À propos de l'entreprise

1. Photographe de mariage

Écrit par l'entreprise

Velkommen til IRBfoto-siden, hvor hvert billede fortæller sin egen unikke kærlighedshistorie. Jeg arbejder ikke som en normal fotograf, men som en historiker, fordi jeg vil fange hvert øjeblik af jeres bryllup med sans for detaljer og subtil ynde. Hvad gør mig til en god bryllupsfotograf? Min passion for hver detalje, mit ønske om at fange øjeblikkets ægthed og mine tekniske færdigheder giver mig mulighed for at skabe kunst med hver billeder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect choice for our wedding

We had Iryna as our wedding photographer by the sea, and we’re really happy we chose her. From the very beginning, the communication was easy and transparent, especially when it came to pricing and what was included. Everything was tailored to what we wanted.

On the day itself, Iryna was incredibly kind, calm, and professional. She blended in naturally while capturing all the important moments. The photos turned out beautiful! Very natural, with a great eye for real moments and small details. We also really like her editing style, it really brings out the atmosphere of the day.

Also worth mentioning: the photos were delivered on time, which we really appreciated.

We’re truly so happy we had Iryna with us on such a special day and would recommend her without hesitation.

8 avril 2026

Sød, lyttende og professionel

Vi er rigtig glade for at vi valgte Iryna som fotograf ved vores rådhus bryllup.
Da der var varslet snestorm, skrev hun til os dagen forinden at hun nok skulle komme så vi ikke skulle bekymre os.
Hun er utrolig sød, lyttende og professionel. Hun havde mange gode ideer som virkede rigtig godt på billederne og sørgede for at vores tanker og ønsker blev taget imod og brugt. Alt sammen med et virkelig godt resultat, som vi stolte viser frem til venner og familie.

12 février 2026

Kæmpe anbefaling fra Patrick og Laura <3

Iryna var fotograf til min og min hustrus bryllup i juli 2025. Hun var både innovativ i sit arbejde og havde samtidig forståelse og respekt for, at vi som brudepar havde individuelle ønsker til billeder og locations. Yderligere var hun inden brylluppet særdeles proaktiv med at få praktiske ting på plads, herunder meget fleksibel og nemt tilgængelig, hvis man havde spørgsmål eller manglede inspiration. Endeligt er Iryna en sød, rar og professionel fotograf, som vi ikke kun vil anbefale, men som vi helt sikkert også vil gøre brug af igen i forbindelse med en ny begivenhed. Kæmpe anbefaling herfra!

12 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du vil have en fotograf der giver…

Hvis du vil have en fotograf der giver den 110 % og du ønsker nogle mega fede billeder - så er det Iryna du skal have fat i !! Hun var så dygtig, tryg og behagelig at have som fotograf til vores bryllup! Kan varmt anbefale hende til alle!!!

30 août 2025

Sans for detaljen!

Da vi ønskede en fotograf til vores bryllup med sans for detaljen og historien i hvert billede, valgte vi efter langtids søgen Iryna. Hun gjorde at vi følte os trygge ved hende både som person, men særdeles også som fotograf! Billederne er udover vores forventninger og vi er blæst helt bagover.
Kæmpe kæmpe anbefaling!

15 août 2025

Kæmpe anbefaling

Iryna har taget nogle fantastiske billeder til vores bryllup. Hun var meget effektiv og enormt behagelig - hun fik min mand og jeg til at slappe af på billederne, selvom vi ikke er de mest fotovante mennesker. Desuden er der mange smukke billeder af vores gæster - hun har virkelig formået at fange nogle gode øjeblikke. Kommunikationen var virkelig god. Vi havde et online møde forud for brylluppet, hvor hun havde mange gode spørgsmål og inputs til vores ønsker, og så skrev hun også en sms dagen før brylluppet for at forsikre os om at vi ikke var glemt. Det var enormt værdsat!

9 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

En fotograf med både hjerte og blik for detaljen

Vi er utrolig glade for, at vi valgte Iryna som vores bryllupsfotograf i juni 2025. Hun fangede stemningen, følelserne og både de små og store øjeblikke på dagen på en smuk og naturlig måde. Hun er super dygtig og kreativ, og hun forstod, hvad vi ønskede, og kom med idéer, der løftede det hele. Vi er virkelig tilfredse med billederne og giver hende vores varmeste anbefaling!

28 juin 2025

Iryna var utroligt dygtig

Iryna var utroligt dygtig. Let at koordinere med, kom med gode forslag til lokationer til vores bryllupsbilleder, og var altid til at få fat på.

Hendes måske bedste egenskab var at være alle de rigtige steder på de rigtige tidspunkter på dagen. Vi havde et bryllup på et stort areal og med mange forskellige ting på programmet, og hun var altid der hvor der var gode billeder at finde.

31 mai 2025

Stor anbefaling!

Iryna var fotograf til vores bryllup og vi er fuldt ud tilfredse!
Vi havde bestilt hendes pakkeløsning til at få taget billeder på rådhus og 2 timer efter, og hun var nem at komme i kontakt med både før og efter sessionen.
Iryna var så god til at tage billeder af små skønne øjeblikke, på vores store dag, og var meget imødekommende og behagelig at være sammen med.
Vi anbefaler hende med det største kram!
велике спасибі, Iryna ❤️

16 mai 2025

Virkelig smukke bryllupsbilleder

Vi fik taget billeder til vores bryllup og er meget glade for resultatet! Det er nogen virkelig smukke fotos, som virkelig har fanget stemningen. Iryna er en virkelig dygtig fotograf, rar at kommunikere med og behagelig at samarbejde med. Hun lyttede til vores ønsker og tanker. Vi vil klart anbefale hende.

2 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel og dygtig fotograf!

Iryna tog festbilleder til vores bryllupsreception, samt til middagen.
Hun var virkelig god til at fange den fede stemning, og få taget nogle smukke billeder af både os (brudeparret) og vores gæster! - hun var meget god til at fornemme de gode momenter, og har givet os nogle fantastiske billeder at mindes vores store dag med.
Meget professionelt, utroligt behagelig, kreativ og effektiv - hun leverede billederne hurtigt, og havde endda lavet nogle super fede billedserier af enkelte af gæsterne.
De varmeste anbefalinger herfra!!

7 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe anbefaling til Iryna!

En kæmpe anbefaling til Iryna som bryllupsfotograf. Vi har fået de smukkeste billeder med magiske øjeblikke fra før, under og efter vores kirke vielsen. Hun var super dygtig til at få os til at slappe af og være naturlige på bryllupspotrætterne og give gode tips til hvad vi skulle gøre. Dialogen fra start var i top og vi fik hurtigt booket hende til opgaven. Billederne fik vi allerede 4 dage efter brylluppet. 10/10 og vil klart anbefale hende til alle der ønsker en fotograf til deres store dag. De bedste anbefalinger fra Hr&Fru Olsen

31 août 2024

Bryllupsfotograf

Irina tog billeder til vores bryllup, og vi havde en rigtig god oplevelse med hende. Hun var god til at tage styring og vide hvad der vil se godt ud på billeder, og vi fik lige præcis de billeder vi havde drømt om.
Vil klart anbefale hende til andre!

17 août 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus