Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een vermoedelijk defect in een kookplaat uistekende service en hulp ondernomen door howat. Gelijk meedenken en oplossingsgericht ook kosteloos vergoed. Kortom top ! Mail ook gelijk antwoord hier... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Veel goedkoper dan 1 van de bekende concurrent. Bevalt prima na een maand in gebruik. Boiler neemt niet teveel ruimte in. Ook handig om de temperatuur in te stellen op iets minder warm. Installatie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na installatie bleek dat het verwarmingselement niet werkte. Hoogstwaarschijnlijk doorgebrand omdat ik de boiler niet goed had afgevuld voordat ik het aansloot op netstroom. 2 dagen later al een ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben de van Howat leren kennen via mijn vader. Zowel uitstraling, functionaliteit en prijs/kwaliteitverhouding vinden wij geweldig. Wij hadden een probleem met de kookplaat waarbij wij snel en v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Een duurzame oplossing in huis.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

In ons vorige huis een Howat

In ons vorige huis een Howat, in ons nieuwe huis een Quooker. Qua gebruiksgemak gaat onze voorkeur uit naar de Howat. Voor onze chalet gaan wij weer een Howat bestellen. Enige minpuntje is dat de filter regelmatig vervangen moet worden

14 août 2022

Mooie kraan

Mooie kraan, goede service en communicatie. Alleen jammer dat de kraan blijft druppen. Ook als de boiler niet is aangekoppeld. Boiler maakt best wat geluid ondanks de isolatie deken. Installatie is echt gemakkelijk.

29 juillet 2022

Wat een toppers!

Wat een toppers! We hebben ruim 1,5 jaar geleden de 3 in 1 kraan bij hun gekocht. Nu kwam er lak van de kraan af. Gemaild met foto’s en heel snel een fijne reactie, en belangrijker nog een goede oplossing!

Onwijs tevreden met de kraan en de service.

13 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel,,heel tevreden,met kraan en klantenservice

Na mijn kraan naar volle tevredenheid heb ontvangen en geïnstalleerd bleek na 2 weken in gebruik een klein mankement,na contact met howat die met een oplossing kwam(vuiltje in de leiding)deze opgelost en alles doet het weer tot volle tevredenheid,ook lawaai waar ik in mijn vorige recensie over schreef is verdwenen,
Pluimpje voor howat.

16 juin 2022

Hele fijne kraan

Ik heb de kraan nu ongeveer 1 jaar in gebruik en nog steeds hebben we er iedere dag plezier van. De boiler is stil, de kraan is van sterk materiaal en het water komt er snel uit. Gewoon een hele solide kraan, absolute aanrader.

30 mai 2022

Top product

Top product, zeker voor deze prijs! In de reviews gelezen dat het geluid storend kan zijn maar wij horen het nauwelijks. De boiler maakt iets geluid als het gaat opwarmen, onze koelkast is beter hoorbaar. Eenvoudig te installeren. Blij mee.

19 avril 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Goede kraan, boiler maakt veel geluid.

Goede kraan, het enige echt minpunt is de herrie die de boiler maakt, dit geluid is te vergelijken met het geluid van een waterkoker, dit hoor je echt door je keukenkastje heen, dit ervaren wij wel als storend. Maak de set iets duurder en produceer deze met een stillere boiler. We zijn nu aan het kijken of wij een ombouw kunnen maken voor de boiler welke wij bekleden met geluiddempend materiaal.

7 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service en geweldig product

Vorig jaar een kraan gekocht en geenbtijd gehad om te installeren. Na een jaar besloten om hem te installeren. Een probleem de keuze was toen zwart en wilde nu RVS. Een telefoontje naar Howat was voldoende. Geen probleem ik mocht hem omruilen. Nu vraag ik je waar vindt je deze service nog? Bedankt Mark

4 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag het systeem geïnstalleerd en…

Vandaag het systeem geïnstalleerd en het was vrij eenvoudig. Werk prima alleen het opwarmen van de boiler maakt wat herrie. Een qooker is stiller. Echter als je kijkt naar het prijsverschil klinkt het kort duurde zachte gebrom als muziek in m'n oren. Ik had vooraf wat vragen en daar wordt echt heel snel en serieus op gereageerd. Ik ben heel tevreden.

