Banner for Informer

Informer Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Informer is voor mijn administratiekantoor met veel MKB-klanten een uitstekende aanvulling voor onze dienstverlening. De software is eenvoudig in gebruik en waar ze vooral in uitblinken is de benaderb... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat mij als boekhouder vooral trekt in informer, is de intuïtieve manier van boekhouden die ook werkt voor niet financials. Zelf werk ik ook voor klanten in grotere pakketten, die vaak veel te technis... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels de comptabilité
  2. Services aux entreprises

À propos de Informer

Écrit par l'entreprise

Zeker van je Boekhouding. Zeker van je Zaak.

Informer is hét boekhoudprogramma voor zelfstandig ondernemers die zeker willen zijn van een goede administratie. Met een klik professionele facturen naar je klanten sturen. Binnen 2 minuten verstuur je een automatisch ingevulde BTW-aangifte naar de Belastingdienst. Je bonnen en inkoopfacturen worden automatisch op de juiste plek geboekt.

• ✅ Erkend door de Belastingdienst
  • ✅ Certified B Corp
  • ✅ Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden
  • ✅ Gratis opstartservice
  • ✅ Altijd zeker van een correcte boekhouding.

En heb je meer hulp nodig? Ons support team staat altijd binnen 5 minuten persoonlijk voor je klaar.

Wil je het zelf proberen? Dat kan. 30 dagen helemaal gratis en vrijblijvend. Ontdek hier meer over Informer.

Wij helpen je persoonlijk met opstarten

Zo weet je zeker dat alles perfect staat!

Starten met een nieuwe boekhouding kan voelen als een uitdaging, dat weten we. Daarom kan iedere proefgebruiker van Informer gratis een persoonlijk opstartgesprek inplannen.

Samen al je instellingen goed zetten. Onderdelen uit je vorige boekhouding uploaden. Alle vragen stellen die je nog hebt.

Zo ben jij straks zeker van je boekhouding, en zeker van je zaak. Gegarandeerd.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

111 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Met Informer al sinds dag 1 super tevreden!

Informer is al sinds dag 1 van ons bedrijfje ons boekhoudprogramma online. Werkelijk van alle gemakken voorzien, inclusief bankkoppelingen, of als je dit wenst koppelingen met een personeelsadministratieprogramma. Super makkelijk facturen aanmaken met een sjabloon, of met je eigen ontwerp. Sinds enige tijd gebruiken wij ook Informer Money. Ook heel fijn om op deze manier een extra zakelijke rekening te hebben met een daaraan gekoppelde creditcard, als je dit wenst. De service van Informer is in alle opzichten uitmuntend, wij zouden niets anders willen.

20 juin 2026

Réponse de Informer

Wat een mooie woorden over de functionaliteiten en vooral Informer Money! Hier doen wij het voor.

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was even op gang komen met dit…

Het was even op gang komen met dit boekhoudprogramma. Een totale leek moet terug kunnen vallen op de klantenservice of een kennisbank. Dat is het laatste jaar flink verbeterd! Reacties altijd snel en meestal inhoudelijk goed. De bankrobot kan ook veel uit handen nemen. Accountant kan meekijken in je admin voor de aangiftes. Probeer het gewoon !

19 juin 2026

Réponse de Informer

Bedankt voor de mooie woorden over de hulp die je hebt gekregen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Informer werkt voor mij heel goed

Informer werkt voor mij heel goed. Als ik ergens niet uitkom dan is word ik binnen paar minuten door een mens geholpen. Zo lukte mij iets niet met de layout editor en Rutger had het van een afstand zo voor elkaar. Echt heel fijn die service!

18 juin 2026

Mooie complimenten over Rutger! Ze zullen worden doorgegeven

Noté 5 sur 5 étoiles

waarom overstappen als je weet dat het goed is

ik heb in het verleden al eens met informer gewerkt en waarom zou je overstappen naar een ander als je dik tevreden bent

5 juin 2026

Réponse de Informer

Bedankt voor deze fantastische woorden. Een mooier compliment, dan een klant die al jaren met een softwarepakket werkt, is er niet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Informer boekhouden, overzichtelijk, helder, goede ondersteuning

Sinds ik met Informer werk, voelt boekhouden eindelijk overzichtelijk en behapbaar. De heldere vormgeving zorgt ervoor dat ik in één oogopslag zie waar ik sta, en doordat alles realtime wordt bijgewerkt, weet ik altijd dat mijn cijfers kloppen.

Wat mij het meest aanspreekt, is de manier waarop het team van Informer met je meedenkt. Bij elke vraag krijg ik snel, duidelijk en vooral vriendelijk antwoord. Je merkt dat ze écht willen helpen, en dat maakt het verschil.

In mijn dagelijkse werk is Informer een constante, betrouwbare kracht geworden. Echt een aanrader.

4 juin 2026

Réponse de Informer

Het is fantastisch om zulke mooie woorden te lezen over het systeem en de hulp die je krijgt!

Dacht mee en vriendelijk

Dacht mee en vriendelijk, maar het programma kan verbeterd worden

25 mai 2026

Réponse de Informer

Bedankt voor de mooie woorden! Als je feedback hebt over het pakket, kun je die gerust doorgeven zodat onze collega's dit kunnen bespreken!

Noté 1 sur 5 étoiles

Al sinds midden 2000 klant met offline…

Al sinds midden 2000 klant met offline boekhoudprogramma. Na een crash in 2018-2019 een nieuwe versie gekocht met een "support" contract. Nu blijkt er eindelijk een update te zijn. Maar...die werkt niet op de Mac. Dat wisten ze al toen ze mij dat pakket weer verkochten en trochelden me wel 7 jaar lang 200 eu uit de zak. Nu zijn ze nergens te bekennen. Alle centjes uitgegeven aan een gekmakende AI en een antwoorden protocol van een medewerker die meer lijkt op een emmer snot, je knijpt er in en hebt niks in handen dan ergernis. Veel heen en weer geschreven, maar ondanks dat ik ruimschoots voor 'support' heb betaald, krijg ik geen support. Wel domme cirkelredenaties. "we weten niet wie er een Mac gebruikt' en even later 'we hebben alle Mac gebruikers alsnog gewaarschuwd". Er is een online versie voor me klaar gezet als doekje voor het bloeden maar die lijkt in werkelijk niets op wat ik had nog op een boekhoudprogramma en het gaat voorbij aan het gegeven dat je zoiets toch bijvoorkeur niet online wilt doen in deze tijd. Dit kost me alleen maar tijd en ergernis. Ik ben gewoon bestolen. Geen zaken mee doen met deze club.

Aanvulling: Het ontwijken en ontkennen en onderduiken gaat rustig door in de mailwisseling.

15 mai 2026

Hoi Matteo,

Vervelend te lezen dat je problemen hebt met de Informer Account installatie.

In 2019 hebben wij een mail gestuurd naar onze Informer Account gebruikers over de situatie omtrent de Informer Account installatie op MacOS systemen, waarin wij klanten tijdig informeerde en 2 oplossingen hebben aangeboden.

Deze aanbieding geldt nog steeds dus mocht je interesse hebben, laat het ons dan even weten.

Overzichtelijk programma

Overzichtelijk programma, goede begeleiding. Als je geen AI-assistentie wil, word je meteen doorverbonden met een persoon voor assistentie.

19 mai 2026

Réponse de Informer

Bedankt voor de mooie woorden!

Prima pakket

Prima pakket alleen soms zijn de wijzigingen en chat via chat-bot niet altijd handig voor de boekhouding en snelle oplossing voor problemen.

11 mai 2026

Réponse de Informer

Bedankt voor de mooie review!

De chatbot werkt goed

De chatbot werkt goed, en zorgt voor contact met medewerker ingeval hij er niet snel uitkomt.

9 mai 2026

Réponse de Informer

Leuk dat je zo tevreden bent over de hulp van de AI-medewerker. Hier doen wij het voor!

Chatbot support verbazend goed

Voor een chatbot, goede antwoorden ontvangen. Mag ook wel eens gezegd worden.

8 mai 2026

Réponse de Informer

Geweldig te lezen dat je zo goed geholpen bent over onze AI-medewerker! Bedankt voor de mooie review.

Blije Informer gebruiker

Informer levert een prima boekhoudpakket dat voor ANBI stichtingen gratis te gebruiken is. Dat is een mooie maatschappelijke bijdrage!
Het pakket is gebruikersvriendelijk en heeft een uitstekende AI-help-chatbot waarmee je goed in gesprek kunt over vragen mbt Informer maar ook boekhoudkundige vragen. Echt een aanrader!

7 mai 2026

Réponse de Informer

Wat een fantastische woorden over ons ANBI pakket én onze AI-medewerker. Fijn dat je zo goed geholpen wordt.

Vriendelijke behulpzame mensen

Vriendelijke behulpzame mensen. AI werkt redelijk als je er daarmee niet uitkomt dan wordt je doorverbonden met een medewerker. Tevens kun je verzoeken indienen voor aanpassing van het programma, zij kijken er dan naar of ze er iets mee doen.

28 avril 2026

Réponse de Informer

Bedankt voor de mooie woorden!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus