Bestilte varer for 6 dager siden, valgte å hente på utleveringssted. Seneste estimerte levering til utleveringsstedet var for to dager siden. Har ikke hørt noe. Prøvde chatten som skulle "overføre meg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Tatt dem 2 uker å finne ut at de ikke kan levere varene jeg har bestilt. Bedt dem om refusjon men da vil de kun tilby annen vare som jeg ikke er interessert i. Nå har de sluttet og svare på det og sen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Er sant å si,ikke sikker på om det er noe å klage på her. - Kunne kanskje være,at jeg begge gangene jeg har handlet,har fått en beklagelse etter en tid,om oppstått leveranseforsinkelse.Lurer da litt p... Voir plus

Bestilte to hårbørster fra Framar, etter ett tips jeg fikk på TikTok. Var sjapp henting hos barbereren, og hårbørsten var veldig bra og flott utseende, 🥰😊❤️, så godt fornøyd med kjøpet mitt, kommer... Voir plus

1. Magasin de produits de beauté
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  4. Magasin de cosmétiques
  5. Magasin de produits capillaires
  6. Centre de bien-être

Écrit par l'entreprise

Velkommen til J&K Shop - Din ultimate nettbutikk for skjønnhet og velvære! Hos J&K Shop finner du et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter for både han og henne. Vi er stolte av å tilby et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme, alt til konkurransedyktige priser. Vi vet hvor viktig det er å føle seg bra både innvendig og utvendig. Derfor har vi nøye kuratert vårt sortiment for å sikre at du alltid har tilgang til de beste produktene på markedet. Enten du er på jakt etter de nyeste skjønnhetstrendene, eller bare trenger påfyll av dine favorittprodukter, har vi noe for deg. Leter du etter den perfekte gaven? Vi har et bredt utvalg av gavepakker og spesialprodukter som garantert vil glede dine kjære. Våre gaveanbefalinger gjør det enkelt å finne den ideelle gaven til enhver anledning. Vi er dedikerte til å gi deg en førsteklasses shoppingopplevelse, med rask levering og fremragende kundeservice. Hos oss kan du handle trygt og enkelt, vel vitende om at vi alltid er her for å hjelpe deg med dine behov. Oppdag en verden av skjønnhet og velvære hos J&K Shop – din destinasjon for alt du trenger for å føle deg fantastisk.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

314 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

2,6

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lite oppdatering,lang tid og fjernet et…

Lite oppdatering,lang tid og fjernet et produkt uten å gi beskjed hvorfor

5 octobre 2024

Réponse de J&K Shop

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine. Når produkter fjernes fra en bestilling, skyldes det dessverre ofte at vi er utsolgt og ikke har en konkret dato for når de vil være tilgjengelige igjen. Vi forsøker alltid å informere kunder via e-post om slike endringer, men vi forstår at dette ikke oppveier skuffelsen.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og vil jobbe med å forbedre oppdateringer til våre kunder. Takk igjen for at du hjelper oss å bli bedre.

J&K Shop

Bestilling kansellert uten grunn

Bestilling kansellert uten grunn. Jeg hadde bestilt på nettet en trimmer. Fikk ordrebekreftelse men etter noen dager ble denne kansellert og penger refundert uten begrunnelse.

10 septembre 2024

Réponse de J&K Shop

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager virkelig at årsaken til kanselleringen ikke var tydelig i de e-postene du mottok. Din bestilling ble kansellert fordi varen dessverre var utsolgt og ikke tilgjengelig for levering. Vi forstår at dette har skapt frustrasjon, og det var absolutt ikke vår intensjon å skape en ubehagelig opplevelse for deg.

Vi setter stor pris på din interesse i våre produkter og håper vi kan få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden. Hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp med noe annet, ikke nøl med å kontakte oss.

JK Shop

Tar kunden på alvor. Super service.

Som jeg nettopp har sagt for 2 dager siden i en vurdering: kjempefornøyd med responsen på klagen min på transportskade. Dere svarte på en lørdag, og ny vare kom rett over helgen. Dette er bra service👏🏻👏🏻👍🏻

8 septembre 2024

Svært lang leveringstid og fremdeles…

Svært lang leveringstid og fremdeles mangler halve bestillingen fremdeles 14 dager etter, helt uten informasjon.

9 septembre 2024

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding. Vi beklager virkelig den lange leveringstiden og at deler av bestillingen din fortsatt mangler etter 14 dager. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi, og vi forstår din frustrasjon.

Ta gjerne kontakt med oss på post@j-kshop.no , så vi kan løse situasjonen og sørge for at du mottar resten av bestillingen din så snart som mulig. Vi vil også undersøke hva som har forårsaket forsinkelsen, og jobbe med å forbedre kommunikasjonen for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden.

Takk for din forståelse, og vi håper å få ordnet opp i dette.

Styr unna nettkjøp med henting i butikk!

Jeg bestilte et produkt for 3 uker siden på deres nettside. Produktet skulle kunne hentes i butikk innen vanligvis 2-4 dager. Jeg har etterlyst produktet via mail uten svar. Styr unna! Hittil er jeg uten både pengene og produktet.

23 août 2024

Réponse de J&K Shop

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med din bestilling. Vi sendte en e-post til deg dagen etter bestillingen var klar til henting, men ser at denne kanskje ikke har nådd deg. Vi har nå vært i kontakt, og vi er glade for at vi har kommet til en enighet om henting av produktet ditt. Vi ønsker å forsikre deg om at vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner for å gi best mulig service til våre kunder.

Takk for at du gir oss muligheten til å rette opp situasjonen, og vi ser frem til å se deg i butikken snart.

JK Shop

Varene er ennå ikke sendt

Varene er ennå ikke sendt, men fakturaen er sendt til Klarna. Ingen besvarer telefonhenvendelser hos kundeservice i nettbutikken. Heller ikke e-post. Anbefales ikke!

1 septembre 2024

Réponse de J&K Shop

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager opplevelsen du har hatt med oss. Vi forstår frustrasjonen din, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å rette opp inntrykket.

Vi kan bekrefte at bestillingen din ble sendt 05.09. Vi vil gjerne sende deg sporingslinken igjen slik at du kan følge pakken din. Når det gjelder kundeservice, gjør vi vårt beste for å besvare alle telefon- og e-posthenvendelser så raskt som mulig, men vi beklager hvis du har opplevd utfordringer med å komme i kontakt med oss.

Vi setter pris på at du gir oss en ny sjanse til å rette opp dette, og vi vil gjerne hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha. Ta gjerne kontakt med oss direkte, så skal vi sørge for å følge deg opp personlig.

Hilsen
J&K Shop

Oseriös service

En vecka efter beställningen fick jag besked om att 3 av 5 varor i beställningen hade blivit skickad, men ingen info om vad som hände med de återstående två varorna. Skickade mail, fick inget svar. 2 veckor efter beställningen och utan uppdatering så ringde jag. Då fick jag besked om att de skulle ringa tillbaka 30 minuter senare, något de aldrig gjorde. Istället fick jag mail en stund efter det om att en av varorna hade blivit refunderad och den sista nu hade blivit skickad. Bevisligen hade de glömt bort min beställning eller liknande eftersom de sista varorna blev refunderade/skickade direkt efter mitt telefonsamtal. Oseriöst.

22 août 2024

Réponse de J&K Shop

Vi beklager på det dypeste for den opplevelsen du har hatt med oss. Dette er langt fra den standarden vi ønsker å tilby våre kunder, og vi forstår fullt ut din frustrasjon. Det er virkelig beklagelig at kommunikasjonen vår ikke har vært tilfredsstillende, og at bestillingen din ikke ble håndtert som den skulle.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og ser nå nøye på hva som har skjedd slik at vi kan forbedre våre rutiner og forhindre lignende situasjoner i fremtiden. Vi er lei oss for at du ikke har fått den servicen du fortjener, og vi skal jobbe hardt for å gjenopprette din tillit.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed, og igjen – vi beklager for ulemper dette har medført.

De har sendt pakken en time unna meg

De har sendt pakken en time unna meg, og de er meget forsinket.

12 août 2024

Réponse de J&K Shop

Vi beklager på det sterkeste at pakken din har blitt sendt til feil sted, og at leveringen er forsinket. Dette er ikke opp til vår standard, og vi forstår hvor frustrerende det må være for deg.

Vi setter umiddelbart i gang for å rette opp i feilen og sørge for at pakken kommer fram til deg så snart som mulig. Tusen takk for at du gir oss beskjed, og vi vil gjøre vårt ytterste for at dette ikke skjer igjen.

Igjen, vi beklager for ulempen dette har medført, og vi setter pris på din forståelse.

Produktevaluering kan jeg ikke gi

Produktevaluering kan jeg ikke gi, da produktet ikke er kommet enda. Har fått info om at det er forsinket, så pluss for det i det minste :) Litt rart å spørre om vurdering før produktet er ankommet.

9 août 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, ingen svar...kansellert bestilling uten å gi beskjed

6 août 2024

Réponse de J&K Shop

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice. Vi ønsker å forsikre deg om at vi svarer på alle henvendelser som kommer inn til oss så raskt som mulig. Når en bestilling kanselleres, sendes det alltid en e-post med informasjon om årsaken til kanselleringen. Vi forstår at det er frustrerende dersom denne e-posten ikke har kommet frem, og vi anbefaler å sjekke om den kan ha havnet i en annen mappe, som for eksempel søppelpost.

Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og setter pris på at du deler din opplevelse slik at vi kan forbedre oss. Hvis du fortsatt har spørsmål eller trenger videre hjelp, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å løse situasjonen.

JK Shop Teamet

Har fremdeles ikke mottatt varen

Har fremdeles ikke mottatt varen.
Bestilt 04.08.2024 og det er jo kjedelig at den ikke er her, og så bli bedt om å vurdere den 11.08.2024.

4 août 2024

Réponse de J&K Shop

Vi beklager på det sterkeste at du ikke har mottatt varen din innen forventet tid, og vi forstår hvor frustrerende dette kan være. Produktet ble sendt fra oss den 09.08, men dessverre har det oppstått en forsinkelse hos PostNord, noe som har påvirket leveransen. Vi setter stor pris på din tålmodighet, og vi jobber tett med PostNord for å sikre at varen din blir levert så snart som mulig.

Igjen, vi beklager ulempene dette har medført, og vi vil følge opp saken for å sikre at slike forsinkelser blir unngått i fremtiden.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.