Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb aldrig noget herfra! Købte en lampe, der var total vindskæv da den kom frem. Kunne kun få penge retur, hvis vi selv betalte for at sende den retur TIL KINA, som ville koste mere end halvdelen af l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kinesisk scam side som udgiver sig for at være dansk. De sælger billige lamper fra Temu til 3-4x prisen. Lamperne er ikke som på billederne, dårlig kvalitet. Deres andre sider er misterlamp.de , miste... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, ville jeg det. Firma foregiver at være dansk, det er dog fra Kina. De vil kun give fuld refundering, hvis man returnerer vare for egen regning, hvilket koster 9... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har handlet med HrLampe i København. Fortrød mit køb men varen skal retur til Kina, pris 360kr. På hjemmesiden står et returbeløb på ca 130kr, som er totalt misvisende. Returprisen udgør 50% af va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Falsk markedsføring - svindel, hold jer væk

Falsk markedsføring. Hold jer langt fra det. Man kan ikke få et svar på mail med status på ens ordre og den ankommer aldrig - pengene bliver ikke returneret.
15 min efter ordreplacering annullerer vi ordren da har bestilt lamperne i forkerte mål - selvom vi skriver så kort tid efter er dette ikke muligt fordi ordren er placeret.
Efterfølgende nægter de returnering da ordren er ‘afsendt’ - dog er seneste opdateringer på ordren på kinesisk, oversat til dansk ‘kunden forsøger at returnere ordren’ - men ordren er aldrig modtaget.

Vi er blevet snydt for kr. 2000,-

8 janvier 2026

Kære Luna,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, du har givet.

Vi vil gerne hjælpe dig videre og løse problemet. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com
med dit ordrenummer og eventuelle yderligere oplysninger? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi hurtigere kan få undersøgt sagen.

Hos “Hrlampe” stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været nogen misforståelse eller problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Venlig hilsen,
Hrlampe teamet

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse

Kundeservice foregår reelt via en robot på mail, og svarene man får, er uklare og modsiger ofte hinanden. Det føles som om, der ikke er et rigtigt menneske bag.

Man skal selv betale for returnering, hvilket koster over 300 kr, og på trods af dette er det alligevel ikke muligt at få sine penge retur. Det er helt urimelige vilkår.

Lampen lever slet ikke op til prisen. Kvaliteten er meget lav, og produktet føles billigt i forhold til, hvad man betaler.

Samlet set en frustrerende oplevelse med dårlig kundeservice, ringe kvalitet og en handelsproces, jeg bestemt ikke kan anbefale.

25 décembre 2025

Kære Ulla,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele dine tanker. Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse med lampen og returprocessen. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det er, når noget ikke er, som man havde håbet, og vi værdsætter virkelig, at du giver os mulighed for at tage fat på dine bekymringer.

Ud fra det, vi har samlet, ser det ud til, at du modtog lampen præcis som bestilt, men at farven ikke var helt, som du havde forventet. Da du anmodede om returnering, sørgede vi for at guide dig gennem hvert trin for at gøre processen så nem som muligt. Vi tilbød også en 25 % rabat på en erstatning for at prøve at rette op på situationen.

Vi er her for at hjælpe, Ulla, og vi vil gerne sikre, at du er helt tilfreds. Tøv ikke med at kontakte os direkte på info@hrlampe.com
, så vi kan gøre alt, hvad vi kan, for at finde den bedste løsning for dig.

Tak igen for din feedback, og vi ser frem til at høre fra dig snart!

De bedste hilsner,

Hvis jeg kunne give 0, havde jeg gjort det

Jeg bestilte en lampe i slutningen af november. Leveringen trak hurtigt ud, og tracking ophørte med at fungere efter den 29. november, så jeg i en længere periode ikke havde nogen information om, hvor pakken befandt sig, eller hvornår den kunne forventes leveret.

På grund af den lange ventetid og manglende sporingsinformation valgte jeg at fortryde købet, før varen blev leveret, og jeg gjorde korrekt brug af min fortrydelsesret. Jeg afviste derfor leveringen, så pakken blev sendt retur uden, at jeg nogensinde modtog eller håndterede produktet.

Herefter begyndte et langt, opslidende og meget belastende forløb..

De anerkendte, at jeg havde fortrudt rettidigt, og at varen aldrig havde været i min besiddelse. Alligevel nægtede de at foretage fuld refundering og fastholdt i stedet et såkaldt “genopfyldningsgebyr” på først 25 % og senere 15 %, med henvisning til deres egne drifts- og administrationsomkostninger. Ikke fragt, hvilket heller ikke kunne pålægges mig.

I korrespondancen henviste de gentagne gange til bestemmelser i forbrugeraftaleloven, der ikke stemte overens med de paragraffer, de henviste til og de anvendte disse henvisninger som begrundelse for at tilbageholde en del af købesummen.

Jeg modtog adskillige lange og meget formulerede ai mails, hvor de forsøgte at forklare, hvorfor jeg – som forbruger – efter deres opfattelse skulle hæfte for deres interne logistik, lagerhåndtering og fragt, på trods af at varen aldrig havde været leveret til mig. Selvom dette er i strid med forbrugeraftaleloven.

Forløbet udviklede sig til gentagne forsøg på at få mig til at acceptere en delvis refundering, forklædt som “endelige tilbud” og “imødekommenhed”, frem for at få den refundering, jeg havde krav på efter dansk lovgivning.

Processen var utryg, tidskrævende og psykisk belastende. Jeg oplevede et konstant pres for at give op og acceptere et fradrag, som jeg ikke mente, der var grundlag for. Hvilket jeg aldrig gjorde.

Først da sagen blev overdraget til min bank, og der blev oprettet en indsigelsessag, skete der reel fremdrift. Banken valgte at foretage en udbetaling, mens sagen behandles videre. Jeg har været i kontakt med min advokat under hele processen som fortæller, at jeg har medhold i sagen, da de efter 22 mails KUN gravede deres grav dybere.

Jeg kan ikke anbefale at handle her, hvis man forventer en tryg, gennemsigtig og fair håndtering af levering, fortrydelse og refundering. Samt ikke prøve at blive snydt for nogle penge, man har ret til,

Jeg er træt af deres ai svar og “tak for forståelsen” der aldrig har været der.

EDIT: I har lige offentlig vist, at I ikke vil tilbagebetale 100%. Det er i strid med dansk lovgivning.
Jeg har fået DEN FULDE udbetaling af min bank. Hvis i ikke ved, hvad en indsigelsessag er, så slå det op.

16 janvier 2026

Kære Maja,

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi undskylder oprigtigt for den frustration og stress, som denne situation har forårsaget dig.

Vi forstår dine bekymringer angående forsinkelserne i leveringen og refunderingen. Efter at have gennemgået din sag med vores team, har vi den 3. januar behandlet en refundering på 25% og har nu afsluttet den resterende 60% refundering pr. 20. januar. Det fulde beløb bør afspejles på din konto inden for 5-7 hverdage.

Vi værdsætter din tålmodighed igennem denne proces og anerkender, at vores kommunikation kunne have været bedre. Din feedback er værdifuld og hjælper os med at forbedre vores service for alle kunder.

Køb IKKE herfra

Køb IKKE herfra

1 - Man får ikke det man har bestilt !!!
2 - kvaliteten virkelig virkelig dårlig !!!
3 - Forsendelsen tager evighed.

Du er bedre tjent med TEMU vare !!!!

15 janvier 2026

Kære Leon,

Tak for din feedback, og vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi har ikke modtaget nogen produktrelaterede forespørgsler vedrørende din ordre, og vi vil gerne have mulighed for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer.

Kunne du venligst kontakte os på info@hrlampe.com
med flere detaljer? Vi vil være glade for at undersøge sagen nærmere og finde den bedst mulige løsning for dig.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi ser frem til at hjælpe dig med dette.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har aldrig betalt penge for noget af så…

Har aldrig betalt penge for noget af så ringe en kvalitet, en lampe man ikke tør være forbundet til strøm når men forlader sit hjem.
Kommer aldrig til at handle ved HRLAMPE København igen, en skændsel at hjemmesiden markedsfører som om det er et dansk firma !

13 janvier 2026

Kære Nvernerdk Pedersen,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system ud fra de oplysninger, der er givet.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og løse problemet. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com
med dit ordrenummer og eventuelle yderligere oplysninger? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi hurtigere kan undersøge sagen.

Hos Hrlamp bestræber vi os på at levere produkter af høj kvalitet og en fremragende service. Hvis der er opstået en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Giver sig ud for at ligge i København

Giver sig ud for at ligge i København, men er helt sikkert ikke dansk. Kræver tålmodighed at få lov at bytte, og når man endelig kommer dertil efter mange, lange mails til en chatbot, skal der sendes video og fotos, og så skal pakken sendes til Kina. Tvivler på, at pengene kommer retur. Elendig kvalitet.

11 janvier 2026

Kære IE,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, der er givet.

Vi vil gerne hjælpe dig yderligere og løse dette problem. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com
med dit ordrenummer og eventuelle yderligere oplysninger? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi hurtigere kan se nærmere på sagen.

Hos Hrlamp bestræber vi os på at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke anbefale at købe noget fra…

Jeg kan ikke anbefale at købe noget fra Hrlampe!
Kvaliteten er på ingen måde som lovet, det er hentet direkte fra Temu og Wish, men bliver blot solgt 3 x så dyrt.
Der er ingen hjælp at finde ved at forsøge at ringe til deres kunde support, da tlf nr slet ikke eksistere, og man får et ai generet svar på mail.
Vil du have en lampe, så find den et andet sted, det kan på ingen måde anbefales at handle herfra!

9 janvier 2026

Kære Jens,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne fremhæve, at vi aktivt har arbejdet på din ordre og løbende holdt dig opdateret i processen. Den 18. og 19. december sendte vores team detaljerede opdateringer vedrørende din ordre #12226, hvor vi bekræftede, at din italienske Bauhaus bordlampe er på vej og snart vil nå den lokale transportør, med fuld sporingsinformation tilgængelig for din bekvemmelighed.

Indtil videre har vi ikke modtaget nogen produktrelaterede bekymringer fra din side. Hvis der er nogen problemer med din ordre, beder vi dig venligst kontakte os direkte, så vi kan finde den bedst mulige løsning. Vi er her for at hjælpe og sikre, at enhver udfordring bliver løst hurtigt.

Misterlamp Teamet

Træls oplevelse - dårlig service - dropshipping

Dropshipping fra Kina selv om hjemmesiden ser dansk ud og på hjemmesiden skriver at der ikke er tale om internationale forsendelser.

Produkterne kan købes på Ali Express for mindre en 1/2 pris, hvor de endda fremstår med samme fotos.

Hvis produktet skal retur skal det sendes til Kina, men forud får man en lang AI genereret mail om at msn skal sende foto og video af produktet + om man ikke nok vil beholde eller donere produktet og de tilbyder der 25% afslag.

Det er scam og sandsynligvis kommer der en “sang fra de varme lande” som svar på denne anmeldelse.

11 décembre 2025

Kære Randi,

Tusind tak for, at du delte din oplevelse med os. Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Efter du kontaktede os den 31. december 2025, gennemgik vi sammen returprocessen. Vi bad om fotos og videoer for at kunne vurdere produktets tilstand og sikre, at vi kunne tilbyde den bedst mulige løsning for vores kunder, uanset om det var en delvis refusion eller returnering af lampen.

Den 5. januar 2026 valgte du at acceptere 25% refusion og beholde lampen, hvilket vi behandlede med det samme. Vi sætter stor pris på din tålmodighed gennem hele processen.

Vedrørende din bekymring om Alibaba, har alle hjemmesider forskellig produktkvalitet, og vi arbejder altid på at gøre tingene klarere og lettere for vores kunder. Tak igen for, at du tog dig tid til at dele dine tanker.

Klassisk eksempel på Dropshipping

Klassisk eksempel på Dropshipping. modtog deres Marshmellow lysekrone i gave og den var 1 måned undervejs, selvfølgelig fra Kina. da lampen ankommer er den 50 dele, alt skal selv samles! der var ikke nogen vejledning med, det skulle jeg skrive til dem for at modtage. og så var en ringe vejledning.. alene det selv at skulle samle ledninger i serie på en lampe, lever ikke op til EU krav om elektronik. pærerne der medfulgte var markeret som energiklasse A, men pilen pegede på at det var B. billigt elektronik.. ikke det værd! jeg kan ikke anbefale at handle der igen.

Kære Alexander,

Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med vores Marshmallow lysekrone ikke levede op til dine forventninger. Det er altid skuffende for os at høre, når en kunde ikke er fuldt ud tilfreds.

Vi vil meget gerne have muligheden for at forstå dine bekymringer bedre og se, om der er noget, vi kan gøre for at finde en løsning sammen. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@hrlampe.com

Din feedback er yderst værdifuld for os, og vi håber, at vi kan finde en vej til et positivt resultat.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skrækkelig kvalitet og lang forsendelse! Hold jer væk!

Lampen kommer inden for 20 dage.
Lampens kvalitet er EKSTREMT plastik og det ville være direkte pinligt, at hænge den op, nogle steder! Pladen med ledninger er fuld af skruer, som ville lave huller i vores loft, så det kan vi selvfølgelig ikke sætte op. Vi har skrevet en besked ind til jer nu, via jeres hjemmeside, hvor vi refererer til vores ordrenummer 12677, og så satser vi stærkt på, at I griber sagen og returnerer vores penge samt betaler for fragtomkostningerne, da jeres pakker kommer direkte fra jeres leverandør i Kina. Yderligere, synes jeg det hele virker super scam og på ingen måde som om I har nogle former for QC på jeres varer (quality check). Det er en ommer, DRENGE. Lav først en forretning, når I har styr på hele jeres værdikæde. Tak.

6 janvier 2026

Kære Rosanna,

Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med vores Robby loftslampe ikke levede op til dine forventninger. Det er altid skuffende for os at høre, når en kunde ikke er fuldt ud tilfreds. Vi vil meget gerne have muligheden for at forstå dine bekymringer bedre og se, om der er noget, vi kan gøre for at finde en løsning sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@hrlampe.com
, så vi kan arbejde hen imod en løsning, der kan hjælpe med at rette op på situationen. Din feedback er yderst værdifuld for os, og vi håber, at vi kan finde vej til et positivt resultat.

Under alt kritik

Hej
Vi er utroligt ærgerlige over, at vi lavede en bestilling d. 22.12, og at vi ingen ordrebekræftelse har modtaget. Pengene er trukket fra vores konto. Vi har flere gange rykket for ordrebekræftelse og senest har vi ønsket at annullerer ordren, men har ikke modtaget noget svar. Vi vil anbefale alle at holde sig væk fra dette firma. Vi håber meget på at kunne få vores penge retur, da den manglende feedback og service er under alt kritik. Venlig hilsen Christina

22 décembre 2025

Kære Christina,

Tusind tak for, at du delte din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet, og vi vil gøre vores bedste for at få det løst for dig så hurtigt som muligt.

Vi har set din anmeldelse, og desværre kunne vi ikke finde nogen tidligere korrespondance fra dig angående denne ordre. Jeg har personligt tjekket din ordre, og jeg kan bekræfte, at dine varer er tilgængelige til afhentning hos Dao. Her er sporingsoplysningerne for dine ordrer:

For at sikre, at alt er klart, og at eventuelle spørgsmål bliver besvaret, vil jeg venligst anbefale, at du kontakter os direkte via e-mail på info@hrlampe.com
. Vi hjælper gerne med yderligere oplysninger eller support, du måtte have brug for, for at få løst sagen.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden og takker for din tålmodighed. Vi er dedikerede til at få dette gjort ordentligt.

Team Hrlampe

Fupfirma

Jeg forsøgte at annullere min ordre i samme øjeblik jeg havde afgivet den, og fik en pæn AI-genereret besked om at de ville gøre alt hvad de kunne.
Tredive sekunder senere indløb en mail om, at de kunne glæde mig med at varen var på vej.
Nu har jeg i dag - fra Kina - modtaget en lampe der langt fra ligner den lampe jeg bestilte. Den er tilmed defekt med et skævt hoved der ike kan rettes ud.
Jeg har skrevet, at jeg ønsker at returnere og fået endnu en underlig AI-besked om at de vil have billeder for at det kan blive et godt resultat.
Af deres Refusionspolitik fremgår det klart og tydeligt at man kan returnere uanset årsagen, uden forsendelsesomkostninger og uden at forklare hvorfor.
Jeg kan forestille mig, at jeg her fra kan skrive rigtig mange beskeder med en AI-bot et eller andet sted i verden.

5 janvier 2026

Kære Louise,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er rigtig kede af, at din ordre ikke levede op til dine forventninger.

Vores mål er altid at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Efter din første besked den 24. december 2025 bekræftede vi din ordre og forsendelsesdetaljer. Da du kontaktede os igen den 5. januar 2026, ville vi sikre, at din retur blev håndteret så smidigt som muligt, og vi bad derfor venligt om billeder, så vi kunne forstå situationen bedre. Efter at have modtaget dine billeder den 6. januar 2026 bemærkede vi, at vi ikke fuldt ud kunne se problemet på billederne. Derfor bad vi venligt om en kort video, så vi tydeligt kan forstå problemet og give dig returvejledning samt den bedst mulige løsning.

Vi værdsætter virkelig din tålmodighed, og vi er dedikerede til at få dette løst. Din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi håber at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Ja samme her

Ja samme her
Venter stadig på min lampe - mon den kommer frem ?

4 janvier 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for, at du deler din oplevelse! Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det kan være at vente på noget, man glæder sig til, og vi sætter virkelig pris på din tålmodighed, mens din ordre er på vej til dig.

Vi har været glade for at kunne hjælpe dig undervejs – tjekke din ordre #12803, give opdateringer og sørge for, at du havde al sporingsinformation. Din ordre er på vej, og hvis du på noget tidspunkt ønsker den seneste opdatering, kan du kontakte os direkte, så giver vi dig de mest aktuelle oplysninger.

Vi er glade for, at vi kunne holde kontakten og støtte dig under hele processen. Når din ordre ankommer, håber vi, at den bringer præcis den varme belysning og glæde, du havde forventet!

Endnu en gang tak for din tålmodighed og for at lade os hjælpe dig – du er en værdsat kunde, og vi forstår virkelig, hvor vigtigt det er, at din ordre når frem uden problemer.

De bedste hilsner,

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb IKKE fra dette site!!!

Køb IKKE fra dette site. Det er et fake site. De nægter at tage forkert vare retur. Flabede AI genererede svar. Jeg melder dem nu da denne type butikker er ulovlige! Kan læse svaret fra dem nu og det de skriver passer IKKE. De nægter at betale for at lampen sendes retur og nægter at sende mig lampen i den farve jeg havde bestilt. JEG ender med at skulle betale dyrt for at sende en lampe retur som DE har sendt i forkert farve. De påstår at lampen fås i forskellige farver og varierer fra lampe til lampe. Jeg kontakter nu COMO selv da det IKKE er korrekt! Oveni det hele forsøger de at spise mig af med at tilbyde med 75% i rabat for at jeg skal beholde den FORKERTE lampe! Det er uhørt og jeg politianmelder dem nu og tager fat i alle instanser- jeg vil ikke finde mig i at blive behandlet sådan her og oveni læse at de fremstiller dem selv som om de har prøvet at finde en løsning! Dette site er fake!

1 janvier 2026

Kære Malene,

Tak for at dele din feedback. Vi sætter stor pris på vores kunders oplevelser og tager alle bekymringer alvorligt.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi har været i kontakt med dig siden den 29. december 2025 og har arbejdet tæt sammen for at finde en løsning, der opfylder dine behov. Vi bad om billeder for at sikre, at vi fuldt ud forstod problemet og kunne behandle din anmodning effektivt. Den 31. december 2025 gav vi detaljerede instruktioner for returnering, inklusive vores support gennem hele returnerings- og refunderingsprocessen. Vores team har været tilgængeligt på hvert trin for at guide dig og sikre, at alt blev håndteret gnidningsløst.

Vi stræber altid efter at give klar vejledning og assistance, og vi er glade for at kunne støtte dig i at gennemføre returneringen eller ombytningen. Kontakt os venligst på info@hrlampe.com
, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige løsning.

Vi værdsætter din tålmodighed og muligheden for at assistere dig.

Svindel hjemmeside

Svindel hjemmeside. Bestilte en lampe til over 1000 kr, der hedder Melt på deres hjemmeside og så kommer der verdens grimmeste lampe som slet ikke matcher billedet. Kundeservice er ikke til at komme i kontakt med så pengene får jeg nok aldrig igen. 🤬🥵

1 décembre 2025

Kære Laura,

Hos Hrlamp stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende kundeservice og ingen mulighed for hurtig annullering…

Jeg bestilte nogle lamper i går aftes og sendte allerede ca. 5 minutter efter bestilling en mail for at annullere ordren, da jeg blev opmærksom på, at forretningen er baseret i Hong Kong med mulig længere leveringstid.

I dag har jeg forsøgt at ringe til kundeservice flere gange, men telefonnummeret er ikke aktivt. Det bør være rimeligt at kunne annullere en ordre så kort tid efter bestilling. Hvis virksomheden ikke vender tilbage og accepterer annulleringen, er det ikke et sted, jeg kan anbefale.

Kære Ayan,

Tak fordi du delte din feedback. Vi forstår fuldt ud, at du ønskede at annullere din ordre kort tid efter, at du afgav den, og vi sætter pris på, at du kontaktede os så hurtigt.

Den 31. december modtog vi din anmodning om annullering og koordinerede med vores logistikteam for at undersøge, om ordren kunne stoppes. Selvom ordren allerede var under forberedelse, undersøgte vi muligheder for at hjælpe. Den 3. januar gav vi vejledning om, hvordan pakken nemt kan returneres ved at nægte modtagelse, så du kunne få en fuld refundering med minimal indsats.

Vores mål er altid at gøre processen så smidig som muligt for vores kunder, og vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, der håndterede din anmodning effektivt. Tak for din tålmodighed og forståelse.

Hrlampe Denmark Team

Køb ikke her!

Køb ikke her!
Det er scam og varerne er ikke af den kvalitet, de giver sig ud for. Firmaet holder en hen med standardiserede AI svar og forlanger at man selv skal betale for returnering af varer til en adresse i Kina.

24 décembre 2025

Kære Line,

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og få løst dette problem. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com

Hos “Hrlamp” bestræber vi os på at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi dedikerede til at finde en løsning.

Scam, #scam,#fake,#hrlampe

Det virker desværre til at være en SCAM.

Jeg ønsker at få mine penge tilbage. Jeg har været i kontakt med jeres support vedrørende returnering af varen og var inden for de 14 dages fortrydelsesret.

Jeg ønsker blot at returnere varen og få refunderet beløbet.

De vil have jeg sender til Kina

Ordrenummer: #12305

Kære Jonas,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi forstår fuldt ud, hvor vigtigt det er at modtage det produkt, man forventer, især når det var ment som en gave.

Siden din første besked den 23. december har vi aktivt arbejdet på at hjælpe dig. Den 24. december bad vi om billeder af lampen, så vi kunne gennemgå forskellene og finde den bedste løsning. Den 26. december havde vi arrangeret en erstatningslampe for at sikre, at du ville modtage produktet som vist på vores hjemmeside.

Vi forstår, at du ikke var klar til at modtage erstatningen på det tidspunkt. Vores mål er altid at tilbyde den bedst mulige løsning, uanset om det er en erstatning eller en fuld refundering. For personlig assistance og for at gøre processen så enkel som muligt anbefaler vi, at du kontakter os på info@hrlampe.com

Bemærk venligst, at vores centrale lager er i Kina, og alle kunders returneringer behandles der. Dette sikrer, at returneringer håndteres effektivt, og at refunderinger udstedes korrekt.

Vi værdsætter virkelig din tålmodighed og samarbejde og er her for at hjælpe dig med at få den løsning, der passer bedst til dig.

Scam.

Scam.

1 måneds levering, dårlig kvalitet & defekt ved ankomst.

Kan ikke anbefale.

29 décembre 2025

Kære Monique,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, du har givet.

Vi vil gerne hjælpe dig videre og løse dette problem. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com
med dit ordrenummer og eventuelle yderligere oplysninger? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen hurtigere.

Hos "Hrlampe" stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der er opstået en misforståelse eller et problem, er vi forpligtede til at rette op på det.

Køb ALDRIG fra dette sted

Køb ALDRIG fra dette sted.
Jeg købte 2 glas loftlamper hvor begge to slet ikke var i den kvalitet som hjemmesiden udgiver lamperne for at være. Glasset er kun farvet og farven var skaldet af flere steder ved modtagelsen. Desuden var pære fatningen knust ved modtagelsen!

Når man skriver til kundeservice og ønsker pengene retur undgår de spørgsmålet og "beklager" at jeg har haft en dårlig oplevelse. Jeg har alligevel brugt 1800,- på lamperne og jeg er rasende over deres skod produkter!! Jeg vil bare have mine penge tilbage, hvor svært kan det være!!!!

25 décembre 2025

Kære Stine,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, der er givet.

med dit ordrenummer og eventuelle yderligere oplysninger? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi hurtigt kan undersøge sagen.

Hos "Hrlampe" stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi engagerede i at rette op på det.

Venlig hilsen,
HR lampe-teamet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus