Stay away!!, they did not deliver the product I purchased and haven´t refunded either, this is a scam, customer service has stopped responding to my emails. Dealing with this issue directly with my ba... Voir plus
Købte en gamer PC (Yggdrasil # 2.2 Ryzen 5 2600 8GB 250GB GTX 1660 6G) - super maskine med solidt og lækkert kabinet, til en mere end rimelig pris. Tingene kom til tiden og alt fungerede. Kim fra IT... Voir plus
L'entreprise a répondu
Men pc havde afbrudt samarbejdet med mig og jeg havde brug for en computer-hvisker. Kim var hurtig og kompetent og fik i løbet af ingen tid overbevist min pc om at fortsætte samarbejdet. Det er ik... Voir plus
Écrit par l'entreprise
ItHansen har været i gang siden 2004. Og sætter stor ære i en god kunde service. Og går rigtig langt for at kunden bliver tilfreds.
Elvej 1, 5260, Odense S, Danemark
- kontakt@ithansen.dk
- ithansen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig levering
Super god service og hurtig betjening
Super god service og hurtig betjening. Anbefaler gerne ItHansen.
Modtager ikke kvittering / faktura på …
Modtager ikke kvittering / faktura på købet. Meget ualmindeligt ved internethandel.

Det er et lille men godt firma
Det er et lille men godt firma
Prisen er rimelig og venlig betjening
Svend Munck Olsen
Altid hurtig og prof
Altid hurtig og prof. vejledning, er der yderligere spørgsmål svarers der hurtigt tilbage.
Kan kun give ITHansen den bedste anbefaling!
Connie
Fremragende
Dygtig, pålidelig og bund seriøs. Det er fremragende og jeg kan trygt anbefale ItHansen.

Super nemt og hurtigt.
Stor hjælp og hurtig levering og svar
Meget hjælpsomlog og lynhurtig svar og tilbagemelding top
Jeg fik den nødvendige hjælp fra ITHansen. og han rensede min computer via. fjernhjælp.
Jeg fik den nødvendige hjælp fra ITHansen, da han rensede min computer via fjernhjælp. Han brugte mange timer på det. og fandt en masse ting der skulle fjernes, Jeg kan se at de væmmelige ting jeg havde er blevet fjernet og flere beskyttelsesprogrammer er blevet installeret. Jeg er taknemlig for hjælpen og vil bede ITHansen om hjælp en anden gang hvis det skulle være, og anbefale ham til andre,
Super fin service
Fik lavet vores computer hurtigt og effektivt. Og til en meget rimelig pris. Han er sød til at forklare hvad han har lavet så man kan forstå det.

Réponse de ItHansen v/ Kim Hansen
Kim er et behagelig menneske
Kim kan forklare så man kan forstå det og han her en tolmodighed
Super service!!!!!!
Jeg fik hurtig hjælp med løsning på mit problem også kl. 20.30 om aftenen.
Kan varmt anbefale firmaet.
Profesionel og hurtig service
Det er ikke sidste gang jeg bruger ItHansen/v Kim Hansen.
hurtig og effektiv hjælp til en ikke nørd
- har du brug for it-hjælp, så prøv itHansen, professionelt og hurtigt
Hurtig og perfekt llevering
En god oplevelse. handel med dette firma kan anbefales.