Køb aldrig noget herfra! Købte en lampe, der var total vindskæv da den kom frem. Kunne kun få penge retur, hvis vi selv betalte for at sende den retur TIL KINA, som ville koste mere end halvdelen af l... Voir plus
Kinesisk scam side som udgiver sig for at være dansk. De sælger billige lamper fra Temu til 3-4x prisen. Lamperne er ikke som på billederne, dårlig kvalitet. Deres andre sider er misterlamp.de , miste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, ville jeg det. Firma foregiver at være dansk, det er dog fra Kina. De vil kun give fuld refundering, hvis man returnerer vare for egen regning, hvilket koster 9... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet med HrLampe i København. Fortrød mit køb men varen skal retur til Kina, pris 360kr. På hjemmesiden står et returbeløb på ca 130kr, som er totalt misvisende. Returprisen udgør 50% af va... Voir plus
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
ADVARSEL
ADVARSEL. Køb IKKE hos dem.
Det er billige Kina produkter man får.
Købte blandt andet ‘en olivengrøn med lys til en førpris på knap 600 kroner. Den var stor og flot på billedet. Jeg FIK 4 små grene med meget større blade på og hver gren skulle bruge 2 batterier. Altså 8 batterier 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬. Og de er tude grimme.
Hver gren ligner noget bras til 25 kroner.
Den ene af mine varer har jeg stadig ikke fået, og den rykker sig ikke en meter ved sporing.
Jeg er RASENDE… har bedt om at få mine penge retur, for man bliver så total snydt.
Jeg håber inderligt i andre får stoppet et køb i tide.
ALDRIG har jeg oplevet så falsk og løgnagtig firma som dem .
Ordre nr 11812
Gitte

Falske Hermann Miller Design Lamper
Falske lamper . Scam , kinesisk svindler virksomhed . De sælger dig design lamper ved brug af originale billeder online og sender kopi varer (Herman Miller Nelson Cigar oplevelse ) og de giver ikke penge retur . Scam

Fup og fidus.
Fup og fidus.
Bestilte en lampe med trækant. Fik en plastlampe med lidt træprint.😡

Réponse de Hrlampe
Køb ikke ved dette firma !!!!
Køb ikke ved dette firma !!!!
Har bestilt en lampe kr. 3.500,00 den 16. August 2025 og pengene er trukket, men har ikke modtaget varen.
Har mailet dem uden resultat og overvejer at sende dem til advokat.
Mvh Erik

Aliexpress
Den købte lampe blev bogstaveligt talt sendt direkte fra Aliexpress.

Der skulle stå 0 stjerner
Der skulle stå 0 stjerner. Jeg har købt en lampe, som blev solgt som en Panton lampe, men det var fake, helt sikkert et Kina produkt.

Total skod produkt.
Total skod produkt.
Har fået tre loftslamper. Plastmateriale i så dårlig kvalitet. Kvaliteten som Temu, leveret direkte fra kinesisk fabrik. Bestemt ikke pengene værd.
Total AI genereret kinesisk skod produkter

Leverer ikke
Leverer ikke, chat korrespondance, ikke hjemhørende i DK som de skriver.

Réponse de Hrlampe
Jeg læste desværre først anmeldelserne…
Jeg læste desværre først anmeldelserne efter jeg havde bestilt en lampe derfra! Må bare tilslutte mig alle de negative anmeldelser. Laaaang leveringstid for et overbetalt produkt i dårlig kvalitet, som selv Temu kunne have leveret bedre ! AI genereret kundeservice- generelt bare et stort NEJ

Fantastisk med photoshopping
Fantastisk med photoshopping. At der kan være så stor forskel mellem virkelighed og fotos er rystende. Portoen fra Kina har stærk oversteget produktionsomkostningerne.
Er du glad og vil blive ved med at være det, så køb ind et andet sted.

Forfærdelig ringe virksomhed
Forfærdelig ringe virksomhed. Bestilte en lampe og 10 minutter senere ser jeg at virksomheden holder til i Kina og ser meget suspekt ud. Jeg sender en mail til deres kundeservice og ønsker ordren annulleret. Til trods for de svarer mig næste morgen og varen endnu ikke er afsendt, er det ikke muligt at annullere ordren. I stedet beklager de og tilbyder mig at returnere ordren efter modtagelse - naturligvis for egen regning.
FORFÆRDELIG VIRKSOMHED

HRLamper FUPFIRMA
FUPFIRMA:
Ordre nr 11014 den 18.9.
Pakke ankommet 3.10.
Købte 2 lamper begge ankom med malerfejl (stor løber og manglende maling pgra græsstrå der hang fast). Skrev til firmaet om annullering af ordre. Korresponderer pr mail med robot, der konsekvent negligerer mit ønske om penge retur. Svarer med store rabatter på mit næste køb!!!! Der bliver ikke noget næste køb!!!!
Firmaet har selv anerkendt fejlene ved hjælp af mine fotos.
Lamperne kommer som samlesæt også det elektriske UDEN vejledning. Jeg ønsker ikke lamper med fejl, men firmaet tilbyder kun 25% refusion på købet, men jeg ønsker pengene tilbage og har tydeligt gjort opmærksom på det mange gange.
Nu har jeg måtte acceptere de 25% og kører så lamperne på genbrugsstationen, så meget for deres service, der er ikke eksisterende.
INTET sted står der, at jeg handlede i Kina. Alle mails starter med, at de takker for min tålmodighed, men robotten fatter kun, at den ingen service skal give, og som skrevet til den har jeg ingen tålmodighed mere.
KØB IKKE HER det er fup og de stjæler dine penge. Uanset hvad de nu svarer er jeg rasende over at have fået vredet armen rundt og INTET har fået ud over uduelige varer og deres ønske om en ny og god anmeldelse her!!!!

Réponse de Hrlampe
Lampen har et frygteligt lys og lever…
Lampen har et frygteligt lys og lever ikke op til beskrivelserne. Jeg vil anbefale alle at købe deres lampe et andet sted.

Fejl info om retunering
Et firma der glemmer at fortælle deres lager ligger på denne adresse:
Floor 4, No. 3, Zhenning Road, Xiaoshan District
Hangzhou City, Zhejiang Province
Yu Bijia
Så hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, skal du returnere dertil, for egen regning, og det er dit problem hvis det ryger i told eller andet undervejs.
Så det der står på hjemmesiden om returnering, lever ikke op til det man skal gøre.

Dårligste produkt
Loooorte produkt. Hold jer langt væk fra dette firma, som i øvrigt har mange firmanavne. Det er helt igennem snyd og bedrag. Varen er en billig og i en meget dårlig kvalitet vare fra Kina. Har intet med en ordentlig kvalitet at gøre. Deres retursystem er så dyrt, at man opgiver. HUSK, hver gang at tjekke op på trustpilot, CVR-nummer, mailadresse… Hvorfor glemte jeg lige det??? Varen poppede op med de bedste mærkevarer og firmaer😤😤😤

Réponse de Hrlampe
Lad være med at handle her!
Bare lad være med at handle her.
Butiksnavnet snyder at det er København. Hjemmesiden siger adressen er i England. Når man rent faktisk frem til en rigtig ferieadresse er den:
Floor 4, No. 3, Zhenning Road, Xiaoshan District
Hangzhou City, Zhejiang Province
Yu Bijia
Zip Code: 310000
Phone: +8615268130905
Det er svært at trænge igennem, selvom de svarer ret hurtigt. Kvaliteten er ringe og priserne for høje i forhold til.
Hvis jeg skal returnere min lampe koster det mig 306 kr. jeg gav 375 kr til at starte med.
Så alt i alt er det her et sørgeligt foretagende der mest af alt virker som et forsøg på at snyde så mange mennesker som muligt.

Dårlig kundebehandling
Modtog to lamper, som var korrekt emballeret, men som hver havde en mindre bule. Al henvendelse bliver besvaret med, at de er glade for at kunne tilbyde rabat på næste køb. Det er sikkert AI-genereret. Jeg vil aldrig handle der igen

Skæv lampeskærm af glas
Modtog min lampe, som så ud til at være som bestilt. Men da vi skulle hænge den op en måned efter, kunne vi se, at glasset på lampeskærmen var helt skæv. Retter herefter henvendelse til HRlampe, som skriver at de ikke kan gøre noget, da de 30retur dage er gået. Jeg fortæller dem, at man først kan se, at lampen er skæv, når man har hængt den op, og der dermed ikke er tale om, at jeg ikke ønsker varen, men at den lampeskærm, jeg har modtaget simpelthen er ubrugeligt. For hvem vil have en skæv lampe hængende over sit spisebord. Lampen kostede 1100kr.
De kan kun tilbyde 50% på en tilsvarende lampe. Men jeg skal ikke smide flere penge og risikere endnu en skæv lampe.
Skuffende.

Réponse de Hrlampe
Ekstrem dårlig kvalitet og ekstrem lang…
Ekstrem dårlig kvalitet og ekstrem lang forsendelse fra Kina.
Lad vær med at køb her.