10 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Prijs kwaliteit goed in orde

Prijs kwaliteit goed in orde. Produkt keurig verpakt en een zeer goede handleiding aanwezig. Heb natuurlijk nog geen ervaring op de lange duur Communicatie verloopt zeer vlot en attent. Tot nu toe zeer tevreden over het complete plaatje. Gr, Aad

5 mars 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Kraan werkt naar behoren, maar voor mij een net niet kraan.

Kraan later ontvangen dan was aangegeven. Montage was prima te doen en het werkt! Voor mij toch niet de ideale kraan vanwege het geluid wat de boiler maakt. Daarnaast vond ik de uitstraling van de kraan minder dan mijn standaard kraan. Alsof de kraan te klein is voor mijn keuken.
Vriendelijke klantenservice en retour is goed afgehandeld.

3 mars 2022

Sinds kort bekend met Howat

Wij hebben net een heetwaterkraan in ons bezit. Tot nu toe erg tevreden. Eerst mailcontact gehad waar snel op werd gereageerd. Recensies waren goed, dat is ook wat mij heeft overgehaald. Direct heet water. Je moet de hendel, draaiknop wel vasthouden als je de heetwaterkraan gebruikt. Maar des te veiliger lijkt mij. De andere hendel, voor warm en koud water was iets te lang. Na contact te hebben gehad, kregen we een kortere hendel toegestuurd.

1 février 2022

Wat een fantastisch product

Wat een fantastisch product, en alles is zo netjes en duidelijk verpakt de kraan in een mooie stoffenhoes WAUW!!. Dit is werkelijk door iedereen aan te sluiten. En ja de (af) werking is echt heel goed. Howat bewijst dat je niet veel te veel geld hoef te betalen voor een mooi kwaliteitsproduct. Dus geen Quooker maar gewoon een Howat!! Een echte aanrader dus

22 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden een probleem met een lekkage

Wij hadden een probleem met een lekkende boiler. na melding hiervan werd direct gereageerd door Howat en besproken wat de mogelijkheden waren. De boiler retour gestuurd ter beoordeling. Ook hierop werd supersnel gereageerd en kregen we in de garantie een nieuwe boiler. Een warme (hete :) ) douche voor Howat. snel en adequaat opgelost.

6 octobre 2021

Super tevreden over HOWAT

Super tevreden over HOWAT levering en service. De kokendwaterkraan is mooi van vorm en gemakkelijk en vlot met de installatiehandleiding in te bouwen. Een vervangende korte(re) hendelstaafje is na contact direct geleverd. Na gebruik van drie maanden zijn we zeer tevreden over kraan en HOWAT, het gemak van direct kokend hadden we veel eerder op deze manier moeten doen.
Met vriendelijke groet, Theo.

21 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden met onze Howat…

Wij zijn zeer tevreden met onze Howat kokend water kraan.

De kraan is makkelijk aan te sluiten en eventuele vragen worden door de helpdesk vriendelijk en goed beantwoord.

Een mooi product voor een goede prijs.

28 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en mooi product

Vandaag de kraan binnen gehad, na een klein uurtje installeren werkt alles naar behoren.
Kraan en onderdelen keurig zijn keurig verpakt.
Bij een vraag aan Howat krijg je heel snel response en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Zeker een aanrader.

11 juin 2021

Goede kraan, geweldige service

Zeer tevreden over de kraan maar nog meer over de service. Boiler hoor je als deze aan slaat, maar niet storend en dit is ook voor korte duur. Kraan is van goede kwaliteit. Hendel van van de kraan is net te lang en komt tegen de muur als we de warme kraan helemaal open zetten. Toen ik belde met Howat of er kortere hendels leverbaar zijn, kreeg ik als antwoord dat deze meteen kostenloos zou worden opgestuurd als ik het bestelnummer doorgaf. Geweldige service

3 mai 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus