Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een vermoedelijk defect in een kookplaat uistekende service en hulp ondernomen door howat. Gelijk meedenken en oplossingsgericht ook kosteloos vergoed. Kortom top ! Mail ook gelijk antwoord hier... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Veel goedkoper dan 1 van de bekende concurrent. Bevalt prima na een maand in gebruik. Boiler neemt niet teveel ruimte in. Ook handig om de temperatuur in te stellen op iets minder warm. Installatie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na installatie bleek dat het verwarmingselement niet werkte. Hoogstwaarschijnlijk doorgebrand omdat ik de boiler niet goed had afgevuld voordat ik het aansloot op netstroom. 2 dagen later al een ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben de van Howat leren kennen via mijn vader. Zowel uitstraling, functionaliteit en prijs/kwaliteitverhouding vinden wij geweldig. Wij hadden een probleem met de kookplaat waarbij wij snel en v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Een duurzame oplossing in huis.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dikke pech hebben

Heb een compleet set besteld.
Helaas werd door dpd zoek geraakt.
Howat stuurde een nieuwe set op 3 in 1.
Via post.nl
Deze goed aangekomen.
Helaas lekte de kraan.
Contact opgenomen met Howat.
En de zelfde dag een nieuwe kraan verstuurd.
Volgende dag in huis, gemonteerd
En lekte niet zo goed en netjes opgelost door Howat een 10+ voor de service 😀

17 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden een lekkende kraan

Wij hadden een lekkende kraan, na contact met Howat werd er kosteloos een nieuw binnenwerkje opgestuurd waarmee het probleem opgelost kon worden! Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en vlotte service!

12 juin 2025

4 in 1 kraan

De kwaliteit van de kranen is uitstekend. Na twee jaar gebruik zijn wij nog steeds heel tevreden. Vergeet niet om tijdig je filters te vervangen. De klantenservice reageert snel.

26 avril 2025

Top service

Na een jaar begon de kraan te druppelen. Via de mail contact opgenomen waarop snel gereageerd werd met een uitleg wat te doen. Toen dit niet bleek te helpen zijn er nieuwe onderdelen toegezonden wat het probleem opgelost heeft. Service zoals het naar mijn idee hoort maar zoals je het niet vaak meer krijgt. Oh en het geluid waar mensen over spreken vind ik vergelijkbaar met een waterkoker, voor mij acceptabel tegenover het prijsverschil van de duurdere varianten.

10 avril 2025

Wat een top service

Wat een top service ! Ik kreeg zelfs in het weekend antwoord op mijn, via mail, gestelde vraag. Ook het eerdere telefonisch contact was vriendelijk en duidelijk.
Voor iemand die prijs-kwaliteit belangrijk vindt is dit een zeer aan te raden alternatief op de welbekende dure Q.
Ik kan iedereen adviseren hun site te bezoeken, niet alleen voor een kraan maar ook voor hun andere producten.
Van mij krijgen jullie een dikke welverdiende 10 !

29 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de uitstekende service

Al ruim 4 jaar gebruiken we de matzwarte kokend-water-kraan van Howat. Zeer tevreden!
Afgelopen week lekte het binnenwerk. In eerste instantie van Howat zeer snel en helder advies gekregen wat te doen. Om problemen te voorkomen in de toekomst een nieuw binnenwerk besteld via Howat en daarbij een nieuw veertje voor de veiligheidsknop (deze was zoek geraakt).
Howat stuurde een volledig nieuwe knop. Howat...TOP!!

25 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kreeg problemen met een kraan die…

Ik kreeg problemen met een kraan die begon te druppelen. Een vraag gesteld aan de klantenservice van Howat, wat misschien het probleem kon zijn. Direct bericht gekregen met een oplossing om het binnenwerk schoon te maken. Helaas werkte dit niet. Weer contact gehad en Howat stuurde me kostenloos een nieuw binnenwerk op. Wat een service. Zeker omdat de heetwater kraan was geïnstalleerd door de vorige bewoners.

27 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Prima goedkopere optie maar zou persoonlijk volgende keer wat meer betalen voor een Quooker

Na veel twijfel voor een Howat gekozen, prima kraan (zeker voor het geld), maar zou het niet nog eens kopen.

Boiler maakt veel herrie. Contact over gehad en dan kan ik een of andere geluidsdeken aanschaffen die net zo groot als mijn hele wastafelkast. Moest hem ook nog zelf kopen. Dat snap ik dan niet als je service wilt verlenen.
*update de deken is vergoed dat vind ik netjes

Verder zit er een goede 3/4 seconde vertraging op de heetwater kraan. Reden klinkt logisch maar bij concurrent Quooker hebben ze dat wel op orde. Die maakt overigens ook 0 geluid.

Ik weet het persoonlijk wel voor mijn volgende huis.

Echter als je een goedkopere kraan zoekt en het geluid en de vertraging niet storend voor je is, is het een prima optie.

7 janvier 2025
Logo de Kokendwaterkranen

Réponse de Kokendwaterkranen

Hi Rens,

Bedankt voor jouw feedback. De boiler maakt inderdaad een beetje geluid bij het opwarmen. Afhankelijk van de keuken en de opstelling is dit hoorbaar maar dit kun je naar wens terugbrengen naar 0 met wat isolatiemateriaal.

De vertraging hoort bij het ontwerp en de structuur van het systeem. Bij kranen zoals Quooker staat de boiler rechtstreeks onder druk, waardoor het kokend water er meer uit 'spuit'. Ons systeem is er een van lage druk, waarbij de boiler zelf niet rechtstreeks onder druk staat. Hierdoor komt het water er veel netter uit en komen er geen spetters op je hand. Tevens is dit veel veiliger bij eventuele lekkages (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), maar dan kan onze boiler maximaal 2,4L water uit de boiler komen en bij boilers onder druk oneindig.

Fijn dat je de prijs-kwaliteit toch in verhouding vindt!

Mochten we je nog ergens bij kunnen assisteren, dan horen we het graag!

Fijne dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb een fantastische aanschaf gedaan.

Heb een fantastische aanschaf gedaan.
Een kokendwater kraan van HOWAT..
Jemig wat een mooi goed werkend product.
En voor een aanschafprijs die meer dan redelijk is.
Verder ben ik ook tevreden met de aftersale.
Mn echtgenoot heeft helaas geen kracht meer in haar handen , wat resulteerd in moeite hebben met de beveiliging van de kokendwater knop.
Deze is veerbelast i.v.m. veiligheid.
Heel goed, maar helaas niet voor haar
Contact opgenomen en kreeg dezelde dag een afdoende antwoordt .
Voor nog geen €10 is een binnenwerk te koop zonder veer..
Wel wat kun je nog kopen voor €10 in Nederland.
HOWAT AAA+++

11 octobre 2024

Zeer goede service

Onze Howat boiler was defect. En de garantie verlopen. In overleg opstuurd naar Howat en zij hebben hem gerepareerd en teruggestuurd. Dit zonder enige kosten in rekening te brengen. Ik vind dit een zeer goede service

28 novembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Sinds vandaag bezit ik een Howat…

Sinds vandaag bezit ik een Howat 3-1-kraan. Het valt mij op de boiler veel laaai maakt iedere als er wat warm water is gebruikt (en niet eens heel veel. De boiler staat in een gevuld gootsteenkastje in een open keuken. Voorheen had ik een Quooker en die hoorde ik nooit….

28 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Kraan is mooi en werkt erg fijn

Kraan is mooi en werkt erg fijn . Naar onze mening beter dan een ander merk.Service was ook erg goed. Alleen het geluid en de warmte straling van de boiler zijn echt niet ok. Bij tussentijds opwarmen echt harde klappen. In een ppen keuken niet fijn.

4 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Flow vs Howat

Omdat wij onze flow kraan moesten vervangen hebben we gekeken naar de Howat kraan omdat deze bij de AH in de aanbieding was. Het scheelde ruim 500 euro. De reviews waren goed dus leek het ons een prima deal. Toch wil ik even een review schrijven omdat ik deze informatie nog miste..

Het is geen vervanger voor onze flow kraan. Waar we eerder per direct kokend en heet water hadden uit de kraan is dit bij de Howat zeker niet het geval.
Kokend water is niet zoals bij onze Flow instant beschikbaar en het is minder heet dit komt omdat de Flow een drukvak heeft en de Howat niet. We moeten een paar tellen wachten op "kokend water" wat op zich niet heel erg is.
Wat ik wel een stuk vervelender vind is dat het normale warm water gewoon via de cv wordt opgehaald.. onze flow had heet water per direct beschikbaar vanuit de boiler en gaf het een hitte boost of iets als je de kokend water functie gebruikte.. Nu moet ik gewoon weer 10 seconden wachten op warm water en verbruik daar meteen een hoop water bij.
De straal van het kokende water is ook een stuk kleiner dan bij onze flow waardoor als ik een pan piepers wil opzetten ik gewoon langer bezig ben.
Ook maakt de Howat in tegenstelling tot een Flow of een Quooker een hoop geluid. Enkele keren per uur horen wij hoe hij verwarmd. Op zich vind ik dit geen probleem maar als we deze informatie allemaal samen nemen en eerder hadden geweten hadden wij de Howat hoogst waarschijnlijk niet aangeschaft.

17 octobre 2024
Logo de Kokendwaterkranen

Réponse de Kokendwaterkranen

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor jouw feedback. Dat wordt gewaardeerd:)
De kraan sluit je inderdaad direct aan op zowel de koud als de warm waterleiding. Je kunt de kraan ook aansluiten op enkel de koud waterleiding. Je hebt dan een kraan met koud en kokend water en wanneer je dan eens 'warm' water nodig hebt, dan kan je beide hendels openen. Het is een laag druksysteem dus vandaar dat je 1-2 seconden moet wachten tot het kokende water uit de kraan komt. Wij vinden dit zelf een extra veilige manier van kokend water tappen! Tevens stop het water ook direct wanneer je de kraan uitzet, iets wat je niet vaak ziet bij andere merken.

Mochten er verder nog vragen zijn, stel deze dan gerust. Anders veel plezier van uw nieuwe kraan!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus