Jacobsens Biler ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

At vælge en ny bilmekaniker er en tillidssag. Meget kan gøres forkert eller sjusket, hvis man ikke kan lide sit arbejde eller hvis det eneste mål er maksimal profit, hurtigst muligt. Og de... Voir plus

Vores Fiat 500 brød ned. De andre værksteder virkede uinteresseret i opgaven. Vi fandt Jacobsens Biler, som klemte os ind i et stramt program og reparerede bilen indenfor 2 døgn! Og til en ekstre... Voir plus

Jeg fik skiftet manifolden og renset og skiftet luftmassemåleren samt div sensorer , da min Volvo xc60 årgang 2016 havde en motor lampe der var tændt og motoren var gået i beskyttet tilstand. Jeg havd... Voir plus

Ny kunde. Jeg havde et 'Keyless defect' problem med min Passat B8 Variant fra 2016 i de sidste måneder af 2025. Efter en mindre misforståelse i den indledende kommunikation må jeg sige, at Jacobsen Bi... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Garage automobile
  4. Mécanicien
  5. Service de vidange d'huile
  6. Tableau

Écrit par l'entreprise

Byens bedste bilservice siden 1956 I mere end 6 årtier har Jacobsens Biler drevet autoværksted, og har leveret kvalitet og godt håndværk til de danske bilejere. En af Københavns ældste uafhængige autovirksomheder, som er fulgt med tiden – men som ikke glemmer vores gamle dyder. Altid god service, gode råd med på vejen og ikke mindst gode priser.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mazda 2

Jeg har været hos Jacobsens Biler flere gange med min lille Mazda 2. Alle problemer blev løst hurtigt og effektivt. Men det vigtigste er absolut ærlighed, åbenhed og integritet over for kunderne. Synes det er det bedste af alle de autoværksteder, jeg nogensinde har været på.

18 juin 2025

Topkarakter

Et helt fantastisk værksted med ærlige og dygtige mekanikere og verdens sødeste værkfører.

18 juin 2025

Bedste værksted

Bedste værksted! Fantastisk service, pris og kvalitet. Ville klart anbefale alle at kommer her! Ingen klager overhovedet.

12 juin 2025

Bedste værksted.

Rigtig god service, og man føler fra starten at de er der for kundens skyld.
Jeg har fået min bil serviceret på værkstedet i mange år og kommer ikke til at skifte til et andet sted.
Det er også ofte muligt at få en hurtig tid.
Bedste værksted jeg nogensinde har været på.

4 juin 2025

Jacobsens biler giver aldrig op

Jacobsens biler giver aldrig op, heller ikke overfor en ældre Fiat 500 C med mange testfejl..fejlene bliver fundet, dokumenteret og prisen oplyst inden.
Meget flot service og yderst hjælpsomme.
Kæmpe anbefaling fra mig til holdet på Jacobsensbiler.dk

28 janvier 2025

Anbefaling af service hos Jacobsen Biler

Jeg er meget tilfreds med den service, pris og imødekommenhed jeg oplevede da jeg fik serviceret bilen (En Mazda CX-5) hos Jacobsen Biler i juli 2024. Vil klart anbefale Jacobsens Biler til andre.

8 juillet 2024

Nils er en fantastisk fyr

Jeg fik skiftet bremser på en Peugeot 3008 hybrid og havde behov for en hurtig tid for en kunde. Da jeg stod og skulle sælge hans bil og udlevere den. Jeg ringede til Nils som lavede en tid tidligt om morgenen. Så jeg kunne svinge forbi gensyn og efterfølgende aflevere bilen. Han forstod min situation og pressede mig ind. Prisen blev lavere en aftalt selv om det tog længere tid end forventet. Godt arbejde!

20 décembre 2024

Super service

Super service. Hurtigt og nemt. De satte hurtigt nye dæk på bilen. Sporingen efterfølgende sidder lige i skabet. Til meget fair pris. Kan kun anbefale Jacobsens Biler

27 novembre 2024

Fredag skulle jeg til Fyn

Fredag skulle jeg til Fyn. Om morgenen på vej på arbejde lyste batteri lampen lyste og savo styring holdt op med at virke. Jeg ringede til dem kl 8.30, efter at forklaret hvad der var galt, sagde han at jeg skule få bilen transporteret hen til dem. kl 13.15 var bilen færdig til 1800kr. Super fantastisk servise og pris

15 novembre 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra – blev mødt på et meget personligt plan og fik så meget velvilje og forståelse og hurtig hjælp og rigtig rigtig god service♥️

24 octobre 2024

Har simpelthen fået den bedste…

Har simpelthen fået den bedste kundeservice hos Jacobsen Biler. Fik en akut tid da min bil gik i stykker dagen før jeg skulle hjem fra efterårsferie. Bilen blev lavet og kunne komme hjem som planlagt. Top kundeservice 😊

17 octobre 2024

Great Service

Great Service, Friendly and Helpful!! I bought my Suzuki back in October 2019 and from day one Niels and his Folks have been nothing but Kind, Helpful and very welcoming.

I'm an elderly woman who loves cars but couldn't change a tyre 🛞 if my life depended on it so I'm very grateful to Jacobsens Biler for their help whenever I need help.

Today I delivered my car for the yearly service and change to winter tyres and Niels and His boys went out of their way and even borrowed me another tiny car so I could visit my sons graveyard for his heaven birthday. This gesture meant a lot to me and I so appreciate them.

As always: Thanks Niels and the Young Guys, Jonas et al. Please Keep up the Good work, I appreciate all your help even when it's as trivial as changing my car clock from summertime to wintertime which I still haven't learned how to do 😉

Thanks again, I wish you all a good year-end and see you in 2025.

Oooh and before I forget, I wouldn't hesitate to Recommend Jacobsens Biler to anyone who needs a Fantastic Car Service Place.

15 octobre 2024