Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety nie sądziłam, że w AD 2026 jeszcze istnieją takie strony. Zamówiłam karty pamięci, które "zaginęły w transporcie" (oczywiście dowiedziałam się o tym tarabaniąc do nich na maila, sami by nie n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ostrzegam przed tym sklepem. Co chwilę zwodzą wysyłając automatycznie wiadomości, że paczka w drodze, że wyślą numer przesyłki, czekam na numer przesyłki już 3 tydzień. Zamówiłam pada do playlisty 4.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Brak poszanowania praw konsumenta

Firma z całkowitym brakiem poszanowania praw konsumenta. Towar zamówiony i opłacony 04.05.2024, 22.05 dopiero dotarł mail o rzekomej wysyłce . Po kontakcie mailowym 12.06 otrzymałem mail ,że paczka jest na końcu dostarczenia i dostałem mail do śledzenia w którym okazało się ,że paczka dopiero jest pakowana w kraju nadania . Obecnie jest 27.06 i w linku do śledzenia widnieje informacja gruba, czerwona czcionka z wykrzyknikiem o nienormalnym statusie przesyłki . Zwróciłem się o zwrot kosztów zamówienia, bo od 04.05 do dzisiaj mija 56 dni, a w regulaminie sklepu paczka powinna dotrzeć maksymalnie do 55 dni. Czekam na to jak firma się odniesie ale całkowicie odradzam korzystanie z ich usług .

27 juin 2024

Zwykli oszusci

Zwykli oszusci, dostalam niekompletne zamowienie oraz polamana lampe UV, kazali mi zlosic na reklamacje i podali maila, osoba z maila odpowiada ciagle to samo a zwrotu pieniedzy dalej nie widac.Sprawa ciagnie sie juz 2 miesiace.

20 mai 2024

Tragedia

Tragedia, omijać szerokim łukiem, po prostu oszuści bo inaczej nie można tego nazwać

16 mai 2024

Naciągacze

Złodzieje i oszuści.Niestety tez sie nabrałam.Linki, ktore wysyłają są nieaktywne.Odpowiada na @jakiś bot, bo cały czas ta sama gadka, paczka w drodze link doślemy.Sprawa zgłoszona na policję.Trzeba to wreszcie uciąć.

23 mai 2024

Oszuści

Oszuśći! zakupiłem bluze dla syna , na którą czekałem 2miesiące!! dotarła z CHIN całkowicie inna bluza niż zamawiałem, o jakości nie wspomne bo złamanego grosza bym za taka szmatę nie zapłacił, a wspomne, że kosztowała 110zł. po napisaniu reklamacji proponują 45% zwrotu na konto, zgodziłem sie na rekompensate 75%, aby nie bawić się w wysyłki towaru ale obiecanej kwoty nadal nie otrzymałem. Na maile przestali odpisywać!!!! Otrzegam

2 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Najgorszy sklep w jakim zrobiłam…

Najgorszy sklep w jakim zrobiłam zakupy. Zamówiłam buty dla dziecka z ledami oczywiście nie działały. Na zamówienie czekałam 3 miesiące i zrobiłam zwrot,bo po co mi buty które są popsute. Na reklamacji piszę chyba z kilkoma osobami i za każdym razem muszę tłumaczyć jaki był powód zwrotu i oczywiście na zwrot czekam ponad miesiąc. Nie polecam nikomu i serio czytajcie opinie zanim coś od nich zamówicie!!!

25 mai 2024

buty dla dziecka

Zamówiłem buty dla dziecka, oczywiście cło trzeba było zapłacić, twierdzili że to losowo jest naliczane cło, przyszły buty ale co się okazuje? Inne, znaczy zamawiałem buty dla dziecka ze świecąca podeszwą ale całkiem inne niż na zdjęciu po czym buty przestały świecić jak tylko dziecko przebiegło się po pokoju, dział reklamacyjny chciał mi zwrócić połowę kasy i żebym zostawił sobie buty, mowę ok, może był jakiś błąd z ich strony, ale kasy od miesięcy nie widzę na koncie, zresztą oni nawet nie pytali o nr konta, szkoda że przed zakupem nie widziałem recenzji, serdecznie nie polecam. WKUR....Y KLIENT

20 mars 2024

Tragedia nie polecam

Dramat . Lego zapakowane w worek nie wiadomo co do czego .... dodatkowo oprócz zapłaty za wysyłkę trzeba było zapłacic za odbiór.... czyli 2x płacimy... Nie polecam

14 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

W tym sklepie wyłudzają pieniądze

W tym sklepie wyłudzają pieniądze. Omijać szerokim lukiem. Paczki nie dostałem a pieniędzy tym bardziej. Mam wrażenie ze pisząc z nimi, pisze z jakim robotem który nic nie rozumie.
Standardowe pytania które się powielają u do niczego nie prowadzą

7 mai 2024

Oszuści

Oszuści, zamówienia od 3 miesięcy nie ma. Nie chcą oddać pieniędzy, a konwersacja w mailach tak jak inni pisali jest bardzo nieprofesjonalna. OMIJAĆ

8 mai 2024

Omijać sklep

Omijać sklep, jak w komentarzach poniżej to pośrednik, kontakt niemożliwy, złożyłam zamówienie nie otrzymalam żadnego potwierdzenia czy numeru zamówienia, zaczęłam czytać opinie i wtedy 2h po złożeniu zamówienia wysłałam maila ( nie ma innej formy kontaktu) o rezygnacji co kilka godzin kolejny w sumie 3 wiadomości zero reakcji, kolejnego dnia przyszedł sms, że zamowienie w realizacji sms oczywiście z numeru - wirtualny asystent, dzień później mail ze na tym etapie rezygnacja nie jest możliwa. Czyli wszystko zgodnie z opiniami poniżej, brak kontaktu, nieodpisywanie, jak już złapią naiwnego to machina rusza a paczka z Chin w drodze

23 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Omijać szerokim łukiem ten pseudo…

Omijać szerokim łukiem ten pseudo sklep. Wszystko idzie nie z Polski tylko z Chin i do tego jeszcze trzeba cło zapłacić. Gdzie o tym nie ma żadnej informacji. Taki sklep nie powinien w ogóle istnieć.

10 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie da się dać gorszej oceny.

Nie da się dać gorszej oceny.
Czyste oszustwo.
Strona pl a produkt przychodzi prosto z Chin Musiałam zapłacić cło i jeszcze naciągacze wysłali jakiś badziew osobną paczka i też cło.
Już lepiej samemu z aliexpress zamówić obsługa klienta zdecydowanie lepsza.
Bardzo odradzam

29 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zwodzenie za nos, brak kontaktu. Odradzam z korzystania tej strony

Slaby kontakt ze sklepem, zamówiłem bluzę dla dziecka, dostałem e-mail po dwóch dniach że paczka została wysłana, ale bez żadnego nr listu przewozowego czy informacji o kurierze. Po tygodniu napisałem e-mail z prośbą o numer przesyłki, otrzymałem informację że dostanę go w następnym e-mailu, nadal nic. Dopiero po następnych dwóch tygodniach dostałem informację o nr przesyłki. Przesyłka przyszła, ale ku mojemu zdziwieniu musiałem dopłacić 20 zł, a więc ponownie kontakt do sklepu, w odpowiedzi dostałem że w tamtym roku weszło rozporządzenie UE i przez to te dodatkowe koszt, poprosiłem o przesłanie tego rozporządzenia i odwołania do danego punktu w którym jest o tym mowa ale cisza…

Strona jest tylko pośrednikiem - czyli ostatnimi czasy popularny dropshipping - rzeczy zamawiane są w Chinach albo innych krajach i z tamtąd są wysyłane do klientów

Nie polecam i odradzam

26 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jakim cudem ten sklep nadal…

Jakim cudem ten sklep nadal isnteniej.Bylam taka glupia że nie przeczytałam opinii przed zakupem.Buty zamówione we wrześniu. Co jakiś czas pytam co z moim zamówieniem. W drodze taka odpowiedź. Nawet z ali nie idą tak długo przesyłki. Wysyłają link do śledzenia który wogole nieistniejąc.Odpowiedz przesyłka jeszcze nie jest w Polsce.Dawno przekroczone terminy podane na stronie.Jesli ktoś będzie chciał składać pozew zbiorowy to jestem za .Mój adres e-mailowy teresalipinskamałpainteria.eu To nie jedyny sklep który tak działa.Nic od nich nie zamawiajcie !!!

4 décembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus