg vil klart bruge dem igen.
Jacob Pedersen

3 novembre 2023

Hej Jacob ,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores kommunikation, løsningsorienterede tilgang og det færdige resultat af skydedørene.

Vi sætter pris på dine rosende ord og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået den flotteste new yorker væg…

Har fået den flotteste new yorker væg op i min klinik. Den er perfekt lavet og sat op. Har kun haft en god oplevelse af hele forløbet og kan varmt anbefale firmaet til andre.

7 novembre 2023

Hej

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den new yorker væg, vi har installeret i din klinik. Det er altid dejligt at vide, at vores arbejde opfylder dine forventninger.

Vi havde fornøjelsen af House of Steel

Vi havde fornøjelsen af House of Steel, da vi ønskede specialfremstillede vinduer til vores hjem. kommunikationen var fremragende, og de forstod vores tanker og ideer. Håndværket og kvaliteten af de færdige vinduer er rigtig godt og vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale til alle. Tak for en fantastisk service!

3 octobre 2023

Hej Jannik,
Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kommunikation, håndværk og kvalitet. Det betyder rigtig meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og fantastisk resultat

God service fra start til slut, leveringstiden var lidt længere end forventet men helt klart ventetiden værd. Vi har ikke en finger at sætte på noget ellers.

Vi benytter House of steel igen 👍

24 août 2023

Hej Andreas,
Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og det endelige resultat.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus