Vlotte babbel maar afhandeling :-(
Contact leggen met dit bedrijf in 2025 ging zonder problemen. Offerte ontvangen voor spouwmuur isolatie met Knauf Suprafil inblaaswol. Woensdag 19 november 2025 starte de werkzaamheden. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden moest eerst het oude materiaal uit de gevel worden verwijderd. Wij waren daarvan op de hoogte. Het bedrijf zou zorgen voor het afvoeren van het oude isolatiemateriaal. Na uitvoeren van de werkzaamheden bleek dat er erg veel troep in de tuin en in het huis nog te liggen. In het huis hebben wij opgeruimd. Het bedrijf had geprobeerd om zoveel mogelijk bolletjes buiten op te vangen. Een medewerker probeerde het oude isolatiemateriaal in onze tuin op te vegen. Bij het verlaten van ons pand bleek, zowel in onze tuin als in de tuin van onze buren, nog zeer veel bolletjes van het oude isolatiemateriaal te liggen. Na enige tijd hebben wij contact gezocht met het bedrijf en zij gaven te kennen een medewerker te sturen om het op te ruimen. Dat duurde maar en duurde maar dus weer bellen. Het bedrijf had er duidelijk geen zin in intussen spraken zeer onprofessioneel over ons op het kantoor. Een vriendelijke stagiaire werd voor deze klus ingezet. Hij had de opdracht gekregen er er niet lang mee bezig te mogen zijn. Bij aankomst bij onze woning schrok hij van de hoeveelheid achtergelaten troep en nam direct contact op met het bedrijf dat hij deze klus binnen de afgesproken tijd niet kon uit uitvoeren. Het bedrijf dacht er snel mee klaar te zijn. Onze complimenten overigens voor de stagiaire! Klant is beslist geen koning bij dit bedrijf. Hadden er genoeg van en in het voorjaar zijn wij aan de slag gegaan met wat nog is achter gebleven. Wij wachten nog steeds op een camera check van onze gevel, hetgeen was beloofd.