Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Kajak-Outdoor. Hjemmesiden var nem at finde rundt på, og udvalget var stort med gode beskrivelser af produkterne. Leveringen var hurtig, og varen le... Voir plus
De har et stort udvalg til fine priser og god service. Det havde været et plus (men også en del mere besværligt), hvis man nemt kunne have prøvet kajakkken i vandet. Lidt svært at finde butikken pga... Voir plus
Købte en Splint glasfiber kajak i sommers, service i butik til topkarakter, men endnu bedre Splint LV kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prøvet. Perfekt både til leg i bølger, og som turkaj... Voir plus
Super god service. Postnord smed pakken væk (eller der skete noget andet uforklarligt). Kajak Imports medarbejder forstod problemet da jeg spurgte hvor pakken blev af. Han sendte straks en ny vare, so... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Salg af kajakker og Outdoor udstyr
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nem bestilling
Nem bestilling, men er lidt skuffet over, at der ikke er fragtfri levering på fx et køb på 499,- og derover.
Lige hvad jeg ønskede mig til mine ture
Splint Sea Play 510 Elite - lækker kajak!
Jeg købte sidste efterår gennem Kajak-Import en Splint Sea Play 510 Elite, som jeg har været sindssygt glad for! Jeg er en kvinde på ca 60 kg og den passer mig perfekt. Den har været på langfart i den norske skærgård, på højfjeldssøer og på længere havkryds fra Jylland til Samsø, i det Sydfynske øhav, gennem diverse danske fjorde og rundt om Helgenæs og Fyns Hoved. Den er let, sjov og lækker at manøvrere i bølger men sejler også hurtigt og retningsstabilt. Jeg har først lært at sejle kajak for 2 år siden af min kæreste, så jeg er ikke hardcore til det, men har prøvet forskellige plast- og glasfiberkajakker. Jeg kan nemt praktisere cowboyredning som soloredning i Sea Play'en: den er nem at komme op i - og der ligger ikke så meget vand tilbage i mandehullet, bla. pga. det formstøbte sæde, som giver korrekt holdning. Der er også ret god pakkeplads i den til langtur og lugerne er praktiske og tætte. Jeg vil klart anbefale den til lettere kajakroere, som vil have en sjov, hurtig og praktisk havkajak:)
PS jeg har også købt en ergonomisk carbonpagaj fra kajak-import og det er guld værd på længere ture: aflaster skuldre/håndled. Neoprensprayskirtet str. M passer i øvrigt perfekt til. Service har også været i top hos Kajak-Import, da jeg skulle bytte noget udstyr.
Splint glasfiber kajak
kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prøvet. Perfekt både til leg i bølger, og som turkajak. Kvaliteten med bla. forstærket carbon bund, overstiger langt prisen. Dette er en kajak der kan stærkt anbefales til både begyndere, og meget øvede rorere.
Tusinde tak for go service og guide i…
Tusinde tak for go service og guide i kajak valg. Det er altid lidt overvældende at bruge så mange penge uden man ved hvad man går ind til, men med guide video og samtale fik vi de rigtige kajakker os størrelser og vi har nu sejlet rundt i Aarhus bugten og elsker det..
tak for hjælpen og hurtig levering, vi kan nu nyde kajak livet mange år frem.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service og rimelige priser
Købte ny havkajak. Særdeles hurtig levering. Begrænset sortiment sortiment af ekstraudstyr, men har alt det som skal til. Der manglede en møtrik, som hurtigt blev fikset. Kan varmt anbefales.
meget hurtig ekspedition
af de bestilte varer. Varerne stemmer med produktbeskrivelserne!
Super god service :-)
Super god service :-)
Købte en kajak som ikke levede op til mine forventninger samt passede til mit behov. Der kom hurtigt en aftale i stand omkring en ny løsning med tilfredsstillende resultat.
Nem og hurtig behandling af klage
Der var et lille problem med min vare. Kajak Import behandlede min klage hurtigt og ubureaukratisk. Det synes jeg er god service.
Super vejledning og god service.
Virkelig god service
Den kom meget hurtigt.
God og hurtig tilbagemelding
Alt har fungeret perfekt.
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling.
Nem afhentning. Meget venlig betjening. Kan varmt anbefales