Jeg har tidligere vært fornøyd med husleie.no, men synes de har lite kontroll når de sender meg en faktura på ett tidligere leieforhold som var over for ett år siden. Det er en rotete portal som skape... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som leietager anbefaler jeg ikke dette det firmaet å leie bolig av. Du får ikke muligheter til å snakke med et kundesenter, kun chat eller email. Firmaet sjekker ikke utleieobjekter godt nok, slik at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er enkel oh ryddig portal. Men, nå har jeg ikke fått inn to månesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to måneder. Nå skal ligninga registreres og kan ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
husleie.no er intuitiv og tidsbesparende for meg som bruker, jeg har som utleier brukt den i et års tid. Tilgang til telefonsupport, og noen mindre endringer på selve plattformen, som for eksempel... Voir plus
Husleie.no er løsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.
Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 78 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jeg og utleier var først enige om å bruke Husleie.no sin depositumsgaranti, så jeg trykket først på dette. Underveis så fant jeg og utleier ut at jeg skulle bettale inn depositum og jeg gjorde dette. Men så fikk jeg mail ifra husleie ar nå var garantien aktivert. Så da hadde jeg unødvendig dobbelt opp med nåde garanti og depositum. Jeg sendte mail til husleie.no og forklarte saken, og de ordnet opp med en gang og krediterte fakturaen de hadde sendt. Dette synest jeg er kjempeservice 👏😁
Jeg er helt enig med andre her, dette er ikke en tjeneste som er leietaker vennlig, men prioriterer utleiere.
Jeg har en sak etter et leieforhold fra et firma med fortsatt automatisk trekk av depositums-garanti, og det er ingen måte å få stoppet dette på uten at utleier gjør det.
Men hva gjør man når utleier ikke gjør jobben sin og sier det opp? Jo, da fortsetter bare de automatiske trekkene hver måned. Jeg er mildt sagt forbanna over at det går utover min bank konto at ikke utleier gjør jobben sin som de plikter.
Kundeservice er svært vanskelig å komme i kontakt med som leietaker, 4-5 dager er ikke akseptabelt når man har en sak som denne, og svaret man får er bare at utleier må gjør det. Men de gjør ikke noe i dette tilfellet, så da sitter man som uskyldig part og blir trekt urettmessige beløp. Ikke får man tilbakebetalt dette beløpet heller.
Hvis ingenting blir gjort for å stoppe depositums innbetalingen hver måned, blir jeg tvunget til enten å sperre bankkort eller sende inn klage til husleietvist utvalget. Verste oppsigelses-prosess jeg noensinne har vært borti. Jeg hadde ingen valg når jeg måtte forholde meg til denne tjenesten, og når man har et utleiefirma som ikke kommuniserer i tillegg, blir dette vanskelig for forbrukere flest å gå gjennom.
Styr unna hvis du kan.

Réponse de Husleie.no
fornøyd kunde av Husleie.no. Rask og hyggelig oppfølging av kundeservice. Jobben for meg som utleier blir enkel, har flere leieobjekter jeg leier ut gjennom dem og kommer til å fortsette å bruke dem.😊
Hei
dette selskapet har begynt å sende faktura på husleie til min leietaker, uten at jeg har gitt klarsignal om dette. har ikke hørt om firmaet før min leietaker spurte hva dette var. dette må slutte omgående, for å unngå anmeldelse til politiet. umulig å komme i kontakt via telefon, beskjed, ubrukt telefonnummer, eller gått hjem for dagen.
vil ha slettet all kontakt til meg og min utleie.
Monrad Hoff Fet

Réponse de Husleie.no
Takk for oss som utleier vi er veldig fornøyd med Husleie.no
☺️☺️

Enkelt og forståelig.
Kunne vært litt mer detaljert ang depositumsgarantien og hvordan denne fungerer og dokumentene rundt dette

Réponse de Husleie.no
Jeg har fortsatt ikke fått svar på en melding jeg sendte husleie.no og vi måtte manuelt korrigere i leieavtalen. Svakt prestert av husleie.no. Bruker en annen leverandør neste gang

Réponse de Husleie.no
Самое отвратительная организация. При оплате одной квитанции я заплатила больше чем нужно. Деньги с моего счета они списали мгновенно. И вот спустя неделю до сих пор ничего не вернули обратно. Хотя хозяин квартиры связывался с ними. По возможности никогда и ни за что не иметь дело с ними.
Jeg opplevde at dette var unyttig for meg. Fikk ikke hjelp med en vanskelig leietaker. Tvert imot, denne tjenesten ga meg ekstra jobb, da jeg må inn og administrere hele tiden og passe på at ikke uriktige purringer sendes ut.

Réponse de Husleie.no
Very good if you can handle everything yourselves. But if you need to get in contact with them, its terrible - impossible to contact by messenger system og phone.
Jeg hadde ikke hørt om dette. Jeg var usikker hvordan det virket. Jeg fikk god hjelp raskt. Anbefaler denne.
Tar evigheter å få svar (selv når man purrer flere ganger), ingen telefon å ringe til, tar ikke tak i utleier som leier ut ulovlig leilighet gjennom dem. Styr unna!
Bare positive opplevelser med dette selskapet.
De er seriøse, holder seg til det juridiske og lovlige rammeverket, søker å gi tilfredsstillende løsninger, gi hurtig svar, og er alltid trivelig i sin respons megle deg som bruker eller kunde.
Bruker Husleie.no som utleier. Har henvendt meg flere ganger på telefon om et tilfelle der leietaker har betalt inn via Husleie.no faktura, men der Husleie.no ikke har betalt videre til vår bedriftskonto. Når jeg omsider har fått kontakt på telefon (merk det er sjelden de er tilgjengelig) så har de sagt at dette ligger hos annen avdeling og de kan ikke gi et tidsestimat på når dette blir ordnet. Det har nå gått flere uker og det er snakk om utestående 17.000kr som vi selvfølgelig ønsker raskest mulig, men der Husleie.no ikke kan redegjøre for hvorfor disse pengene ikke er utbetalt til oss. Har også sendt inn sak via deres portal, men ingen respons på det faktiske problemet. Jevnt over skuffet og det er dårlig respons, spesielt når det gjelder kontakt per telefon. Telefon portalen er kun åpen noen få timer om dagen, og om det er kø blir du bedt om til ringe opp (ingen alternativ for at de ringer deg opp igjen -mao. en vet aldri når det er ledige kundebehandlere).
Hilsen Skuffet Utleier og bruker av Husleie.no (temporary)
Når det fungerer så fungerer det. Når det må korrigeres eller jobbes med telefon. Er det veldig rigid og dårlig tjeneste. Passer ikke alltid for folk i fasrten. Dårlig oppfølging ved problemer. Må være lett for andre å overta dette markedet.
Enkel, rimelig og grei tjeneste som forenkler jobben som utleier. Svarer raskt. Men sjelden det trengs oppklaring. God informasjon finnes.
Veldig vanskelig å få snakket med kundeservice. Fryktelig lang behandlingstid dersom man tar kontakt og ikke 3-5 dager slik de selv oppgir. Arrogante og helt tydelig en bedrift for utleiere og ikke leietakere

Réponse de Husleie.no
Anbefaler alle, som i midt tilfelle er utleier og bruke denne. Ryddig og rask oppfølging.
Veldig lett å navigere gjennom avtalen, mange muligheter for å tilpasse etter ønsker feks.depositum, forsikring og kundeservice svarer ganske raskt.
Jeg er svært misfornøyd med min erfaring hos Husleie.no.
Jeg bestilte publisering av annonse på Finn.no via deres tjeneste, men det ble ikke opplyst at interessenter fra Finn måtte opprette egen profil hos Husleie.no for å kunne kontakte meg. Dette opplevde jeg som tungvint og misvisende, og det reduserte antall henvendelser jeg fikk. Etter min mening burde denne begrensningen vært tydelig kommunisert før kjøp.