Dette blir for dumt. Tiden dere bruker på å sende standardiserte svar, burde vært brukt på å gi god kundeservice og faktisk løse saken. Ordren det gjelder, og som jeg har sendt dere tre ganger, er o... Voir plus
Er sant å si,ikke sikker på om det er noe å klage på her. - Kunne kanskje være,at jeg begge gangene jeg har handlet,har fått en beklagelse etter en tid,om oppstått leveranseforsinkelse.Lurer da litt p... Voir plus
Utvalget var ganske fint. Men J&K var tom for et produkt som skulle bytes mot et annet produkt. I tillegg fungerte ikke systemet med kuponger, det var ikke særlig positivt og betryggende. D... Voir plus
- Magasin de produits de beauté
- Fournisseur de produits de beauté
- Fournisseur de cosmétiques et de parfums
- Magasin de cosmétiques
- Magasin de produits capillaires
- Centre de bien-être
Écrit par l'entreprise
Velkommen til J&K Shop - Din ultimate nettbutikk for skjønnhet og velvære! Hos J&K Shop finner du et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter for både han og henne. Vi er stolte av å tilby et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme, alt til konkurransedyktige priser. Vi vet hvor viktig det er å føle seg bra både innvendig og utvendig. Derfor har vi nøye kuratert vårt sortiment for å sikre at du alltid har tilgang til de beste produktene på markedet. Enten du er på jakt etter de nyeste skjønnhetstrendene, eller bare trenger påfyll av dine favorittprodukter, har vi noe for deg. Leter du etter den perfekte gaven? Vi har et bredt utvalg av gavepakker og spesialprodukter som garantert vil glede dine kjære. Våre gaveanbefalinger gjør det enkelt å finne den ideelle gaven til enhver anledning. Vi er dedikerte til å gi deg en førsteklasses shoppingopplevelse, med rask levering og fremragende kundeservice. Hos oss kan du handle trygt og enkelt, vel vitende om at vi alltid er her for å hjelpe deg med dine behov. Oppdag en verden av skjønnhet og velvære hos J&K Shop – din destinasjon for alt du trenger for å føle deg fantastisk.
Åsenveien 3, 1400, Ski, Norvège
- post@j-kshop.no
- j-kshop.no
Demande des avis aux clients
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Selgeren har veldig fort rettet feilen
Redigerer min tidligere vurdering og tilbakemelding siden selgeren var veldig rask med å rette opp i situasjonen og varen var refundert.

Réponse de J&K Shop
Hadde problemer med leveringen min i…
Hadde problemer med leveringen min i posten, men fikk god hjelp til å løse dette problemet av kundeservicen. Hjelpen kunne trolig ha kommer hakket fortere, men det ordnet seg til slutt - jeg er storfornøyd🫶🏼
Bra produkt og rask levering😊
Veldig fornøyd !
Effektive
Effektive. Får det man bestiller. Ikke noe tull. Svare greit på mail om man har spørsmål. Tommeln opp for jkshop 👍🏻
veldig god service
Får beskjed at 90% av det jeg bestilte…
Får beskjed at 90% av det jeg bestilte ikke er på lager!

Bestilte to hårbørster fra Framar
Bestilte to hårbørster fra Framar, etter ett tips jeg fikk på TikTok. Var sjapp henting hos barbereren, og hårbørsten var veldig bra og flott utseende, 🥰😊❤️, så godt fornøyd med kjøpet mitt, kommer nok til å kjøpe flere hårbørster hos dere. Flotte gaver til jenter/damer med langthår eller til seg selv,
Veldig fin opplevelse å handle her
Veldig fin opplevelse å handle her. Klarte å bestille feil produkt, veldig raske på svar på Mail og hjelpsomme som lot meg bytte! Fine produkter og fin erfaring!
Jeg bestilte sjampo og balsam og fikk…
Jeg bestilte sjampo og balsam og fikk først etter flere dager beskjed om at sjampoen var utsolgt. Ellers fornøyd med produktet.

Laaang leveringstid
Særdeles lang leveringstid. Fikk 10% på neste kjøp, men det frister ikke.
Leveransen tok 3 uker
Leveransen tok 3 uker, og fikk kun en mail i mellomtiden. J&K har dårlig oppfølging av sine kunder og anbefales ikke gjøre store bestillinger fra dem.

Fikk feil produkt
Fikk feil produkt
Edit : Etter en kort mail korrespondanse rettet feilen seg opp, ganske fornøgd med dette.

Réponse de J&K Shop
Tar pengene, leverer ikke varene.
Jeg har bestilt varer og betalt, men det har gått over en uke og ingenting skjer med bestillingen og jeg får ingen svar fra kundeservice.

Komplett uprofesjonell
Komplett uprofesjonell. Er i skrivende stund gått 2 uker siden bestillingen ble lagt inn og orderen er ikke sendt en gang. Mottar 2 mails om "forsinkelser i fraktprosessen", mens via telefon får jeg beskjed om at orderen har "havnet i feil mappe" og skal prioriteres å få sendt samme dag.. fortsatt ikke sendt. Telefonlinjen er nå stengt, og e-post sendt for flere dager siden er fortsatt ikke besvart. Kommer ikke til å bestille mer herifra, og er spendt om det jeg har bestilt noen sinne kommer frem.