Det kan nog inte bli smidigare än så här att hyra bil. Att slippa åka till en mack och svara på två tusen frågor och få en bil med massor av fel på. Här sköter man allt i en app, i lugn och ro hem... Voir plus
Så smidigt att använda! För mig som bor i stan och bara behöver bil på helger så är det otroligt prisvärt! Haft lite problem med att garagekort inte fungerat som det ska, men det tror jag inte dire... Voir plus
Picking up the car 10 minutes in advance cost a few hundred kronor. Returning the car earlier however was not subject to a discount. Information that returning the car with a full tank is advantageous... Voir plus
- Agence de location de voitures
- Agence de location de fourgonnettes
- Aires de stationnement pour le covoiturage
- Covoiturage
Hyre gör det enkelt för dig att hyra bil när du behöver. Det kostar ingenting att skapa ett konto, och du kan sitta bakom ratten på under fem minuter. Bilarna låses enkelt upp med mobilen, dygnet runt, och kostnaderna beräknas automatiskt när du avslutar resan. Ladda ner appen och kör!
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bra app, bra support, bra bil.
Läser man reglerna och hanterar man appen med omsorg och förstånd så fungerar det utmärkt.
HYRE är hittills bäst av de företag i branschen som jag har provat.
Den här gången råkade jag ut för att en tidigare kund hade dolt en skrapskada på stänkskärmen genom att smeta på en kladdig smörja. Jag såg den inte när jag, enligt rutinen, fotade bilen i det skumma garaget. Smeten hamnade naturligtvis på mina och min hustrus byxor!
Här visar HYRE att de ställer upp! De drog bort 300 kr, som kemtvätten kostade, direkt från den bokning jag redan hade gjort för nästa resa! Bra HYRE!!
Och kom ihåg, det krävs både ärlig leverantör och ärlig kund för en lyckad affär.
/Torgil Sanfridson
Scammers
Scammers. They will blame you for scratches and damages you didn’t do in their cars. Use another service.

Smidigt utan krångel
Smidigt utan krångel, tankade bilen och fick lite rabatt.
Tar UC på en utan tydlig uppmaning, inga fria 160km som falskt marknadsförs
Tar UC på en utan tydlig uppmaning. Helt meningslöst dessutom? De tar ju redan en deposition på 2000 SEK innan man hyr en bil. Superluddigt med prissättningen oxå, skrivs 99kr/tim, nämns dock inget tydligt om pris per km. I ena vyn står det att det ingår 160km, dock stämmer inte detta med verkligheten då de ändå tar betalt från första km!!

Réponse de Hyre Sverige
Superenkelt och kommer använda tjänsten…
Superenkelt och kommer använda tjänsten igen. Enkel app, enkla instruktioner. Förlängde hyrtiden under pågående tid med två enkla klick i appen. Mina frågor jag hade fanns under Vanliga frågor med tydliga instruktioner.
Bra service, enkelt och vettiga priser
Mycket bra lösning när du behöver snabb access till transportmedel. Bra och enkel app, tydliga instruktioner, vettiga priser och i slutänden - jag blev en väldigt nöjd kund.
Faktura på 5000 kr
Hyrde en bil i januari, jag gjorde ingen skada på bilen eller fanns någon skada på bilen när jag hyrde den. 3 månader efter får jag en faktura på 5000 kr, för en skada som jag inte har orsakat. Helt värdelös, jag är en student också inte lätt att betala. Man fick ingen avbetalningsplan heller.

Allt var smidigt !
Allt var enkelt när man förstått hur appen fungerade. Bra informationhur man hämtade och lämnade bilen.
Jag är verkligen nöjd och imponerad hur bra allt fungerade. Bra och snabb info när man undrade något och skrev i chatten.
Hantering befintliga skador
Jag var orolig att jag skulle missa någon befintlig skada - men det var ju inga problem. Men bilen var ledig innan min bokning och jag tänkte gå igenom alla skador. Det kunde jag inte eftersom jag inte fick upp befintliga skadors stora bild. Fick inte heller något fellmeddelande :-(. Men jag ringde helpdesk, som svarade snabbt, o berättade att stora bilden får man inte upp innan man har aktiverat. Lite dumt - o i alla fall ett tydligt fellmeddelande på stor bild på skadorna borde finnas. Men snabbt svar så blev allt tydligt.
Smidig och flexibel tjänst
Smidig och flexibel tjänst. Appen är väldigt välgjord och man kan se all info om bilarna i appen, innan, under och efter bokningen. Trevlig support också. Saknar bara möjligheten att kunna hyra på en parkeringsplats och lämna på en annan inom samma kommun. Det hade gjort Hyre perfekt 👌
Funkade jätte bra
”24 TIMMAR GRATIS” ÄR EN BLUFF
Hyres kampanj om 24 timmar gratis bil är en ren bluff. Man får bara köra 1,5 mil, och om man överskrider det – ens med några kilometer – tvingas man betala lika mycket som om man hyrt bilen till fullpris. Dessutom drar de på en skyhöga extraavgifter för minsta lilla sak.
När jag kontaktade kundtjänst om deras vilseledande marknadsföring möttes jag av noll förståelse, inget ansvarstagande och ingen kompensation. De verkar helt ointresserade av att lösa problem – bara att pressa ut mer pengar ur kunderna.
Vill du undvika dolda kostnader och usel service? Hyr bil någon annanstans.

Upphämtning adress flyttad
Hade problem att hitta bilen
Svarade när jag ringde och löste problemet tillfredsställande.
Det är inte dyrt att hyra bil hos Hyre
Så skönt att slippa äga en bil när det är så smidigt att hyra en, de få gånger en sådan behövs.
Ska ge en ärlig bedömning av Hyre som…
Ska ge en ärlig bedömning av Hyre som inte är baserad på känslor så alla kan få en riktig upplysning.
Har använt de flesta hyrbilsappar. Hyre slår priset i värdelöst. Priserna stämmer inte. Garaget funkar inte att parkera i för att koderna inte fungerar. De tar ut en parkeringsavgift när de själva ber mig att parkera bilen på annan plats. Självrisk reducering lägger dem till när man inte valt det. Tanken betalar du hälften av i 99/100 fallen. Sedan är svaret av personalen som faktiskt svarar snabbt: Avgifter tillkommer efter rättning. Rabbat skulle ges i efterhand. Det hände aldrig. Personalen slutade att svara när det inte fanns några svar längre att ge. Kommer aldrig att rekommendera Hyre till någon. Konka stäng ner och gör om.
599kr/dygn borde ist stå 1599kr per dygn.

Tycker det vart oklart
Tycker det vart oklart med depositionen…trodde ni drog 1000 sek men sen visade det sig of att ni inte gjorde det. Jag kollade på min bank och såg ingenting,,,oklart och förvirrande.
VÄRDELÖST
Dyrt och dåliga bilar och otydliga regler som gör att du får p-böter för att företaget ska tjäna några hundralappar extra. Ren bluff!

Bedrägeri
Bedrägeri. Vid skador så påstår dom en högre kostnad än vad det egentligen är. Riktigt bluff-företag. Självrisken är skyhög, och skador påhittade för att få ut självrisken. Rekommenderar inte alls!

Lurendrejeriföretag UNDVIK
Lurendrejeriföretag. UNDVIK. Så otroligt besviken och obefintligt dålig hantering av kundtjänst. Den påstådda skadan stämmer inte överens med det som vi rapporterat. Dessutom har jag sett samma bil köra omkring (utan att vara lagad). Hyre påstod att vi gjort en buckla på bilen och att det kostade över 29 000 kr att åtgärda på verkstad och drog därefter 10 000 kronor från mitt kort. Vi kom lite nära en plastsarg och det kom lite svart gummi på lacken, vilket vi omedelbart rapporterade. En ringa skada som max kostar någon tusenlapp att åtgärda. Använd inte deras tjänst.

Réponse de Hyre Sverige
Sämst av de fyra bildelningsappar jag…
Sämst av de fyra bildelningsappar jag prövat. 0 fria mil, bara hyra hela timmar och hög självriskreducering! Dåligt underhållna bilar. Har hänt flera gånger att jag startat med inte så mycket som en droppe spolarvätska (ingår ej!) och smutsig bil. Går inte att ta bort barnlås i baksätet, fick ständigt släppa ut vuxna passagerare utifrån. Reklam på bilarna. Ingen TS-kabel ingick, eller jag fick i alla fall inget svar om det när jag frågade i chatten. Appen har tidigare krånglat så att jag blivit försenad med återlämning trots att jag var ute i god tid. Denna gång stod det både fel adress till garaget där bilen stod och fel kod för att komma in! Blev rejält försenad med uthämtning, fick sitta i telefonkö. Samma problem fanns kvar vid återlämning. Nu fungerade inte inpasseringskoden heller och när jag ringde bröts samtalet efter 10 sekunder varje gång. Fick hjälp via chatten att ställa bilen någon annanstans men då med krav på parkering som inte går att hitta i min stadsdel. Fick 200 kr i rabatt för krångel vid uthämtning men ingenting för krångel vid lämning trots att jag fick en längre bit att gå (ca 1 km från ordinarie garageplats). Nu har jag raderat appen. Aldrig mera Hyre.