Hyre Sverige Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Det kan nog inte bli smidigare än så här att hyra bil. Att slippa åka till en mack och svara på två tusen frågor och få en bil med massor av fel på. Här sköter man allt i en app, i lugn och ro hem... Voir plus

Jag var orolig att jag skulle missa någon befintlig skada - men det var ju inga problem. Men bilen var ledig innan min bokning och jag tänkte gå igenom alla skador. Det kunde jag inte eftersom jag int... Voir plus

Picking up the car 10 minutes in advance cost a few hundred kronor. Returning the car earlier however was not subject to a discount. Information that returning the car with a full tank is advantageous... Voir plus

1. Agence de location de voitures
  2. Agence de location de fourgonnettes
  3. Aires de stationnement pour le covoiturage
  4. Covoiturage

Hyre gör det enkelt för dig att hyra bil när du behöver. Det kostar ingenting att skapa ett konto, och du kan sitta bakom ratten på under fem minuter. Bilarna låses enkelt upp med mobilen, dygnet runt, och kostnaderna beräknas automatiskt när du avslutar resan. Ladda ner appen och kör!

Bien

TrustScore 4 sur 5

73 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ett bolag med potential med brist på…

Ett bolag med potential med brist på kundsupport tyvärr. Ett bolag jag ej rekommenderar i dagsläget. Personen som försökte hjälpa mig var inte tillmötesgående och arg i tonen och allt var "mitt" fel.

15 juin 2024
Logo de Hyre Sverige

Réponse de Hyre Sverige

Hej JS, tack för ditt omdöme och vi beklagar att du fått det bemötandet från vår kundtjänst. Vi tar med din feedback internt! /Teamet på Hyre

Så smidigt att använda

Så smidigt att använda! För mig som bor i stan och bara behöver bil på helger så är det otroligt prisvärt! Haft lite problem med att garagekort inte fungerat som det ska, men det tror jag inte direkt är Hyres fel.

Kan verkligen rekommendera Hyre till alla!
Hoppas ni behåller de billiga priserna, för då vore man nästan korkad att äga en egen bil om man bor i stan ;)

18 mai 2024

Så jäkla dåliga

Så jäkla dåliga, om du får en bil med tom tank och måste tanka då får du en ersättning på några ören per liter och sedan blir du debiterad kostnaden för tankningen och därefter blir du krediterad för kostnaden + några ören. Du får ingen kompensation för tiden och dom extra kilometrar som går åt för att tanka. Och sedan har dom en kundtjänst som är värdelös….

7 avril 2024
Logo de Hyre Sverige

Réponse de Hyre Sverige

Hej Mickael, tack för ditt omdöme och ledsen för sen återkoppling från vår sida. Det är beklagligt att du fick en bil med nästan tom tank. Om man inte har möjlighet att tanka bilen kan vår kundtjänst flytta bokningen till en annan bil om det finns en ledig bil i närheten.

Vi uppmanar alltid våra kunder att tanka efter sin användning, antingen med det tankkort som finns i bilen eller med privat. Man betalar alltid för det drivmedel man använder, sen kompenserar vi med rabatt om man tankar/fyller på mer drivmedel än det man använt under sin bokning. /Teamet på Hyre

Blev bemött som riktig människa. Så tacksam

Det är verkligen inte alltid som företag faktiskt behandlar sina kunder som riktiga människor! Mycket var kaos i mitt liv när jag använde Hyre (hade precis flyttat tillbaka till Sverige efter 10 år och som bekant för alla som flyttat till Sverige är byråkratin och Skatteverket hemska och integrationen blir väldigt stressig) behövde desperat en bil men kände mig som en så jobbig kund för allt gick fel men VARJE gång jag behövde hjälp så gjorde Hyre allt för mig. Dom gick långt över vad dom behövde. Är så tacksam. Så sjukt att så många känslokalla företag får existera när sådana som Hyre finns!! Det går att vara att snällt företag!

12 octobre 2023
Avis spontané

innelåst i garage kl 3 på natten...

bokade en bil som stod i ett garage, när vi kom dit så kom vi ej in i garaget men blev sedan insläppta av en man. Sen försökte vi köra ut ur garaget men porten öppnades ej då koden vi fått från hyre. Vi blev då inlåsta i garaget men hittade till slut en brand trappa som ledde ut. Hyre hade sedan dragit 1000 kr från kortet efter vi varit inne i garaget i en timme och ej kunnat lämna. Appen fungerade annars smidigt men de borde informera om att garaget är stängt och man borde absolut inte kunna hyra en bil som inte kan lämna garaget.

14 juillet 2023

Supersmidigt!

Supersmidigt! Appen var lättanvänd och det gick snabbt att skapa konto och komma igång. Ny fräsch bil och dessutom mycket prisvärt. Kommer definitivt använda igen nästa gång jag är behov av bil

29 août 2022
Avis spontané

First experience not up to expectation

First experience not up to expectation. First connection to car via app took many attempts and restart of app. Same later on, needed to restart often app to connect to the car for lock\unlock and to restart car if being inactive few minutes.
Fuel not updated at the end of renting period.
Support via chat responsive. Issue with fuel solved, but needed one more request to support center to get bill updated.
Good car (VW T-Roc), but can improve internal package availability (e.g. maps or google services to connect maps from phone).
Missing full insurance to remove self-risk.

24 août 2022