Japebo.dk Avis 2 768

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg handlede hos Japebo og er meget tilfreds. Vil bestemt handle hos dem igen, hvis det bliver nødvendigt :) Alt var absolut i orden og modtog ordren hurtigt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe service, svarer ikke på reklamationer. Henviser til unavngiven reparatør for reklamationen. Har ikke modtaget reparatørnavn som de påstår. Er også lige meget, da jeg har købt et dyrt produ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres hjemmeside er nem og overskuelig og jeg fandt hvad jeg skulle køben meget nemt Hurtig tilbagemelding og hurtig levering problemfrit

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Japebo. Kommunikation og service har været i top hele vejen igennem, og de er både professionelle, hurtige til at svare og nemme at arbejde sammen med. Vi e... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Service de réparation d'appareils auditifs

À propos de Japebo.dk

Écrit par l'entreprise

Japebo logo

Japebo forhandler reservedele, trådløst tilbehør og plejeprodukter til høreapparater fra alle førende mærker. Vi tilbyder originale dele fra blandt andet Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound – så du nemt kan finde alt til dit høreapparat ét samlet sted.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit høreapparat fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi sammensat et bredt og specialiseret sortiment, der gør det nemt at vedligeholde og pleje dit udstyr – så du får den bedst mulige lydoplevelse og stabil funktion over tid. 🔊

🛒 Brugervenlig webshop
Vores hjemmeside er bygget med fokus på overskuelighed og enkel navigation. Produkterne er tydeligt opdelt efter mærke og type, og med søgefunktion, klare produktbilleder og detaljerede beskrivelser hjælper vi dig med at finde præcis de reservedele og det tilbehør, der passer til dit høreapparat.

Besøg vores webshop

🚚 Hurtig levering og pålidelig forsendelse
Bestiller du før kl. 15, sender vi samme dag – 5 dage om ugen. De fleste pakker leveres allerede næste hverdag, og du modtager altid et trackinglink, så du kan følge din forsendelse hele vejen.

💬 Kundeservice med produktkendskab
Har du spørgsmål? Vores kundeservice står klar på mail og hjælper gerne med at finde de rigtige produkter til netop dit høreapparat. Vi kender vores sortiment indgående og vejleder både før og efter dit køb.

🔒 Tryg og sikker handel
Japebo er en e-mærket webshop, hvilket sikrer en tryg købsoplevelse med 30 dages returret. Vi kombinerer bredt udvalg, brugervenlighed og faglig ekspertise i én samlet løsning.

⭐ Vi værdsætter al feedback og bruger anmeldelserne her på Trustpilot aktivt til løbende at forbedre vores service og kundernes oplevelse.

Vores løfte til dig

Écrit par l'entreprise

Nemt at finde det rigtige – hurtigt leveret
Hos Japebo finder du originale reservedele, trådløst tilbehør og plejeprodukter til høreapparater fra alle førende mærker. Bestil før kl. 15, så sender vi samme dag – alle hverdage – med tracking, så du kan følge din pakke hele vejen.
Kundeservice med produktkendskab
Er du i tvivl om kompatibilitet eller valg af produkt, hjælper vi gerne. Du kan altid skrive til os på mail og få vejledning, så du finder den rigtige løsning til netop dit høreapparat – også før du køber.
Tryg handel
Japebo er en e-mærket webshop med 30 dages returret. Vi læser alle anmeldelser og bruger feedback aktivt til løbende at forbedre vores service og kundeoplevelse.

Coordonnées de contact

Alt til dit høreapparat ét sted

Hurtig levering og originale dele fra kendte mærker.

4,5

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Go’ og hurtig hjælp til ændring af min…

Go’ og hurtig hjælp til ændring af min ordre, da jeg havde fået bestilt en forkert model

8 décembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Hej, tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse!
Det er rigtig rart at høre, at du oplevede god og hurtig hjælp til at få ændret din ordre, da der var sneget sig en forkert model ind.

Tak fordi du handlede hos os – du er altid meget velkommen igen.

7 décembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Tusen takk for din anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rimeligt forsendelses gebyr til pakkepost

Hurtig ekspetition og levering.

2 décembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Hej Lene, tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du oplevede både hurtig ekspedition og levering, og at forsendelsesgebyret virkede rimeligt.

Tak fordi du handler hos os — du er altid velkommen igen.

Hurtig ekspedition

30 novembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Tak for din positive tilbagemelding! Det betyder meget for os, at du oplevede en hurtig ekspedition.

Fin service

1 décembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du oplevede fin service hos os.

det er hurtigt og nemt

Réponse de Japebo.dk

Tak for din positive feedback! Vi arbejder hårdt for at gøre processen så hurtig og nem som muligt, så det glæder os, at du oplever det sådan.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig forsendelse vedhæftet med…

God og hurtig forsendelse vedhæftet med forklaring af indhold. 🎅🎅

Réponse de Japebo.dk

Mange tak for din fine anmeldelse, Kurt!

Det glæder os at høre, at både levering og information om indholdet levede op til forventningerne.

Tak fordi du valgte at handle hos Japebo – du er altid velkommen hos os. 🎄😊

Kundservice delux!!

Kundservice delux!!
En rättelse av ett fel jag gjort vid beställning
Snabbt vänligt så suveränt

19 novembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Hej Leif, stort tack för de fantastiska 5 stjärnorna!
Så roligt att höra att du fick snabb och vänlig hjälp när det blev en rättelse i beställningen. Precis den upplevelsen vi vill ge.

Tack för att du handlade hos oss – du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Vänliga hälsningar

Den kom rimelig hurtigt

Den kom rimelig hurtigt

19 novembre 2025

Hej Hanne, tusind tak for de 4 stjerner og din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at pakken kom rimelig hurtigt – vi gør os altid umage for at få ordrerne afsted så hurtigt som muligt.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, er du meget velkommen til at sige til.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og du er altid velkommen igen på Japebo.dk.

Bedste hilsner

Ok hurtig levering

Ok hurtig levering

18 novembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Hej Anne, tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at leveringen var ok hurtig. Vi sætter stor pris på, at du handler hos os, og hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Let tilgængelig bestillingsprocedure.

Let tilgængelig bestillingsprocedure.
Lidt tvivl om hvordan en fri fragt rabatkode skal benyttes!

17 novembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Hej Søren, tusind tak for din anmeldelse — dejligt at høre, at du oplevede bestillingsproceduren som let og tilgængelig.

Jeg er ked af, at rabatkoden til fri fragt ikke var helt tydelig at bruge. Som udgangspunkt skal den indtastes i rabatkode-/kuponfeltet i kurven eller ved kassen, hvorefter fragten automatisk bliver trukket fra, når koden er godkendt. Hvis noget drillede undervejs, eller hvis du er i tvivl om, hvornår koden gælder, så må du endelig skrive til os, så hjælper vi gerne med at sikre, at det fungerer som det skal.

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du fik hurtig levering og til den aftalte pris. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen, når du får brug for nye dele eller tilbehør.

Hej Susan, tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at din ordre blev leveret hurtigt. Det betyder meget for os, at leveringen spiller, så du får en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi håber, du bliver glad for dit køb – og du er altid velkommen igen på Japebo.dk.

Bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos jabepo lynhurtigt med at sende varen

Hej Kate,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplever det som en fornøjelse at handle hos os, og at leveringen var hurtigt fremme. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for nye dele eller tilbehør.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig information

Føler mig snydt, fik æske med 10x6 minifit prowax da jeg fik høreapperat, og nu betale 75kr+porto for pakke med 6 stk

Hej Connie,

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg forstår godt, at det kan virke forvirrende, når man tidligere har fået en større æske med i forbindelse med høreapparatet, og nu ser en mindre pakning til køb separat.

Minifit ProWax findes i forskellige pakningsstørrelser. Den æske du fik hos hørecenteret, er typisk en “stor klinikpakke”, mens vi sælger standardpakker med 6 filtre til privat brug. Derfor vil antal og pris ikke være direkte sammenlignelige.

Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gerne sikre, at du føler dig tryg ved dit køb. Hvis du mener, at pakken ikke var den størrelse du forventede, har du fuld returret. Du kan sende varen retur i original emballage, og så refunderer vi beløbet.

Hvis du ønsker det, hjælper vi også gerne med at finde den pakningsstørrelse, der passer bedst til dit forbrug fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik min levering nogle dage efter…

Jeg fik min levering nogle dage efter bestilling og der var det der skulle være . 👍👍🎄🎅

26 novembre 2025

Hej Liselotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at din ordre kom hurtigt frem, og at alt var, som det skulle være. Det betyder meget for os – og vi står altid klar, hvis du får brug for mere til dine høreapparater.

Glædelig jul og mange tak fordi du handler hos Japebo 🎄✨

Hurtig og effektive

21 novembre 2025

Réponse de Japebo.dk

Tak for din positive feedback! Vi gør vores bedste for at levere en hurtig og effektiv service, så det glæder os, at du havde en god oplevelse.

- Japebo Support

14 novembre 2025

Hej Karen,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen var hurtig – det er præcis det, vi stræber efter.

Meget tilfreds kunde…

Jeg har for første gang handlet hos Japebo.dk og dét er heller ikke sidste gang, der blev skrevet at der kunne gå op til 8 dage inden jeg fik det bestilte...men efter et par dage havde jeg min bestilling, meget FLOT

Réponse de Japebo.dk

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med din første bestilling hos Japebo.dk.
Vi stræber altid efter at levere hurtig og pålidelig service, så det glæder os at vide, at du fik din bestilling hurtigere end forventet.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Micas - Japebo

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus