Jagger Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Var på Jagger igen igen i Frb centret. Nogle gange har de ikke tid til at sætte ketchup i bøtter. Det har de så efterfølgende gjort efter jeg har skrevet og klaget. Så kommer jeg i igen i dag for at k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg bestilte mad fra Jagger omkring 2 uger siden, hun fik en forkert burger og skrev en mail(med billede af den forkerte burger) til deres "kundeservice", har stadig intet hørt. Op... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi plejer at elske Jagger og har besøgt restauranterne mange gange, men denne gang var skuffende! Hvorfor kan man ikke længere få “almindelige” dåsesodavand? Nu kan man kun få et eller andet ukendt ø... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Besøgte Jagger i Lyngby med de sødeste unge til at betjene. Konceptet er dog dårligt. Små burgere, man ikke bliver mæt af til 95 kr. Ok pomfritter, som M'Donalds. Milkshake smagte fint, men er nærm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

JAGGER IS A MODERN YET INFORMAL BURGER JOINT CHAIN SERVING WELL CRAFTED AND TASTY “MADE FROM SCRATCH” BURGERS, HOT DOGS, FRIED CHICKEN, FRIES, SHAKES, FROZEN DAQUIRIS AND OTHER NICE THINGS. OUR FOCUS IS ON PACESETTING HIGH QUALITY FAST FOOD WITH GREAT TASTE, BETTER INGREDIENTS AND A CRAFTY NO—NON—SENSE ATTITUDE.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 82 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil gerne give nul stjerne men det kan…

Vil gerne give nul stjerne men det kan man ikke!
Bestilte mad til 3 personer. Ingen af bestillingerne var lavet rigtigt. Hvor svært kan det være. Personalet har for travlt med at snakke byture og tage selfies, til at høre efter hvad der bliver bestilt.
Dårlig mad til dyre penge!

4 mai 2024

Hej Rikke,

Tak fordi du vil give os feedback, så vi har mulighed for at forbedre os.

Jeg er virkelig ked af at høre om din skuffende oplevelse hos os. Det er på ingen måde den standard vi gerne vil leve op til eller levere. Det skal være et urbant miljø man kommer ind til, når man besøger vores restauranter, men vores gæster skal altid være førsteprioritet. Der skal leveres en god service og så skal maden også være i orden, når man nu betaler for det.

Jeg vil egentligt meget gerne høre nærmere om din oplevelse, så jeg har mulighed for at tage det videre i organisationen og sørge for disse ting bliver fulgt op på.

Vil du ikke skrive en mail til mig på Info@jagger.dk, hvor vi kan komme situationen lidt nærmere.

På forhånd tak
Vilhelm

Jagger Combo Menu

Prøvede for første gang en burgermenu hos Jagger. Har ofte købt hos Grillen Burgerbar på Nørrebrogade, men skulle denne gang købe noget andet. Så Jagger Nørrebro blev det.
Jeg købte en combo menu, men det var sgu langt fra byens bedste burger. Ok tekstur i bollen, men bollen og bøffen skal have noget modspil i form af dip, aioli, ketchup eller lignende OG af noget syre, som to små syltede agurkeskiver ikke kunne bære. Så oplevelsen blev en noget tør oplevelse uden de forskellige smagsindtryk, man normalt sætter pris på ved en burger.
Pommes frites var fine, men i grunden mærkeligt, at man ikke får et lille bæger aioli med. Eller de lige får et skvæt med salt and vinegar.
Så Jagger står ikke lige for tur næste gang.

26 avril 2024

Kære Tino,
Jeg er ked af at høre du ikke havde en god oplevelse hos os, og at vores mad ikke er faldt i din smag.
Vi er kede af at du ikke mener der er et balanceret forhold i smagene i vores mini cheese. Der er ellers både ketrup, sennerp og mayo i, så den burde bestemt ikke være tør.
Vi salter ligeledes vores fries inden servering, så jeg beklager at vi ikke er levet op til vores egne standarter her.
Du må meget gerne sende en mail til info@jagger.dk, så kan jeg se nærmere på sagen. Jeg er sikker på at vi kan finde en god løsning.
Vores dips koster 12 kr. og skal købes ved siden af, dog er ketchup og BBQ gratis hvis man bestiller i restauranten.

Jeg håber at høre fra dig.

Amazing burger

Got a fried chicken burger. They took their time but it’s was fresh and so delicious. Best chicken burger I’ve had. Much better than KFC. 10/10

26 avril 2024

Hello Zunaira,

It is great to hear that you had a good experience with us.

We look forward to seeing you again soon!

Sløj kvalitet

Sløj kvalitet. Milkshaken var god, men burgeren var det sløjeste meget længe. Bollen var svampet og fedtet, samtidig med at den var så tør inden i at den nærmest ikke var til at synke. Til gengæld var den så overdøvet med løg, at man intet andet kunne smage. Der mangler helt afgjort noget kvalitet og produktudvikling.

14 avril 2024

Hej René.
Tak for din ærlige feedback. Vi sætter pris på din anmeldelse og vil gerne takke dig for at dele dine tanker med os.
Vi beklager dybt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er vores mål at levere høj kvalitet og tilfredsstillelse til alle vores kunder, og det er beklageligt at høre, at vi ikke har opfyldt dette for dig denne gang.

Vores boller er lavet af økologiske ingredienser, og vi stræber efter at opnå en svampet tekstur, der passer til vores signaturstil. Vi noterer os dog dine kommentarer omkring bollens tekstur og smagsbalance, og vi vil tage dem med i vores overvejelser om produktudvikling og forbedring.

Vi vil gerne have mulighed for at gøre det godt igen. Venligst kontakt os info@jagger.dk så vi kan diskutere din oplevelse yderligere og finde en passende løsning. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,
Lærke R.

JAGGER, OTTO & RITTA Support

Worst customer service

When you offer vouchers to get 2 combos for 1 using your app, to ultimately gain more customers, but then get 1 combo instead, because the voucher was used to pay for 1 on the app by mistake, and because of improper guidance of your employee at Søborg on how to use the app and his inability to come up with a solution, I would definitely call that cheaty and rude, and say that the restaurant chain lacks the ability to properly manage and satisfy customers. It is a small thing, I know; yet, when your employee says "Sorry, I can't do anything", nobody would enjoy that meal at the end of the day. Yes, the app should be improved, that's natural; it should not have allowed me to buy 1 combo using a voucher for 2 combos. I would even say that the voucher is not needed at all, just give a treat with every buy. Heh, well, who am I to say that!? But when your employee can't handle a situation, then pardon me, maybe this is something that is a part of company's policy... My first time it was; will be my last time too.

15 avril 2024

Dear Alan,

I am very sorry. This is definitely not the service we want to provide. There has clearly been a mistake with our employee you spoke to and I apologize for that. I will make sure that the employee in question is followed up. I would very much like to find a good solution to the situation, so please contact us via info@jagger.dk. I apologize many times again.

I hope to hear from you.

Best

Noté 2 sur 5 étoiles

Små og kedelige burgere til overpriser

Små og kedelige burgere.
En af de dårligste burgere jeg længe har fået. Lille og kedelig. Pommes var piv tørre og kolde.
Her kommer vi ikke mere.

4 avril 2024

Réponse de Jagger

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores burgere og pommes frites var så skuffende.

Anton // Jagger support

Noté 2 sur 5 étoiles

I den verserende navnestrid med Mick…

I den verserende navnestrid med Mick Jagger opfører i jer fuldstændigt forkasteligt ved at lukrere på een af verdens gennem tiderne mest kendte musikers navn.

Hvad bilder I jer ind? - alle RS-fans hader jer og det ikke kun for jeres dårlige mad som jeg har oplevet een og kun een gang.

Til Jaggers svar: der bliver gjort grin med ens intelligens mht intentionen af navnevalget. Jeg håber at RS's advokater får medhold .. og så kan I jo kalde jer diCaprio eller McCartney og se om det går bedre.

3 mai 2023

Kære Martin

Først og fremmest tak for din tid til at give os feedback - vi sætter pris på din ærlighed.

Jeg er ked af at høre din oplevelse af vores mad var dårlig. Den vil jeg rigtig gerne høre nærmere om for at vi kan blive endnu bedre. Send gerne en mail til info@jagger.dk hvor du har mulighed for at uddybe din oplevelse.

I forhold til den 7 år gamle sag, så vil jeg gerne understrege at vores navn Jagger ikke er valgt med intentionen om at udnytte eller på nogen måde associeres med Mick Jagger - det er, trods alt, bare et navn og et navn som mange i verden hedder.

Endnu engang beklager jeg din oplevelse med vores mad - den vil vi rigtig gerne hjælpe med.

De bedste hilsner,
Mathias Birkeslund
Customer Support Manager

Noté 1 sur 5 étoiles

Gammelt uspiseligt mad laveret en time…

Gammelt uspiseligt mad laveret en time forsent.
En time senere end den beregnede tid kom vores mad. Bollerne var gamle og sten hårde at tykke i og burgerens øvrige indhold var kedeligt og smagsløs. Desuden bestilte vi vores burgere uden tomat og pickles, men fik begge dele i.
Dette sted kan IKKE anbefales 😊

11 avril 2024

Réponse de Jagger

Vi er virkelig kede af at høre om din dårlige oplevelse med din seneste ordre. Det er slet ikke acceptabelt, at maden var uspiselig og ankom en time for sent.

Vi vil gerne undersøge denne fejl nærmere og kompensere for den ærgerlige oplevelse. Hvis du sender os en mail på info@jagger.dk med flere detaljer om din ordre, vil vi gøre vores bedste for at rette op på situationen.

Endnu en gang beklager vi dybt for den dårlige oplevelse, og vi håber at få muligheden for at gøre det godt igen.

Anton // Jagger

Puha en dårlig burger

Puha en dårlig burger. Kom ved en fejltagelse til at bestille Halloumi Burger til mig og min søn, som take away. My mistake. Hvis jeg havde været på spisestedet var den blevet returneret med det samme. Den er uspiselig. Vi var begge sulte, og absolut ikke kræsne. Vi klarede 3 bidder. Slut med Jagger. Pomfritterne var også dårlige. Langt under de andre kendte burgerkæder, hvor jeg aldrig har endt med at smide maden ud. Lige meget hvad jeg har bestilt.

26 mars 2024

Réponse de Jagger

Hej Henri, mange tak for din feedback.

Jeg beklager mange gange at du havde en dårlig oplevelse, og det lyder bestemt som om der er sket en fejl. Du må meget gerne sende en mail til info@jagger.dk, så kan vi følge op på sagen og finde en god løsning på situationen. Jeg beklager også at du ikke kunne lides vores fries, og jeg er også interesseret i at høre hvad det var du fandt dårligt ved dem.

Jeg håber på at høre fra dig!

Sara // BUZZ Support

Tørre briocheboller

Tørre briocheboller. Tørt kød. Slatne og kolde pomfritter.

15 mars 2024

Hej Pia
Jeg er ked af at at høre om din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke den standart vi ønsker at efterleve. Du må meget gerne kontakte os på info@jagger.dk, så vil vi meget gerne undersøge hvad der kan være sket med din ordre siden du har fået den oplevelse.

//Anton, Jagger Support

Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered at 19.27 and the customer…

Ordered at 19.27 and the customer service played stupid until 20.50 when the order was supposed to arrive within half an hour tops. Definitely stay away.

15 mars 2024

Hi Blagoy,

I'm sorry that u have had this experience when ordering from us - that's of course not what we want to offer our customers.

I could imagine that we and our delivery partner were busy at the time, but that doens't justify the delay from your delivery.

I would love to help you, so can I have you to send an email to info@jagger and we can find a solution to this.

Hope to hear from you!

Oliver // Jagger

Jagger jagter budbringende profit

Siddende gæster der har betalt overpriser for burgere i standard kvalitet og fries der efter 5 minutter smager af gummie. Hjemmelavede buns fra eget bageri, som hverken er overflade sprøde eller smagfulde. Diverse bude med svedigt og beskidt arbejdstøj smider deres beskidte varmetasker lige foran gæsterne. Klamt og uværdigt! Adskil udbringning og gæster til bords. Eller lad dog budene køre helt op til desken m. deres transportmidler. Skandaløst sted.

29 février 2024

Hej Kenon,
Mange tak, for din feedback.
Jeg beklager mange gange at du har haft en dårlig oplevlse hos os.
Hos os går kvalitet og pris hånd i hånd, og det ærgere os, at vores mad ikke er faldet i din smag.
Vi bager vores egene boller hver dag i vores bageri, så det er meget beklageligt at du ikke finder dem tilfredsstillende.
Angående din oplevelse med vores leveringspartnere, vil vi meget gerne hører mere om din oplevelse; hvor og hvornår det skete.
Det er bestemt meningen at holde vores gæster og budbringere adskilt i det omfang at de ikke er til gene for vores sidende gæster.
Du må meget gerne sende en mail til info@jagger.dk, så kan vi se nærmere på det og følge op på sagen.
Vi vil meget gerne finde en god løsning på sagen, og jeg håber at hører fra dig.

Jagger Support // Sara

Venligste betjening

Har lige hentet varme sprøde fritter og en lækker burger hos den sødeste betjening i Søborg

17 février 2024

Hej Stina

Det er vi super glade for at høre, og mange tak for de fine ord!

Vi håber på at se dig igen en anden gang😊

Mvh.
Marco // Jagger

Noté 4 sur 5 étoiles

Super god falaffel burger!

Super god falafel burger!

12 février 2024

Hej Line! 👋

Tak for den fine anmeldelse!
Jeg er nysgerrig på at høre om din oplevelse og hvordan vi kan gøre det til en 5-stjernet oplevelse. Hvis du har lyst må du gerne skrive til os på info@jagger.dk med din feedback 😁

Ha' en dejlig dag!

De bedste hilsner, Mathias fra Jagger 🍔

ØV!!!!!!!

ØV!!!!!!!!
Fik en uspiselig burger med en RÅ og kold og slimet halumi indeni!…
Når jeg så klager til supporten,, fortæller min oplevelse,,, vil de ikke give mig en refundering!…
ALDRIG oplevet magen til dårlig service i mit liv!.. total minus kunde pleje!…

4 février 2024

Hej Ursula!

Først og fremmest beklager jeg endnu engang den oplevelse du havde hos os. Det er ikke den standard vi ønsker at efterleve. 😔

Derudover vil jeg gerne takke dig for at have taget kontakt til os, så vi har mulighed for at finde en løsning for din oplevelse og tage det til efterretning. Jeg er personligt glad for at vi kunne finde en løsning sammen - og jeg er helt sikker på at du bliver glad for vores app. Den gemmer nemlig din ordrehistorik og aktiverer du reward-udfordringen i appen, så kan du optjene voucher som du frit kan bruge når du bestiller hos os 😁

Skulle der være det mindste jeg kan gøre for dig i fremtiden, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til mig på info@jagger.dk

Ha' en dejlig dag! ✨

De bedste hilsner,
Mathias
Customer Support Manager, Jagger

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig respons fra jagger

opdateret, efter dialog med jagger som tilbyder fuld refusion og som vil kigge ind i udfordringer med levering. hurtig og effektiv respons

Bestilte online. Og blevet lovet leveret 19.14. det sket ikke. Linket til at følge buddet virkede ikke, og man kan ikke ringe til filialen. ca 19.30 cyklede derned, og da sagde personalet at buddet endelig var kørt. Der var helt tomt, så jeg ved ikke hvad den ekstra ventetid skyldtes? Jeg cyklede hjem igen og buddet kom efterfølgende, og leverede 19.41, dvs ca en halv time for sent, selvom butikken var tom, og der var ingen travlhed, meget utilfredsstillende.

20 janvier 2024

Kære Ole,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos os. Det er ikke den service vi stræber efter at opnå og det er ikke de oplevelser vi vil give vores gæster. Da vi bruger en ekstern leveringsudbyder til levering af vores mad, er der desværre ikke noget vi kan gøre hvis buddet er forsinket. Hvis buddet er meget forsinket, laver vi selvfølgelig frisk mad, men vil du ikke sende en mail til Info@jagger.dk. hvor du uddyber situationen yderligere, så vi kan sikre os, at rette op på, hvor det er gået galt.

På forhånd tak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vegansk burger overstegt og tør

Vegansk burger var overstegt - hård og næsten sort skorpe. Desuden var der ingen dressing og derfor meget tør. Den ringeste burger.

20 décembre 2023

Kære Susanne,

Jeg beklager meget den dårlige oplevelse du havde ifølge med din bestilling.

Det er selvfølgelig ikke den kvalitet vi ønsker at levere.

Til en anden gang, må du meget gerne kontakte vores kundesupport via vores hjemmeside eller sende en mail til info@jagger.dk, hvor vi så kan finde en løsning til fejlen og tilbyde dig en passende kompensation.

Håber du får en dejlig dag!

Hilsen
Marco // Jagger Support

Bestilte pankokylling

Bestilte pankokylling, fritter. Kyllingen forventet sprød, den var blød, bollen ligeså, pomfritter uspiselige grundet en halv saltbøtte, som var tabt over alle fritterne.

10 décembre 2023

Kære Line,

Jeg beklager mange gange de fejl du har oplevet ifølge med din ordre.

Det er selvfølgelig ikke den kvalitet vi ønsker at levere.

Jeg vil anbefale dig, til en anden gang, at kontakte vores kundesupport, der kan hjælpe dig og sørge for at finde en løsning på fejlene. Ellers er du også altid velkommen til at kontakte os på info@jagger.dk.

Du ønskes en dejlig dag!

Hilsen
Marco // Jagger Support

Super god service

Super god service.
Skrev en søndag aften og fik svar en halv time efter. Desuden er deres glutenfri burgere fantastiske. Kan kun anbefales!

12 novembre 2023

Hej Fie,

Mange tak for de fine ord :)
Du ønskes en god dag.

Oliver \\ Jagger

Noté 1 sur 5 étoiles

If you want your food, order from somewhere else.

The last two times I’ve ordered from Jagger they have missed significant food items from the orders. Not just missing a dip, but eg forgetting to deliver all the fries in an order of three combo’s.

Copenhagen has so many great burger restaurants - if you want the food that you’re ordering (and paying), order from somewhere else.

4 novembre 2023

Hi Mads,

I'm very sorry to hear, that you have experienced this several times. Unfortunately, this can happen - we are only human after all.

Another time I encourage you to contact out support, so we can find a solution to this.

Oliver \\ Jagger

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus