Jeg fik mig en særdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skønt sted med en sådan helt-nede-på-jorden følelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har kun ros til personalet og service niveauet hos Karim Design. Stina har været super sød gennem en længere proces, hvor jeg dog desværre ikke kunne få lavet min drømmekjole hos dem efter mange m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rent tilfældigt gik vi forbi denne brudebutik, og blev mødt med åbne arme selvom vi ikke havde booket tid. Personalet var så søde og imødekommende, og vi følte os meget velkommen. Mine ønsker blev hør... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var forbi shoppen lørdag den 15. Vi har KUN positive ting at sige om den oplevelse. Der var god energi, humor og pragmatisk tilgang, for ikke at nævne lige nøjagtig den “guidance” vi havde brug for.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlæggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udført i de bedste materialer såsom silke, udsøgte franske blonder, håndbroderier og kvalitetssten. I 2007 træk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor på diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine færdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.
Store kongensgade 112, 1264, København K, Danemark
Jeg mødte jer på bryllupsmessen i Forum i går, jeg havde glædet mig til at kigge på kjolerne, men oplevelsen blev ødelagt af en af jeres medarbejdere, der var virkelig ubehøvlet i den måde ud snakket på og vendte øjne utallige gange af mig og mine veninder. Denne oplevelse fik mig til at beslutte at jeg på ingen måde vil købe min brudekjole hos jer, ej heller vil jeg anbefale jer til nogen.
Håber ikke i oplærer alle jeres medarbejdere til at have samme attitude.

Réponse de Karim Design
Jeg fik syet min brudekjole hos Karim. Det blev en virkelig speciel og smuk kjole, som i den grad fik opmærksomhed. Processen hos Karim er virkelig god. De sætter sig ind i hvilken type man er og finder en kjole som virkelig passer til personligheden. Tilpasningerne stopper ikke før alle er helt tilfredse.
Mange hilsner Lone

Réponse de Karim Design
Karim Design var det eneste sted jeg prøvede kjoler, da jeg var på jagt efter min brudekjole. Jeg endte med en skræddersyet kjole, som blev helt perfekt. Hesam vidste præcis hvad jeg ville have! Tak for tålmodigheden, en fantastisk service og for hyggelige timer hos jer.

Réponse de Karim Design
Jeg have desværre en rigtig dårlig oplevelse i Karim Design, som jeg ikke håber andre får.
Jeg havde booket tid lang tid i forvejen, men da jeg ankommer med min mor og søster, er butikken fuld af mennesker og vi går nærmest oveni hinanden. Der går længe før at der kommer en og kan tage sig af os. Der er også en anden brud som skal prøve og jeg føler ærlig talt, at vi står oveni hinanden og jeg har svært ved at holde fokus. Jeg havde sat en time af, men allerede efter 20min har jeg lyst til at tage mit tøj og gå med det samme. Jeg har ondt i maven, og føler ikke der bliver lyttet til mine ønsker. Der bliver henret en masse kjoler men ingen af dem har det som jeg søger.
Hende som hjalp mig bliver ved med at fortælle hvor meget man kan ændre og lave anderledes ved kjolen men det er bare rigtig svært at forstille sig når man står i det kaos. Ejeren sidder under hele prøvebookingen på en stol med sin mobil og tjekker mail og hilser dårligt nok. Han finder på et tidspunkt en kjole til mig men med alt det som jeg har sagt jeg ikke ville have. Da min søster skal på toilettet skal man forbi den anden brud og her træder man nærmest i kjoler der hænger og går ind foran hendes selskab.
Jeg gik efter en halv time, så måtte jeg bare ud.
Vi fik ingen vand eller noget som helst.
Rigtig træls og dårlig oplevelse og det tog helt sikkert noget af glæden ved at prøve brudekjoler.
Øv

Réponse de Karim Design
Personalet i Karim Design lytter og forstår lynhurtigt hvad du er interesseret i af stil, tekstiler og facon. Jeg fik min drømme brudekjole og jeg har kun gode ting at sige om butikken !

Réponse de Karim Design
Jeg har købt den smukkeste kjole hos Karim design og min mand sit jakkesæt. Begge dele er lavet helt fra bunden efter vores ønsker og de er blevet helt perfekt!
Kan kun anbefale dette sted. Super dygtige og professionelle.

Réponse de Karim Design
Bedste service, og SMUKKESTE brudekjoler nogensinde ❤️ Kunne ikke have forestillet mig et bedre forløb til at finde den rette kjole.

Réponse de Karim Design
Alt var fremragende hos Karim Design. Brudekjole og jakkesæt. Servicen var også en i klasse for sig.
Kan kun give Karim Design den allerbedste anbefaling.

Réponse de Karim Design
Da jeg var ude og prøve brudekjole fandt jeg ikke rigtigt én kjole, som jeg bare tænkte at DET skulle være min brudekjole. Men hos Karim fandt jeg elementer af to kjoler (som så også mindede lidt om hinanden) som jeg var helt vild med og til sammen havde jeg en idé om, at de kunne udgøre min drømmekjole. Så jeg bestilte uden at vide hvordan slutresultatet ville blive. 🙈😃
I dag havde jeg så første fitting. Og Karim design har FULDSTÆNDIG ramt plet 😍 De har lavet min drømmekjole og jeg er i syvende himmel 😃
Brylluppet er i august, så det er dejligt og ren luksus, der er helt styr på kjolen 👏🏻
Så jeg ville lige give mine varmeste anbefalinger! 👍🏻 De er enormt kundeorienterede og gør alt hvad de kan for at man kommer ud at butikken med drømmekjolen😃👏🏻

Réponse de Karim Design
Fantastisk service og smukke brudekjoler! Jeg kom bare en uge inden brylluppet, fordi jeg var ulykkelig over min brudekjole, som jeg havde købt et andet sted - men wupti så tryllede Hesam, og jeg fandt den smukkeste brudekjole, og den kunne nå at blive klar på bare én uge <3 <3

Réponse de Karim Design
Karim Design var ude af stand til at lave den brudekjole der var bestilt. Den var ikke lavet efter mål, på trods af at disse var taget. Jeg endte med at måtte købe en anden og mistede mit depositum til kjolen, da jeg fik valget om at tage kjolen som den var og betale resten eller gå uden kjolen og mit depositummet. Jeg gik grædende derfra og måtte finde en ny kjole to dage inden mit bryllup.
Jeg fik alt i alt en rigtig god behandling af Hesam og hans personale. Jeg blev mødt med ærlighed og meget stor professionalisme. Jeg fik min kjole lavet stort set fra bunden og var derfor meget nervøs for om den kom til at se ud som jeg havde håbet og drømt om. Da jeg var til min første prøve var kjolen syet så perfekt, at det eneste der skulle ordnes var en oplægning. Det var en rigtig dejlig oplevelse!
Fik lavet min brudekjole hos Karim og jeg har kun ros og wow tilovers. Aldrig har jeg følt mig så smuk og det skortede ikke på rosende ord om min kjole fra vores gæster. Hesam var fantastisk alle de gange jeg var i butikken og forstod fuldstændig hvad jeg skulle have af kjole, tusind tusind tak :-)
Jeg vil anbefale Karim Design til alle. Hesam er så dygtig, lyttende og engageret. Man går ind med en god fornemmelse og kommer ud med en god fornemmelse! Der blev lyttet til alle mine ønsker, da jeg skulle have syet min brudekjole fra bunden og jeg var SÅ glad og tilfreds!
Fantastisk service, smukke kjoler, et skønt personale. Jeg følte mig som en prinsesse på min bryllupsdag.
Karim Design kan helt klart anbefales.

Réponse de Karim Design
Jeg fik min brudekjole lavet hos Karim design, og selvom jeg havde en del ønsker til min kjole, så var der ikke noget, de ikke kunne udføre 😊 Hezam var god til at lytte og forstod at se min vision for sig, så min kjole blev så smuk og kunne ikke have været mere tilfreds med den ❤️Servicen var helt i top, og jeg følte mig hjemme, hver gang jeg var derinde, da de alle var så søde og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Karim design til alle kommende brude.

Réponse de Karim Design
Jeg har hele vejen igennem mit forløb på halvanden år fra jeg fandt min brudekjole indtil mit bryllup den 18. august 2018 fået den bedste service og betjening. Jeg har altid følt mig meget velkommen.
Jeg fik designet et flot langt brudeslør med blonde som var magen til blonden i min brudekjole. Jeg ønskede mig et brudeslør, som skulle være lige så langt som slæbet på kjolen.
Min Exandis brudekjole og matchende brudeslør var så smuk og jeg følte mig som en prinsesse, da jeg blev gift.
Alle bryllupsgæsterne syntes godt om, at der var gjort en masse ud af kjolen og brudesløret.
Hesam, tusind tak for en fantastisk smuk brudekjole og brudeslør. Du forstod, hvad jeg ønskede mig.
Jeg kan kun give Karim Design mine varmeste anbefalinger og anbefale kommende brude til at købe brudekjoler hos Karim Design.
De bedste hilsner
Britt Frandsen

Réponse de Karim Design
Købte en smuk kjole i en meget lækker kvalitet. Super god vejledning og service til en fin pris

Réponse de Karim Design
Hyggeligt lille sted midt i byen. Fik en super god service fra både Hesam og Yeliz.
De lytter til dine ønsker, svarer hurtig tilbage på mails og telefon👍
Fik den flotteste kjole lavet og jeg var så glad for den.
Karim Design kan varmt anbefales af mig.
Tak for alt 😉