Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Kajak-Outdoor. Hjemmesiden var nem at finde rundt på, og udvalget var stort med gode beskrivelser af produkterne. Leveringen var hurtig, og varen le... Voir plus
De har et stort udvalg til fine priser og god service. Det havde været et plus (men også en del mere besværligt), hvis man nemt kunne have prøvet kajakkken i vandet. Lidt svært at finde butikken pga... Voir plus
Købte en Splint glasfiber kajak i sommers, service i butik til topkarakter, men endnu bedre Splint LV kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prøvet. Perfekt både til leg i bølger, og som turkaj... Voir plus
Super god service. Postnord smed pakken væk (eller der skete noget andet uforklarligt). Kajak Imports medarbejder forstod problemet da jeg spurgte hvor pakken blev af. Han sendte straks en ny vare, so... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Salg af kajakker og Outdoor udstyr
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ved besøg i Showroom fik jeg en utrolig…
Ved besøg i Showroom fik jeg en utrolig god vejledning omkring Kajak Imports vurdering af mine behov.
Pakning og afhentning super. Skøn hjælp til samling af lille vogn og "opkobling" på min cykel !!
Hurtig levering og god kvalitet😃
God kundeservice
God kundeservice, gode produkter og hurtig betjening og levering.
Super tilfreds
Super tilfreds, hurtigt afsendelse, bestilte søndag og kunne hente i lokal pakkeshoppen om tirsdagen.
Den eneste forbedring jeg kunne tænke mig, var en video med ting i tasken så det er nemmere at vurderer hvad der kan være i diverse kommer/rum, samt eventuelle remme til liggeunderlag o.l.
Jeg er godt tilfreds med behandlingen…
Jeg er godt tilfreds med behandlingen jeg fik.
Det var en ganske tilfredsstillende…
Det var en ganske tilfredsstillende oplevelse at handle hos Kajak-import.dk.
Produktet levede op til mine forventninger.
Bestilte en vare sent om aftenen
Bestilte en vare sent om aftenen. Skrev det var virkelig god service, hvis de ville sende dagen efter, da det var en gave. Næste dag blev den afsendt og dagen efter var varen til afhentning på posthus. Jeg er meget tilfreds! 5*
Bestilling var nem
Bestilling var nem. Levering rimelig hurtig og prisen var i forhold til varen ok.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig levering og super god service 😊