Op zich een prettig en duidelijk gesprek. In het begin had ik wel even het idee dat de dame mijn vraag niet goed had gehoord. Ze begon met een heel verhaal over de verlenging van het contract, terwij... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat ik fijn vind is dat je gelijk iemand aan de telefoon krijgt.. een hele aardige dame Nathalie die nog even uit ging zoeken hoe bepaalde dingen zat met ons nieuwe contract voor 3 jaar🙏
We zijn sinds kort overgestapt naar Innova Energie via Vereniging Eigen Huis. De klantenservice is goed bereikbaar voor vragen, die niet online zijn terug te vinden. Daarnaast is het online dashboa... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Oude Middenweg 85, 2491 AC, Den Haag, Pays-Bas
- 070-301 66 10
- klantenservice@innovaenergie.nl
- innovaenergie.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Innova Energie
Door goede feedback op een in 1e…
Door goede feedback op een in 1e instantie door ons gecanceld energie contract, toch klant geworden.
Met dank aan Larissa Klomp.

Réponse de Innova Energie
Ze heeft mij goed geholpen
Een klantvriendelijke medwerker
Mijn vragen zijn correct en duidelijk beantwoord.
Opnieuw 5 sterren
Opnieuw 5 sterren. Na een door mij verkeerde handeling betreffende de offerte, heb ik opnieuw telefonisch contact gehad met de klantenservice. Ik hoefde niet lang te wachten, slechts enkele minuten, voordat ik een medewerkster aan de lijn kreeg. Zij heeft mij heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en direct nieuwe offertes per mail verstuurd.
Snel en zeer keurig geholpen door een…
Snel en zeer keurig geholpen door een mevrouw
Ik kreeg duidelijke informatie!
Goede service…
Ik was snel aan de beurt en ik werd goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd.
termijnbedrag snel aangepast
Navraag over louche marketeers gedaan…
Navraag over louche marketeers gedaan die beweren namens innova energie te bellen en zeggen een kosteloos thuisbatterij aan te bieden..
positieve ervaring
klantenservice is telefonisch goed bereikbaar ook als je vragen hebt worden ze netjes door het personeel behandeld en opgelost je krijg ook elke maand een duidelijk overzicht van je verbruik en je word ook netjes op de hoogte gehouden via je email dus mijn ervaring is zeker positief
Vraag die niet op website stond
Ik had een vraag die niet op de website/ in de App stond. Door te bellen met de klantenservice werd ik uiterst enthousiast/vriendelijk geholpen, met het passende antwoord!