Szybka przesyłka , lambrekin super w końcu coś pasuje na moje łóżko 😉 jakościowo wygląda w porzadku. zamówiłam drugi i jest jeszcze ładniejszy od pierwszego! Choć najładniejsze kolory się szybko wypr... Voir plus
Świetne podejście do klienta. Dostawa jak zawsze trochę dłużej i do mnie tylko da się wybrać kuriera do domu. Szlafrok jest taki jak oczekiwałam - mięsisty, ciężki w pięknym kolorze w paski od wewnątr... Voir plus
Wysyłka zamówionych produktów jest bardzo sprawna i szybka. Produkty są dobrej jakości. Kupiłam zasłony i prześcieradło, zasłony okazały się zbyt ciężkie i grube, prześcieradło jest bardzo cienkie. Zw... Voir plus
Bardzo polecam sklep Jotex, Współpraca z obsługą klienta jest bez zarzutu - odpowiedzi na wiadomości są szybkie i konkretne. Na duży plus zasługuje także sprawne anulowanie zamówienia - nawet w przy... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jotex oferuje wszystkie najnowsze trendy w wyposażeniu domu. Jesteśmy zawsze o kilka kroków do przodu, więc z powodzeniem wybierzesz coś dla siebie. Niezależnie od tego, czy podążasz za trendami, czy tworzysz własne Jotex to miejsce, gdzie znajdziesz swój dom. Stwórz osobiste wnętrza całego domu na jotex.pl
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
sklep godny zaufania
sklep godny zaufania! produkty zgodne z opisiem, a rzeczy zwrócone zostaly szybko i sprawnie przeprocesowane. Polecam
Produkt jest dobrej jakości
Produkt jest dobrej jakości, zgodny z ofertą na stronie, przesyłka dostarczona szybko
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Paid for items I never received, and no refund
I placed an order for 4 curtains on 21st July 2026. At checkout there was a system error, and I never received an order confirmation email. Despite that, the payment was taken from my account. I never received the items, and no tracking information was ever provided. When I contacted customer support about this, they were unhelpful and did nothing to resolve the issue. I've received no refund and no replacement.

dobry kontakt szybka dostawa
Nice carpet, expensive delivery
The carpet is nice; it fits my room well. The delivery is expensive.

Réponse de Jotex
Początkowo problem, ale ostatecznie pozytywne rozwiązanie
Początkowo niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie.
Zamówiłem dywan, za którego dostawę zapłaciłem dodatkowo 99 zł. Zamówienie zostało podzielone na dwie przesyłki, jednak paczka z dywanem została uszkodzona podczas transportu i wróciła do magazynu Jotex, zanim w ogóle do mnie dotarła.
Nie prosiłem o anulowanie zamówienia ani o zwrot pieniędzy. Kontaktowałem się z obsługą wyłącznie po to, żeby dowiedzieć się, kiedy otrzymam przesyłkę i numer przewozowy. Mimo to otrzymałem informację o przyjęciu zwrotu, a następnie zwrot pieniędzy za dywan.
Dodatkowo początkowo nie otrzymałem zwrotu 99 zł za opłaconą wcześniej dostawę, mimo że przesyłka nigdy nie została mi doręczona.
Nadal zależało mi na otrzymaniu zamówionego produktu, dlatego skontaktowałem się z obsługą klienta w celu znalezienia rozwiązania. Na szczęście ostatecznie udało się sprawę wyjaśnić i znaleźć rozwiązanie, które mnie satysfakcjonuje.
Doceniam zaangażowanie obsługi klienta w rozwiązanie problemu. Ostateczny efekt oceniam pozytywnie i dlatego zmieniam swoją pierwotną ocenę na 4 gwiazdki.
Początkowa komunikacja i sposób rozwiązania sytuacji mogły być jednak sprawniejsze, dlatego pozostawiam 4 gwiazdki zamiast 5.

Super koc miły ciężki
Wysoka jakość i produktu.
Wszystko poszło bardzo sprawnie, dostałam swoją paczkę w niecały tydzień. Kolory pościeli są tak samo intensywne jak na zdjęciach. Polecam ☺️
Polecam szybką wysyłka zasłony zgodne z…
Polecam szybką wysyłka zasłony zgodne z opisem ładny kolor
Perfekcyjnie
Bardzo ładnie wykonane
Bardzo ładnie wykonane, ciekawy projekt. Polecam. Na pewno jeszcze coś zamówię.
super zasłony i szybka dostawa
Tragiczna obsługa klienta
Niestety sklep wypina się na swojego klienta… wysyła wadliwy towar, nie chce go wymienić, zasłania się procedurami. Namawia aby odstąpić od umowy, problem toczy się już ponad tydzień, a dalej nie widać rozwiązania. Wysłany towar krzesła chromowane ZARDZEWIAŁE poprzez prawdopodobnie zle składowanie/wade fabryczna towaru. Niestety chciałem zrobić więcej zakupów w sklepie, ale po nieprzyjemnym doświadczeniu muszę zrezygnować. Serdecznie niepolecam. Brak nr telefonu do firmy, odpowiadają na maile z dość sporym opóźnieniem… jednym słowem zawód

Pościel dobrej jakości
Pościel dobrej jakości, zgodna z opisem na stronie. Obsługa i dostawa bez zarzutu
przyjemny
Ogólnie to bardzo fajny dywan łazienkowy. Bardzo przyjemny w stopy. Jedyne zastrzeżenie to kolor troszkę ciemniejszy jak na zdjęciu. Mimo to polecam:)