Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb aldrig noget herfra! Købte en lampe, der var total vindskæv da den kom frem. Kunne kun få penge retur, hvis vi selv betalte for at sende den retur TIL KINA, som ville koste mere end halvdelen af l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kinesisk scam side som udgiver sig for at være dansk. De sælger billige lamper fra Temu til 3-4x prisen. Lamperne er ikke som på billederne, dårlig kvalitet. Deres andre sider er misterlamp.de , miste... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, ville jeg det. Firma foregiver at være dansk, det er dog fra Kina. De vil kun give fuld refundering, hvis man returnerer vare for egen regning, hvilket koster 9... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har handlet med HrLampe i København. Fortrød mit køb men varen skal retur til Kina, pris 360kr. På hjemmesiden står et returbeløb på ca 130kr, som er totalt misvisende. Returprisen udgør 50% af va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Køb ikke noget her

Køb ikke noget her. Købte en loftlampe hvor der manglede noget for st samle den. Lige meget hvad man skriver til dem, får man svaret "send et billede" de har jeg så gjort flere gange, så kommer beskeden " tak for din bestilling. Har ringet til dem utallige gange, INGEN svarer på opkald. Har været på temu og bestille reservedele, endelig kom den op. Aldrig har jeg oplevet ringere service. Jeg har IKKE fået tilsendt andet end et reklamebureau og tilbud om rabat til næste køb. Der var en instruktion med pakken, på KINESISK . Fraråder alle at handle her

7 septembre 2025

Kære Vivi,

Jeg vil gerne give dig en detaljeret oversigt over de trin, vi har taget for at imødekomme dine bekymringer og sikre, at vi er enige om at løse sagen effektivt.

Den 19. august kontaktede du os angående to problemer: manglen på samlemanualen og manglende skruer til din lampe. Som svar sendte vi dig samlemanualen for at hjælpe dig med opsætningen af ​​dit produkt. Efter at have gennemgået dit svar, hvor du udtrykte, at manualen ikke fuldt ud opfyldte dine behov, bad vi om billeder af de dele, du modtog, for bedre at forstå problemet.

Efter din feedback leverede vi derefter en videoguide, der gav en trin-for-trin gennemgang af, hvordan du samler din lampe. På det tidspunkt kontaktede du os ikke med yderligere problemer eller spørgsmål.

Vi ønsker at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb, så hvis du stadig oplever problemer med lampen, eller hvis der er andre bekymringer, der skal løses, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os direkte på info@hrlampe.com, og vi vil med glæde hjælpe dig yderligere.

Tak igen for din tålmodighed, og vi ser frem til at løse eventuelle udestående spørgsmål, du måtte have.

Hrlampe-teamet

Noté 1 sur 5 étoiles

Lad være med at købe hos dem

Lad være med at købe hos dem. Virkeligt dårlig kvalitet.
Ved returnering skal varerne sendes til Kina, hvilket stort set koster det samme som varerne.

27 août 2025

Kære Britta,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de angivne oplysninger.

Vi vil gerne hjælpe dig yderligere og løse dette problem. Vil du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og eventuelle yderligere oplysninger? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen hurtigere.

Hos "Hrlamp" stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Hrlampe-teamet

Noté 1 sur 5 étoiles

nichts bestellen bei herlampen/ fake

produkt defekt
produkt entspricht nicht der versprochenen qualität
obwohl mit 30 tage rückgabe recht geworben wird…unmöglich…auflage bilder zu senden, reduktion von 10% für ein defektes produkt.
es dauert und benötigt viele mails damit man zur rücksendeadresse gelangt…in china…man wird im voraus darauf hingewiesen, dass das produkt einwandfrei ankommen sollte…obwohl sie defekte produkte nicht zurück nehmen obwohl angepriesen, dass sie die rücksendung übernehmen …sie schreiben dir nicht wirklich zurück 5x dasselbe…vielleicht in der hoffnung die frist läuft ab.
rücksendeadresse in china

22 août 2025

Liebe Sara Grammer,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Erfahrungen mitzuteilen. Es tut uns sehr leid, dass Sie nicht zufrieden sind. Leider können wir anhand der angegebenen Informationen keine Bestellung in unserem System finden.

Wir würden Ihnen gerne weiterhelfen und das Problem lösen. Bitte kontaktieren Sie uns unter info@hrlampe.com mit Ihrer Bestellnummer und weiteren Details. Alternativ können Sie Ihre Bewertung mit der Bestellnummer aktualisieren, damit wir das Problem schneller untersuchen können.

Bei Hrlampe legen wir Wert auf hochwertige Produkte und exzellenten Service. Sollte es zu Missverständnissen oder Problemen kommen, setzen wir uns für eine Lösung ein.

Mit freundlichen Grüßen,
Hrlampe-Team

It is too much to provide 1 star

It is too much to provide 1 star. The Company has never delivered the product and refuse to pay back the money. So they steal your money.

17 août 2025

Kære Sofie

Tak for at du delte din feedback med os, og vi beklager problemet.

Efter at have gennemgået oplysningerne, fandt vi ud af, at du kontaktede os den 30. april angående dit produkt. Vores team undersøgte sagen og fandt ud af, at der var et problem med adressen, hvilket forårsagede en forsinkelse i leveringen. Vi bad om en afklaring af adressen og flyttede pakken til afhentningsstedet. Den blev dog ikke afhentet derfra og blev returneret til os.

Vores team har siden forsøgt at omarrangere leveringen, men vi har stadig problemer med adressen. Når vi modtager den korrekte adresse, vil vi med glæde fortsætte med omleveringen af produktet.

Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os på info@hrlampe.com.

HrLamp-teamet

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig butik og mega dårlig…

Meget dårlig butik og mega dårlig servic bestilte 3 lampe fik 2 og nu skal jeg betale får at få den sidste da posten har smidt den forkert af købt ikke noget der

3 mai 2025

Kære Gitte,

Tak for dit svar, og vi beklager ulejligheden.

Efter at have gennemgået kommunikationen mellem os, har vi opdaget, at vi oprindeligt kontaktede dig den 15. maj angående det manglende produkt. Ifølge dine optegnelser forsøgte dit team at levere varen, men kunne ikke gøre det, fordi du ikke var tilgængelig derhjemme. Som følge heraf blev produktet sendt til et afhentningssted, og vi blev underrettet via tre e-mails om at afhente det. Desværre svarede vi ikke på disse e-mails, og produktet blev returneret til os.

Vi gør vores bedste for at sende produktet igen og arrangere levering hurtigst muligt.

Tak for din opmærksomhed på denne sag. Vi ser frem til en hurtig løsning.

The Hrlamp Yeam

0 stjerner hvis muligt

Hvor skal jeg starte...
- trækker beløbet før ordren er leveret og er tydeligt et TEMU-ish firma i skandinaviske klæder
- alle svar fra Support er tydeligt AI generet
- de modtaget produkter lever langt fra op til den forventet kvalitet som fremgår i produktbeskrivelsen.

Jeg kan ikke sige det tydeligere end KØB IKKE HERFRA

#10496

11 août 2025

Kære Rasmus,

Hos Hrlampe stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Hold jer væk fra dem

Hold jer væk fra dem. De hæver pengene inden produktet er afsendt og så er der mega lang leveringstid. Da vi endelig og mod al forventning (efter at have læst andre anmeldelser) fik leveret den ene af tre bestilte lamper, var det i virkelig ringe kvalitet og da den blev pakket ud gik den i stykker med det samme og derfor umulig at hænge op. De to sidste lamper har vi endnu ikke modtaget.

5 août 2025

Kære Amalie,

Forfærdelig virksomhed

Forfærdelig virksomhed. Køb ikke herfra! Snyd og bedrag.

4 août 2025

Kære Camilla,

Tak for din feedback. Vi ser, at du ønskede at annullere din ordre, men da du kontaktede os, var den allerede blevet behandlet i vores automatiserede system, hvilket gjorde det umuligt at annullere på det tidspunkt. Vi hjælper dig dog gerne med en returnering, når du har modtaget produktet. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os på info@hrlampe.com.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dropship virksomhed - Kina bras...

På trods af en flot dansk hjemmeside, fandt vi desværre ud af at det er en dropship virksomhed (fra Holland) - der bestiller direkte fra Kina til kunden - og produktet var virkelig ikke meget værd. Mange aspekter af produktet var direkte farligt (ikke isoleret ordentligt) og var heller ikke CE mærket
Virksomhed som passer fint til KONTANT :(
Hold jer væk - er ikke værd med potentielle brandskader på dit hus for at spare nogle 100 kroner

(designet var pænt, men produktet var noget billigt temu skrald)

30 juin 2025

Kære EBM,

Det værste svindler firma

Det værste svindler firma.
Lamperne er af så elendig kvalitet. Lad vær med handle der . Det er umuligt at refundere varerne, da der ingen afsender er.

13 mars 2025

Kære Charlotte Ketill Laursen,

Fup firma

Fup firma, der anvender drop shipping. Billige temu produktet solgt til overpris!

20 décembre 2024

Kære Sofie,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, du har givet.

Vi vil gerne hjælpe dig videre og løse problemet. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og eventuelle yderligere detaljer? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi hurtigt kan undersøge sagen.

Hos Hrlampe stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været en misforståelse eller et problem, er vi engageret i at rette op på det.

Venlig hilsen,

Uacceptabel returpolitik hos HR Lamper

Uacceptabel returpolitik hos HR Lamper

Det er fuldstændig urimeligt, at jeg som kunde skal betale over 800 kr. i forsendelsesomkostninger for at returnere en lampe til en værdi på 1495kr. Når retur skal ske til varens oprindelsesland og kunden pålægges så uforholdsmæssigt høje udgifter, er det tydeligt, at HR Lampe reelt ikke tilbyder en brugbar eller ansvarlig returpolitik. Det er total uacceptabelt og virker som en bevidst strategi for at afholde kunder fra at returnere varer. En sådan praksis ligger langt uden for, hvad man med rette kan forvente af en seriøs og troværdig forhandler.

21 juillet 2025

Kære Tinna Nielsen,

Vi vil gerne hjælpe dig videre og løse problemet. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og eventuelle yderligere detaljer? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen hurtigere.

Hos Hrlampe stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været et misforståelse eller problem, er vi forpligtede til at rette op på det.

dropshipping fra temu

dropshipping fra temu. Meget skuffende, trods det er nydelige lamper. Men så kunne jeg ligeså godt have købt det på temu, men billigere

17 juillet 2025

Kære Annica,

Tak for din feedback. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vær opmærksom på, at vores mål er at sikre den bedst mulige service og værdi, herunder ingen forsendelsesomkostninger og ingen yderligere skatter for vores kunder. Vi værdsætter din input og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opfylde dine forventninger. Hvis du har nogen problemer, er du velkommen til at kontakte os på info@hrlampe.com.

Hair Lamp Team

FUP FIRMA!!! NUL STJERNER

Nul stjerner. Hold fingeren væk!!!!!!!!!!!!!
Lampen var dyrt, men kvaliteten var virkelig dårlig, og det burde koste en tiene del af prisen.
De vil gøre alt for at vi ikke sender lampen retur.
Ingen returlabel og vi skulle selv betale ret mange penge for at sende pakken til KINA !!!!!!!!!!!! Efter over 2 måneder påstår de, at de ikke har modtaget pakken endu og vil ikke betale pengene retur!
De skriver lange mails (sikkert AI-generet) for at undgå betale pengene tilbage!!!!!!!!
Se på deres svar i Trustpilot. Det er en automatisk svar, som er kopieret tekst, hels ens for alle anmeldelser!!!

1 juillet 2025

Beste Mandana,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. Helaas kunnen we op basis van de verstrekte informatie geen bestelling in ons systeem vinden.

We helpen je graag verder en willen dit probleem oplossen. Zou je contact met ons kunnen opnemen via info@hrlampe.com met je ordernummer en eventuele extra details? Je kunt ook je beoordeling bijwerken met het ordernummer, zodat we deze zaak sneller kunnen onderzoeken.

Bij Hrlampe streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit en uitstekende service te leveren. Als er een misverstand of probleem is, zetten we ons in om dit op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Het Hrlampe Team

FUP FIRMA….

FUP FIRMA….. Hold jer væk!

Nægter tilbagebetaling af lamper, selvom de er modtaget beskadiget…

Ikke CE mærker lamper…

Hurtig, men UBRUGELIG kundeservice via mail… Meget hjælpsomme i starten, men uden at det fører til nogen form for løsning…

8 juillet 2025

Kære Julie,

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har set en annonce på en HRLAMPE…

Jeg har set en annonce på en HRLAMPE København . Dansk Design nedsat fra 2200kr til 1095kr
Jeg bestilte den d. 18.juni og pengene blev trukket af et firma , der hedder SP Lights Studio dagen efter den var bestilt .
Jeg har så gået og ventet på lampen . Min datter skulle have den til sin 60 års fødselsdagsgave d. 5.juli .
Jeg har haft korrespondance med både HRLAMPER. Com og SPLights Studio .
Jeg mener det er svindlere . Jeg har også meldt dem til politiet .

18 juin 2025

Kære Lis,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, du har angivet.

Vi vil meget gerne hjælpe dig yderligere og løse dette problem. Vil du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og eventuelle yderligere detaljer? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen hurtigere.

Hos Hrlampe stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der er sket en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

Hrlampe er Tyve & svindlere

Hrlampe er Tyve & svindlere

Man betaler, men får ikke det, man har købt

Man beder om at få returneret sin betaling & får at vide, at det koster et gebyr på kr 130,-

Og får intet retur

Tyve & svindlere - usselt, bedragere

6 mai 2025

Kære Jens,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, du har givet.

Vi vil meget gerne hjælpe dig yderligere og løse dette problem. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og eventuelle yderligere detaljer? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen hurtigere.

Kære Hrlamper

Kære Hrlamper
Vi er i dialog. I melder tilbage at jeres team arbejder på en løsning. Herunder at den nye lampe opfylder gældende regler for CE-mærket?Hvilket kræver tid?Det er ulovligt, at sælge vare uden ovenstående mærke. Jævnfør gældende lovgivning har jeg som forbruger krav på at få pengene tilbage, da I ikke kan ombytte varen til en anden. Hvilket I ikke vil tilbyde.

28 juin 2025

Kære Bo Nielsen,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplyste informationer.

Vi vil gerne hjælpe dig videre og løse dette problem. Vil du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og yderligere detaljer? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen hurtigere.

Hos Hrlampe stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der er opstået en misforståelse eller et problem, er vi forpligtet til at rette op på det.

FORFÆRDELIGT STED

Helt forfærdeligt!
Ødelagt vare da den endelig kom. Og nu kræver de, at jeg selv betaler for retur + evt. toldomkostninger. Trods at på deres egen hjemmeside lover noget helt andet.
Samt kan jeg risikere at jeg slet ikke får mine penge retur, hvis varen bliver ødelagt under transport - trods at den jo allerede ER ødelagt.

27 juin 2025

Kære Josefine Friis,

Vi anerkender dine bekymringer udtrykt i din nylige Trustpilot anmeldelse vedrørende lampens kvalitet på grund af mindre fejl. Disse små ufuldkommenheder kan være opstået under produktets transport.

Vi husker at have fremlagt alternative tilbud til din overvejelse, som du valgte ikke at acceptere. Herefter har vi givet returinstruktioner for en refusion og tilbudt yderligere forslag.

Hvis nogen af de tidligere fremsatte tilbud er passende, eller hvis du har andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os direkte ved at besvare vores e-mail kommunikation, eller på info@hrlampe.com. Vi er klar til at hjælpe dig videre.

HRLampe Teamet

Det største scam-firma

Det største scam-firma. Jeg plejer at være så omhyggelig, blev blev desværre snydt.
Lampen blev bestilt den 7/5 og er aldrig kommet.. pengene er trukket og det er ikke til at få dem i tale eller få pengene retur. Pakken er åbenbart VÆK.. det lyder dog ikke til at produktet alligevel have været i orden. Overvejer at politianmelde, så jeg kan få mine penge retur.

Tak for svar - men vi har forsøgt at skrive til jer!

18 juin 2025

Kære Line Sønderby,

Tak for at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre i vores system baseret på de oplysninger, du har givet.

Vi vil gerne hjælpe dig videre og løse dette problem. Kan du venligst kontakte os på info@hrlampe.com med dit ordrenummer og eventuelle yderligere detaljer? Alternativt kan du opdatere din anmeldelse med ordrenummeret, så vi hurtigt kan kigge nærmere på sagen.

Hos Herlampe stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og fremragende service. Hvis der har været et misforståelse eller problem, er vi forpligtet til at rette det.

Herlampe Teamet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus