Köpte en brödrost som inte fungerar ordentligt. Kundtjänst svarar inte ens. Det här "företaget" är helt oseriöst, undvik. Uppdateringen: Efter många turer fram & tillbaka fick jag skicka in brödro... Voir plus

Totalt fel! Jag försökte stoppa leveransen och anullera orden i tre olika försök. Kaffepro.se läste inte ens mailen förrän de hade skickat leveransen... Så den gick till en okänd persons adres... Voir plus

Beställde rengjöringskit till Sage espressomaskin. Levererades snabbt och innehöll förväntade varor. Post Nord hade inte rätt uppgifter för förpackningsstorlek vilket för en kort tid gjorde mig orolig... Voir plus

Hoojabra Kaffebönor till kasken , går extra bra att backa med kåpsläp, nan blir mer liksom skärpt hänfört mot skitkaffet man köper på norrskens Ica. Om man tar en hutt i varje öga så ser man ända til... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Kaffepro har hela kaffeupplevelsen. Vårt uppdrag är att skapa en plats som har allt du behöver för att brygga kaffe. Vi fokuserar på den goda upplevelsen, kvaliteten och priserna. Vårt sortiment innehåller bl.a. Espressomaskiner, kaffe, kaffetillbehör och försäljning är renoverade espressomaskiner.

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

222 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oseriöst företag

Oseriöst företag! Fick en icke-fungerande kaffekapsel, gång på gång bara inklippta standardsvar från kundtjänst och hänvisning till en reklammationssida som inte fungerar från Sverige. Varning! Köp inte härifrån!

24 décembre 2024
Avis spontané

Dålig kvalitet och dålig support

Jag köpte 3 varor i december. En av dem (Moka Pot Espressobryggare) var begagnad och inte i complet. Den blev ersätt snabbt. En av två Sopresta kaffekapslar inte fungerade. Då fått jag rekommendation från support om att försöka fixa det med ett nål hemma.
Den tredje grej var en Premium tramp för kaffe, som gick sönder på en vecka. Jag fick rekommendationen att försöka fixa den själv. Efter jag misslyckades att göra det kommunicerar jag med support för att returnera grejer. Support agerar väldig långsamt. Returportal fungerar inte. Jag har inte fått retursedel på nästan två månader.

Tidigare var supporten väldigt bra enl. min erfarenhet. Det blivit hemskt på de senaste några månader.

22 janvier 2024
Avis spontané

Varor som jag beställt kommit sönder…

Varor som jag beställt kommit sönder tryck runt om. Svårt att få fraktsedel till retur och att förklara om reklamation. Vet ej hur dom kan gå sönder när förpackningen var helt och fint. Känner mig lurad att det kan vara från en annan reklamation.

16 janvier 2025
Avis spontané

Ingen leverans, inget svar från kundtjänst

Kaffepro lovar "snabba leveranser". Jag lade en beställning på en brödrost för mer än två veckor sedan. Paketet är "på väg" och har varit fast så i Danmark i två veckor från idag. Jag skrev till "info@kaffepro" för över en vecka sedan. Inget svar, har skrivit flera gånger. Jag provade att ringa deras nummer i Danmark - de hänvisar till info@kaffepro. Jag kontaktade dem via deras hemsida-chatt istället. Först inget svar, och sedan ett svar att försändelsen är sen pga black friday eller julrush. Sedan stängdes chatten innan jag han svara mer.
Så är alla paket från Danmark mer än två veckor försenade just nu? Tror inte det. Försändelser kan hamna fel ibland men att ignorera en kund i flera veckor är katastrofdåligt.

11 décembre 2024

Okej

Bra bemötande av kundservice, har dock skickat tillbaka 3 kaffebryggare med Kvarn då de slutade fungera, fick pengarna tillbaka

5 décembre 2024

Produkten var helt ok

Produkten var helt ok. Leveransen tog lång tid eftersom dem har skickat brev att produkten är levererat på utlämningsställe istället för att skicka sms eller e-mail.

13 novembre 2024

Till slut så...

Uppdateringen:
Efter många turer fram & tillbaka fick jag skicka in brödrosten till Kaffepros reparationsavdelning och fick hela köpeskillingen återbetalad. Det tog ett tag men företaget tog sitt ansvar, därför höjer jag betyget. Kan dock fortfarande absolut inte rekommendera deras brödrost.

31 août 2024
Avis spontané

Bra bemötande på kundtjänst när…

Bra bemötande på kundtjänst när bryggaren var mindre än vad som stod på deras hemsida (de har rättat till felet på hemsidan).
De skickade mig en större bryggare för samma pris som jag hade betalt för den första, mindre.
Det som var ganska krångligt var att deras reklamationsportal är i Danmark och kräver ett telefonnummer, men våra svenska tfn går inte att registrera för de är för långa. Problemet löstes genom att man skippade ett par nr från
mitt mobilnr.
Sen fick jag hjälp från kundtjänsten (mest på svenska) och de hjälpte mig att få en returfraktsedel. Den större bryggaren kom idag.
Kaffet blir gott också.

17 septembre 2024