Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun ros til personalet og service niveauet hos Karim Design. Stina har været super sød gennem en længere proces, hvor jeg dog desværre ikke kunne få lavet min drømmekjole hos dem efter mange m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rent tilfældigt gik vi forbi denne brudebutik, og blev mødt med åbne arme selvom vi ikke havde booket tid. Personalet var så søde og imødekommende, og vi følte os meget velkommen. Mine ønsker blev hør... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Var forbi shoppen lørdag den 15. Vi har KUN positive ting at sige om den oplevelse. Der var god energi, humor og pragmatisk tilgang, for ikke at nævne lige nøjagtig den “guidance” vi havde brug for.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de mariage
  2. Boutique de robes
  3. Boutique d'articles de mariages

Écrit par l'entreprise

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlæggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udført i de bedste materialer såsom silke, udsøgte franske blonder, håndbroderier og kvalitetssten. I 2007 træk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor på diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine færdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjertevarm og fantastisk professionel oplelvelse

Jeg kunne ikke have drømt om en bedre oplevelse da jeg skulle finde min drømmekjole. Den personlige og hjertevarme betjening man møder hos Karim Design er helt unik og det er tydeligt at det er en familieejet virksomhed. Hele processen fra jeg ringede første gang,til jeg stod i den færdige kjole, til jeg efter brylluppet ringede og bad om rådgivning i forhold til rens var så professionel og service-minded. Den faglige stolthed er tydelig og de forstår at lytte, forstå, og ikke mindst guide og stille de helt rigtige spørgsmål når den helt rigtige kjole skal udformes. Det var ikke en drøm at skabe min egen brudekjole, men efter at have prøvet brudekjoler en række andre steder stod jeg med følelsen af at det jeg ledte efter ikke fandtes. Det var lige til jeg trådte ind af døren hos Karim hvor alt kunne lade sig gøre. En perfekt kombination af at kunne prøve kjoler i butikken og samtidig ikke være begrænset af mulighederne for forandringer. Det færdige resultat overgik mine vildeste forventninger. De kender virkelig deres håndværk og det kan heldigvis både mærkes og ses! Helt sikkert et besøg værd for alle fremtidige brude 🥰 Og man skal ikke afskrække sig af at de designer kjoler selv - de har kjoler i alle prisklasser.

5 novembre 2021

Réponse de Karim Design

Kæreste Nikoline. Tusind mange tak for den enormt flotte anmeldelse. Hold da op - det gør os stolte helt ind i hjertet! Tak for den fantastiske ære det var at hjælpe dig og skabe netop din drømmekjole. Vi håber den store dag levede op til alle forventningerne og du fik en masse fortjente komplimenter. Stort tillykke med ægteskabet! Mange kærlige hilsner Team Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god og nærværende service

Mega god og nærværende service. Alle de bekymringer man som brud kan have bliver der taget hånd om og det er mega dejligt. Jeg havde Stina som var med mig i hele processen af kjoledesignet og hun var så dygtig. Jeg endte med at skabe min egen kjole og den blev lige som jeg drømte at den skulle være :-)

1 novembre 2021

Réponse de Karim Design

Kæreste Aleksandra. Tusind tak for den meget flotte anmeldelse! Den sætter vi stor pris på og den varmer vores hjerter. Det var os en kæmpe fornøjelse at have dig som brud og din kjole var magisk. Vi ønske du og din mand alt det bedste fremover. Mange hilsner hele team Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste og mest fantastiske service

Den bedste og mest fantastiske service! Yderste kompetente og giver dig den bedste oplevelse.

Jeg vil uden tvivl anbefale Karim Design til alle brude som skal finde drømmekjolen.

22 octobre 2021

Réponse de Karim Design

Kære Simone. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi håber i havde et fantastisk bryllup. Alt det bedste - Team Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så glad for den service

Jeg er så glad for den service, Jeg fik hos Karim design, og den professionelle hjælp jeg fik, så jeg kunne finde drømmekjolen til mit bryllup. Tusinde mange tak ❤❤❤ jeg vil klart anbefale Karim Design ❤❤❤❤❤

21 octobre 2021

Réponse de Karim Design

Kære Marlene! Din drømmekjole var os en stor fornøjelse og skabe. Tak for den store ære. Vi håber du fik en masse fortjente komplimenter i den. Du så simpelthen så smuk ud. Tillykke med ægteskabet - Karim Design

Kan varmt anbefales

Hesam har været fantastisk lige fra 1. møde med god rådgivning og imødekommet alle krav til det perfekte outfit. Kan varmt anbefales.

21 juillet 2021

Réponse de Karim Design

Kære Naja. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Vi står altid til rådighed hvis vi i fremtiden kan hjælpe med andet. Rigtig god sommer :)

De bedste anbefalinger

Endnu engang tusind tak for en fantastisk service, kreativitet, afslappet og hyggeligt miljø og nærværende forståelse for vores personligheder, som mundede ud i et meget smukt resultat. Både kjole og jakkesæt er lige, som vi gerne ville have det.
Max stjerner til jer.
Hanne og Gert

9 juillet 2021

Réponse de Karim Design

Kære Hanne og Gert, selv tak det har været en fornøjelse at have jer inde hos os. Det glæder os at vi kunne hjælpe og vil gerne være behjælpelig en anden gang. Tak for denne gang og anmeldelsen. De bedste hilsner fra os til jer :)

Var forbi shoppen lørdag den 15

Hesam der hjalp os var detaljeorienteret og gav yderligere forklaringer samt forslag til vores ideer. Det løb kun op i en højere enhed - vil KLART anbefale stedet.

17 mai 2021

Réponse de Karim Design

Tusind tak for de fine ord og den dejlige anbefaling, det sætter vi stor pris på.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De BEDSTE anbefalinger til Karim…

De BEDSTE anbefalinger til Karim Design. Fantastisk service, forstod hurtigt hvad jeg gerne vil have og ikke mindst hvad som klædte mig. Hesam kom med mange rigtig gode ideer og kjolen blev præcis som jeg drømte om ❤️ Så prøv det selvom det kan være svært at forstille sig når man ikke kan prøve den færdig, men med den bedste hjælp og forståelse får man det bedste resultat tilslut 😊

Mvh Jeanette

25 janvier 2021

Réponse de Karim Design

Kære Jeanette. Tusind mange tak for den flotte anmeldelse og de søde ord. Dem sætter vi meget stor pris på. Det var os en stor glæde og skabe drømmekjolen til dig. Stort tillykke med ægteskabet! De bedste hilsner Karim Design <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste kvalitets drømmekjole lige efter mine ønsker

Super god betjening! Hesam var så god til at lytte til mine ønsker, og den tredje kjole jeg prøvede på endte med at blive min drømmekjole! Er så glad for at jeg kunne få kjolen justeret efter mine ønsker (lukket ryg og lange blondeærmer) - og resultatet var en enestående, smuk og utrolig behagelig kjole som jeg nød at have på hele dagen. Kvalitet kan mærkes!

Jeg var i Nicolais en smut inden jeg endelig besluttede mig for kjolen fra Karim, og det var sådan en dårlig oplevelse, at det ikke kan sammenlignes. Hvis man har specifikke ønsker eller bare vil have en behagelig kjole i god kvalitet vil jeg helt klart anbefale at man tager i en ordentlig butik med en skrædder der går op i sit arbejde - f.eks. Karim design.

5 janvier 2021

Réponse de Karim Design

Kære Maria. Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på og den varmer. Vi håber kjolen levede op til alle forventningerne på den store dag. Du så hvertfald meget smuk ud i den! Vi ønsker stort tillykke med brylluppet og alt det bedste for fremtiden. KH hele team Karim Design <3

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og lækkert produkt

God service og lækkert produkt. Jeg fik syet den flotteste brudekjole til den store dag. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg satte mine ben i butikken. Jeg fik en super god behandling og fik min drømmekjole.

13 décembre 2020

Réponse de Karim Design

Kære Nana. Vi takker for den meget fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Din smukke kjole var en fryd for os at skabe og vi takker for æren. Vi ønsker jeg stort tillykke. Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og kvalitet hos…

Fantastisk service og kvalitet hos Karim Design. Jeg er så glad for at min brudekjole blev lavet hos dem :)

7 décembre 2020

Réponse de Karim Design

Kære Louise. Mange tak for de 5 stjerner! Dem glæder vi os over. Alt det bedste. Hilsen hele team Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet min meget smukke kjole…

Jeg fik lavet min meget smukke kjole ved karim design. Yderst professionelt og meget servicemindet. Kæmpe anbefaling herfra, hvis man ønsker en smuk og personlig brudekjole :)

15 octobre 2020

Réponse de Karim Design

Kære Anne-Sofie. Vi takker for den flotte anmeldelse og tusind tak fordi vi fik æren af at skabe din drømme kjole. Det var os en kæmpe fornøjelse. Vi ønsker jer et lykkelig ægteskab med alt det indebærer. Stort tillykke! Karim Design

Varmeste anbefaling

Karim Design får min varmeste anbefaling.
Professionelt personale som lytter, forstår og opfylder de ønsker man har til drømmekjolen på den store dag.

7 octobre 2020

Réponse de Karim Design

Kære Cille. Tusind mange tak for den fine anmeldelse! Vi ønsker jer endnu engang stort tillykke med ægteskabet og alt det bedste i fremtiden. Tak for det gode samarbejde omkring din drømmekjole
De største hilsener fra os alle hos Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Det helt rigtige sted at købe sin brudekjole

Det er nogle ærlige og dygtige mennesker, som driver denne brudekjolebutik. Rigtig god service, centralt i København, dejlige lokaler, gode priser og så er de helt nede på jorden. De er ikke “bare” sælgere, de er skræddere.

Jeg fik lavet en fantastisk brudekjole og min mand fik tilpasset sit kjolesæt, hvilket de også har helt styr på inde ved Karim Design.

22 septembre 2020

Réponse de Karim Design

Tusind tak for din fine ord, og alt det bedst til jer fremadrettet 💞

Noté 5 sur 5 étoiles

Super søde og en rigtig god oplevelse!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med at få lavet min brudekjole hos Karim.
Jeg havde et ret klart billede af, hvad jeg gerne ville have, og det havde jeg ikke haft held til at finde i nogen butikker. Så fik jeg anbefalet Karim af min kusine, og de var simpelthen så søde. Ud fra billeder og beskrivelser af hvad jeg søgte, fik vi i samarbejde tegnet og designet min drømmekjole. Lidt nervepirrende at bestille en kjole, som jeg aldrig havde prøvet. Men jeg fik tilsendt billeder af forskellige typer af blonder, som jeg kunne vælge mellem ud fra mine ønsker, og da jeg prøvede den første gang, var den lige som jeg havde forestillet mig. Vi fik kun lavet nogle få tilpasninger undervejs, og hele processen var virkelig dejlig oplevelse! :)

15 septembre 2020

Réponse de Karim Design

Kære Linea. Stort tillykke med brylluppet. Vi håber i havde en fantastisk dag og kjolen levede op til alle forventninger- Det var os en kæmpe fornøjelse og skabe drømmekjole til dig. Tusind tak for den store ære. Vi ønsker jer alt det bedste❣️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Karim design

Jeg kan varmt anbefale Karim design, hvis du er på udkig efter din drømmekjole. Alle hos Karim har fra starten af været søde, professionelle og fantastiske til at hjælpe mig med at finde min drømme kjole.

Jeg fik den smukkeste kjole nogensinde - og samtidigt den BEDSTE service man overhovedet kunne ønske sig. Jeg kunne ikke drømme om en bedre oplevelse (og jeg var i flere butikker - og ingen andre steder gav mig den guidance og service som hos Karim).

Tusind tak til jer!
Hilsen Cecilie

28 août 2020

Kære Cecilie!
Sikke en flot anmeldelse- Tusind mange tak for den. Den sætter vi stor pris på og overvælder os!
Det var os en kæmpe fornøjelse og sy drømmekjolen til dig. Du så fantastisk smuk ud i den. Stort tillykke og alt det bedste for fremtiden!

Noté 2 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefales

Jeg var i Karim design for at få skræddersy et jakkesæt til mig selv og min 2 forlover som vi udseendemæssigt er blevet rigtig tilfredse med, men processen for at få den har været under al kritik når man selv skal ringe ned til butikken for at følge op på hvor langt de er nået med ens tøj fordi de ikke selv har kontaktet en på den aftalte dato er et stort minus. Bukser der er alt for store, jakker som er alt for store, ærmer på både skjorten og jakken der manglede 10 cm, indgravering der er stavet forkert og butterfly der ikke er blevet bestilt. Fejl kan ske for alle sådan er det, men at det er så mange store fejl er så uprofessionelt som noget kan blive. Når vi så kommer i butikken igen efterfølgende blev vi taget imod af en anden medarbejder der slet ikke er blevet sat ind i sagen selvom hendes kollega var taget på ferie. 7 måneder skulle der gå fra første gang vi var i butikken til at få vores jakkesæt er simpelthen for lang tid..
Som om at det ikke var nok nåede jeg ikke engang til kirken før jeg mistede den første knap på skjorten, inden natten var omme kom jeg hjem med en skjorte der manglede ikke bare 1 eller 2... men 3 knapper. Det er simpelthen så ærgerligt for jer at i mister kunder på dårlig kundeservice..

24 août 2020

Kære Daniel

Vi beklager du har følt, der ikke har været kontakt nok, normalt gør vi det, at vi skriver ud til kunderne, når sættet er klar og følger op på det løbende. Det kan dog være du har kommet os i forkøbet. Vi laver ofte sættende lidt større for at sikre os, at den givende pasform bliver som hver kunde ønsker (da vi nemmere kan lægge det ind end ud), det er normalt at vi syr ind, hvis der er andre preferencer.
Det ene sæt til en af dine forlover var desværre for kort i ærmerne, hvilket var vores fejl, vi fik dog hurtigt styr på det og heldigvis var det kun det ene sæt.

Da I var inde første gang, blev vi enige om, at I skulle komme igen på et senere tidspunkt og få taget mål, da disse ofte kan ændre sig, hvis det bliver taget for lang tid i forvejen. Derfor tog vi først målene, da I kom igen i juni, hvorefter sættene var klar en måned efter. Det er endda lidt kortere produktionstid, end vi ellers beder om.

Jeg er meget af det med knapperne, det har vi aldrig oplevet før, men du skal til en hver tid være velkommen til at komme ind med skjorten, så vi kan ny knapperne i, så skjorten kan bruges igen, og så vil vi selvfølgelig ikke bruge de knapper fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik mig en særdeles positiv…

Jeg fik mig en særdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skønt sted med en sådan helt-nede-på-jorden følelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, hvad jeg ønskede. Han er god til at formulere og vise, hvordan bestemte ændringer på kjolerne kan gøre hele forskellen! Super flotte kjoler til enhver smag! En skøn, skøn oplevelse! Karim Design fortjener fuldt ud 5/5 stjerner, og jeg vil anbefale alle kommende brude at booke en tid her!

23 août 2020

Réponse de Karim Design

Tusinde tak for den fine ord og anbefalingerne, det sætter vi stor pris på og vil forsøge altid at leve op til forventningerne til alle de kommende brude :)
Håber på vi kan byde dig velkommen til en anden lejlighed til en selskabkjole og eller med en veninde, der skal giftes.
Vi ønsker dig og din mand alt det bedste fremadrettet i jeres ægteskab.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig dygtige til deres arbejde og…

Virkelig dygtige til deres arbejde og så er det bare et super fedt og afslappet sted at komme og prøve kjoler. Alt kan lade sig gøre om man kan blande flere kjoler og ikke noget med at man skal passe på og være forsigtig når man prøver, fordi kjolerne er prøve kjoler og du så får en helt ny syet når du køber en.
Virkelig dejlig oplevelse

19 août 2020

Réponse de Karim Design

Kære Christina. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Den sætter vi stor pris på. Det var os en kæmpe fornøjelse og sy drømmekjolen til dig! Vi ønsker jer alt det bedste - Karim Design

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde den bedste oplevelse hos…

Jeg havde den bedste oplevelse hos Stina i forbindelse med at prøve brudekjole, hun var så sød nem at omgåes med og de har de smukkest brudkjoler hos Karim. Jeg kan kun varmt anbefale.

18 février 2020

Kære Mia
Tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Tusind tak for den!
Vi håber vi får æren af at designe og sy din brudekjole. Vi ønsker dig alt det bedste - Karim Design

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus