Køb aldrig noget herfra! Købte en lampe, der var total vindskæv da den kom frem. Kunne kun få penge retur, hvis vi selv betalte for at sende den retur TIL KINA, som ville koste mere end halvdelen af l... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kinesisk scam side som udgiver sig for at være dansk. De sælger billige lamper fra Temu til 3-4x prisen. Lamperne er ikke som på billederne, dårlig kvalitet. Deres andre sider er misterlamp.de , miste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, ville jeg det. Firma foregiver at være dansk, det er dog fra Kina. De vil kun give fuld refundering, hvis man returnerer vare for egen regning, hvilket koster 9... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet med HrLampe i København. Fortrød mit køb men varen skal retur til Kina, pris 360kr. På hjemmesiden står et returbeløb på ca 130kr, som er totalt misvisende. Returprisen udgør 50% af va... Voir plus
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Falsk markedsføring - svindel, hold jer væk
Falsk markedsføring. Hold jer langt fra det. Man kan ikke få et svar på mail med status på ens ordre og den ankommer aldrig - pengene bliver ikke returneret.
15 min efter ordreplacering annullerer vi ordren da har bestilt lamperne i forkerte mål - selvom vi skriver så kort tid efter er dette ikke muligt fordi ordren er placeret.
Efterfølgende nægter de returnering da ordren er ‘afsendt’ - dog er seneste opdateringer på ordren på kinesisk, oversat til dansk ‘kunden forsøger at returnere ordren’ - men ordren er aldrig modtaget.
Vi er blevet snydt for kr. 2000,-

Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse
Kundeservice foregår reelt via en robot på mail, og svarene man får, er uklare og modsiger ofte hinanden. Det føles som om, der ikke er et rigtigt menneske bag.
Man skal selv betale for returnering, hvilket koster over 300 kr, og på trods af dette er det alligevel ikke muligt at få sine penge retur. Det er helt urimelige vilkår.
Lampen lever slet ikke op til prisen. Kvaliteten er meget lav, og produktet føles billigt i forhold til, hvad man betaler.
Samlet set en frustrerende oplevelse med dårlig kundeservice, ringe kvalitet og en handelsproces, jeg bestemt ikke kan anbefale.

Hvis jeg kunne give 0, havde jeg gjort det
Jeg bestilte en lampe i slutningen af november. Leveringen trak hurtigt ud, og tracking ophørte med at fungere efter den 29. november, så jeg i en længere periode ikke havde nogen information om, hvor pakken befandt sig, eller hvornår den kunne forventes leveret.
På grund af den lange ventetid og manglende sporingsinformation valgte jeg at fortryde købet, før varen blev leveret, og jeg gjorde korrekt brug af min fortrydelsesret. Jeg afviste derfor leveringen, så pakken blev sendt retur uden, at jeg nogensinde modtog eller håndterede produktet.
Herefter begyndte et langt, opslidende og meget belastende forløb..
De anerkendte, at jeg havde fortrudt rettidigt, og at varen aldrig havde været i min besiddelse. Alligevel nægtede de at foretage fuld refundering og fastholdt i stedet et såkaldt “genopfyldningsgebyr” på først 25 % og senere 15 %, med henvisning til deres egne drifts- og administrationsomkostninger. Ikke fragt, hvilket heller ikke kunne pålægges mig.
I korrespondancen henviste de gentagne gange til bestemmelser i forbrugeraftaleloven, der ikke stemte overens med de paragraffer, de henviste til og de anvendte disse henvisninger som begrundelse for at tilbageholde en del af købesummen.
Jeg modtog adskillige lange og meget formulerede ai mails, hvor de forsøgte at forklare, hvorfor jeg – som forbruger – efter deres opfattelse skulle hæfte for deres interne logistik, lagerhåndtering og fragt, på trods af at varen aldrig havde været leveret til mig. Selvom dette er i strid med forbrugeraftaleloven.
Forløbet udviklede sig til gentagne forsøg på at få mig til at acceptere en delvis refundering, forklædt som “endelige tilbud” og “imødekommenhed”, frem for at få den refundering, jeg havde krav på efter dansk lovgivning.
Processen var utryg, tidskrævende og psykisk belastende. Jeg oplevede et konstant pres for at give op og acceptere et fradrag, som jeg ikke mente, der var grundlag for. Hvilket jeg aldrig gjorde.
Først da sagen blev overdraget til min bank, og der blev oprettet en indsigelsessag, skete der reel fremdrift. Banken valgte at foretage en udbetaling, mens sagen behandles videre. Jeg har været i kontakt med min advokat under hele processen som fortæller, at jeg har medhold i sagen, da de efter 22 mails KUN gravede deres grav dybere.
Jeg kan ikke anbefale at handle her, hvis man forventer en tryg, gennemsigtig og fair håndtering af levering, fortrydelse og refundering. Samt ikke prøve at blive snydt for nogle penge, man har ret til,
Jeg er træt af deres ai svar og “tak for forståelsen” der aldrig har været der.
EDIT: I har lige offentlig vist, at I ikke vil tilbagebetale 100%. Det er i strid med dansk lovgivning.
Jeg har fået DEN FULDE udbetaling af min bank. Hvis i ikke ved, hvad en indsigelsessag er, så slå det op.

Køb IKKE herfra
Køb IKKE herfra
1 - Man får ikke det man har bestilt !!!
2 - kvaliteten virkelig virkelig dårlig !!!
3 - Forsendelsen tager evighed.
Du er bedre tjent med TEMU vare !!!!

Réponse de Hrlampe
Har aldrig betalt penge for noget af så…
Har aldrig betalt penge for noget af så ringe en kvalitet, en lampe man ikke tør være forbundet til strøm når men forlader sit hjem.
Kommer aldrig til at handle ved HRLAMPE København igen, en skændsel at hjemmesiden markedsfører som om det er et dansk firma !

Réponse de Hrlampe
Giver sig ud for at ligge i København
Giver sig ud for at ligge i København, men er helt sikkert ikke dansk. Kræver tålmodighed at få lov at bytte, og når man endelig kommer dertil efter mange, lange mails til en chatbot, skal der sendes video og fotos, og så skal pakken sendes til Kina. Tvivler på, at pengene kommer retur. Elendig kvalitet.

Réponse de Hrlampe
Jeg kan ikke anbefale at købe noget fra…
Jeg kan ikke anbefale at købe noget fra Hrlampe!
Kvaliteten er på ingen måde som lovet, det er hentet direkte fra Temu og Wish, men bliver blot solgt 3 x så dyrt.
Der er ingen hjælp at finde ved at forsøge at ringe til deres kunde support, da tlf nr slet ikke eksistere, og man får et ai generet svar på mail.
Vil du have en lampe, så find den et andet sted, det kan på ingen måde anbefales at handle herfra!

Træls oplevelse - dårlig service - dropshipping
Dropshipping fra Kina selv om hjemmesiden ser dansk ud og på hjemmesiden skriver at der ikke er tale om internationale forsendelser.
Produkterne kan købes på Ali Express for mindre en 1/2 pris, hvor de endda fremstår med samme fotos.
Hvis produktet skal retur skal det sendes til Kina, men forud får man en lang AI genereret mail om at msn skal sende foto og video af produktet + om man ikke nok vil beholde eller donere produktet og de tilbyder der 25% afslag.
Det er scam og sandsynligvis kommer der en “sang fra de varme lande” som svar på denne anmeldelse.

Klassisk eksempel på Dropshipping
Klassisk eksempel på Dropshipping. modtog deres Marshmellow lysekrone i gave og den var 1 måned undervejs, selvfølgelig fra Kina. da lampen ankommer er den 50 dele, alt skal selv samles! der var ikke nogen vejledning med, det skulle jeg skrive til dem for at modtage. og så var en ringe vejledning.. alene det selv at skulle samle ledninger i serie på en lampe, lever ikke op til EU krav om elektronik. pærerne der medfulgte var markeret som energiklasse A, men pilen pegede på at det var B. billigt elektronik.. ikke det værd! jeg kan ikke anbefale at handle der igen.

Réponse de Hrlampe
Skrækkelig kvalitet og lang forsendelse! Hold jer væk!
Lampen kommer inden for 20 dage.
Lampens kvalitet er EKSTREMT plastik og det ville være direkte pinligt, at hænge den op, nogle steder! Pladen med ledninger er fuld af skruer, som ville lave huller i vores loft, så det kan vi selvfølgelig ikke sætte op. Vi har skrevet en besked ind til jer nu, via jeres hjemmeside, hvor vi refererer til vores ordrenummer 12677, og så satser vi stærkt på, at I griber sagen og returnerer vores penge samt betaler for fragtomkostningerne, da jeres pakker kommer direkte fra jeres leverandør i Kina. Yderligere, synes jeg det hele virker super scam og på ingen måde som om I har nogle former for QC på jeres varer (quality check). Det er en ommer, DRENGE. Lav først en forretning, når I har styr på hele jeres værdikæde. Tak.

Under alt kritik
Hej
Vi er utroligt ærgerlige over, at vi lavede en bestilling d. 22.12, og at vi ingen ordrebekræftelse har modtaget. Pengene er trukket fra vores konto. Vi har flere gange rykket for ordrebekræftelse og senest har vi ønsket at annullerer ordren, men har ikke modtaget noget svar. Vi vil anbefale alle at holde sig væk fra dette firma. Vi håber meget på at kunne få vores penge retur, da den manglende feedback og service er under alt kritik. Venlig hilsen Christina

Fupfirma
Jeg forsøgte at annullere min ordre i samme øjeblik jeg havde afgivet den, og fik en pæn AI-genereret besked om at de ville gøre alt hvad de kunne.
Tredive sekunder senere indløb en mail om, at de kunne glæde mig med at varen var på vej.
Nu har jeg i dag - fra Kina - modtaget en lampe der langt fra ligner den lampe jeg bestilte. Den er tilmed defekt med et skævt hoved der ike kan rettes ud.
Jeg har skrevet, at jeg ønsker at returnere og fået endnu en underlig AI-besked om at de vil have billeder for at det kan blive et godt resultat.
Af deres Refusionspolitik fremgår det klart og tydeligt at man kan returnere uanset årsagen, uden forsendelsesomkostninger og uden at forklare hvorfor.
Jeg kan forestille mig, at jeg her fra kan skrive rigtig mange beskeder med en AI-bot et eller andet sted i verden.

Ja samme her
Ja samme her
Venter stadig på min lampe - mon den kommer frem ?

Réponse de Hrlampe
Køb IKKE fra dette site!!!
Køb IKKE fra dette site. Det er et fake site. De nægter at tage forkert vare retur. Flabede AI genererede svar. Jeg melder dem nu da denne type butikker er ulovlige! Kan læse svaret fra dem nu og det de skriver passer IKKE. De nægter at betale for at lampen sendes retur og nægter at sende mig lampen i den farve jeg havde bestilt. JEG ender med at skulle betale dyrt for at sende en lampe retur som DE har sendt i forkert farve. De påstår at lampen fås i forskellige farver og varierer fra lampe til lampe. Jeg kontakter nu COMO selv da det IKKE er korrekt! Oveni det hele forsøger de at spise mig af med at tilbyde med 75% i rabat for at jeg skal beholde den FORKERTE lampe! Det er uhørt og jeg politianmelder dem nu og tager fat i alle instanser- jeg vil ikke finde mig i at blive behandlet sådan her og oveni læse at de fremstiller dem selv som om de har prøvet at finde en løsning! Dette site er fake!

Svindel hjemmeside
Svindel hjemmeside. Bestilte en lampe til over 1000 kr, der hedder Melt på deres hjemmeside og så kommer der verdens grimmeste lampe som slet ikke matcher billedet. Kundeservice er ikke til at komme i kontakt med så pengene får jeg nok aldrig igen. 🤬🥵

Réponse de Hrlampe
Manglende kundeservice og ingen mulighed for hurtig annullering…
Jeg bestilte nogle lamper i går aftes og sendte allerede ca. 5 minutter efter bestilling en mail for at annullere ordren, da jeg blev opmærksom på, at forretningen er baseret i Hong Kong med mulig længere leveringstid.
I dag har jeg forsøgt at ringe til kundeservice flere gange, men telefonnummeret er ikke aktivt. Det bør være rimeligt at kunne annullere en ordre så kort tid efter bestilling. Hvis virksomheden ikke vender tilbage og accepterer annulleringen, er det ikke et sted, jeg kan anbefale.

Køb ikke her!
Køb ikke her!
Det er scam og varerne er ikke af den kvalitet, de giver sig ud for. Firmaet holder en hen med standardiserede AI svar og forlanger at man selv skal betale for returnering af varer til en adresse i Kina.

Scam, #scam,#fake,#hrlampe
Det virker desværre til at være en SCAM.
Jeg ønsker at få mine penge tilbage. Jeg har været i kontakt med jeres support vedrørende returnering af varen og var inden for de 14 dages fortrydelsesret.
Jeg ønsker blot at returnere varen og få refunderet beløbet.
De vil have jeg sender til Kina
Ordrenummer: #12305

Scam.
Scam.
1 måneds levering, dårlig kvalitet & defekt ved ankomst.
Kan ikke anbefale.

Køb ALDRIG fra dette sted
Køb ALDRIG fra dette sted.
Jeg købte 2 glas loftlamper hvor begge to slet ikke var i den kvalitet som hjemmesiden udgiver lamperne for at være. Glasset er kun farvet og farven var skaldet af flere steder ved modtagelsen. Desuden var pære fatningen knust ved modtagelsen!
Når man skriver til kundeservice og ønsker pengene retur undgår de spørgsmålet og "beklager" at jeg har haft en dårlig oplevelse. Jeg har alligevel brugt 1800,- på lamperne og jeg er rasende over deres skod produkter!! Jeg vil bare have mine penge tilbage, hvor svært kan det være!!!!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.