Keukenstunter Avis

1 089
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Alleen maar positief! We hebben een top ervaring gehad bij De Keukenstunter met Tim en Erwin. Via via kwamen we hier terecht, mede dankzij de vele positieve berichten die we hadden gehoord. Gee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar waren we op zoek naar een nieuwe keuken. Binnen bij Keukenstunter Duiven kregen we een vriendelijk ontvangst, Sally heeft ons geweldig geholpen en dacht heel goed mee. Afgelopen maart... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een service weer. Paar jaar geleden hier een prachtige keuken gekocht en met zeer veel tevredenheid nog steeds aan het genieten van de keuken. Toch miste we nog een apothekerskast. Weer even geze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een geweldige zaak met super verkopers leidingsplan maken. In 1 x goedgekeurd door aannemer ( was echt geen makkelijk persoon) en ontwikkelaars. Wegens omstandigheden 2e keuken in 3 jaar tijd bij hen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. aussi dans
  3. Prestataire de réaménagement de cuisine

Informations provenant de diverses sources externes

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(1 089)

121 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Richard.

Richard.. team Alkmaar wat ben jij een gooie, sympathieke en vooral kundige man. Je weet precies waar je over praat en luistert goed naar de klant. Geeft tips en uitleg waarom bepaalde keuzes beter kunnen. Wij zijn nu al zeer tevreden en dan is de keuken nog niet eens geplaatst 😉 op naar de sleuteloplevering 🔑

Familie Dekker

29 juillet 2026

Beste Emilie,

Hartelijk dank voor deze geweldige review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat het contact met Richard zo prettig, sympathiek en vakkundig is verlopen. We sturen je mooie complimenten uiteraard direct naar hem én ons team in Alkmaar door!

Super dat Richard zo goed heeft meegetekend en dat het advies precies aansluit bij jullie wensen. Heel veel succes met de sleuteloplevering en alvast ontzettend veel voorpret gewenst op de montage van jullie nieuwe droomkeuken!

Echt state-of-the-art

Wat een verademing om bij de Keukenstunter in Naaldwijk een keuken te kopen.
Felix en Roy zijn state-of-the-art keukenontwerpers die keukens met hetzelfde predicaat afleveren. Zij denken echt mee bij het ontwerp en doen suggesties voor varianten.
Alles wordt consciëntieus doorgenomen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Ook geven ze een zeer goed advies over de geschikte apparatuur. Probleempjes tijdens en na de plaatsing worden doortastend opgelost. Met een ongekende volharding stoppen ze pas als alles klopt. Een tevreden klant lijkt soms wel hun enige doel en dat is bij ons meer dan gelukt.
Voordat we definitief de keuze voor de Keukenstunter in Naaldwijk hebben gemaakt zijn we een offertetraject in gegaan bij vier andere keukenzaken. Die verbleken allemaal bij hetgeen Felix en Roy presteren.
Voor ons is het duidelijk dat we bij een eventuele volgende keuken meteen bij hun binnenstappen.

25 juillet 2026

Beste Rik,

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt voor deze uitgebreide en prachtige woorden! Geweldig om te lezen dat je ervaring bij Keukenstunter Naaldwijk zo’n verademing is geweest.

We zijn supertrots op complimenten als 'state-of-the-art'! Fijn dat Felix en Roy je zo goed hebben geholpen met het slimme ontwerp, het advies voor apparatuur en de doortastende service tot écht alles klopte. Dat is precies de kwaliteit en betrokkenheid waar we voor gaan bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie vergelijking. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe keuken, en je bent in de toekomst uiteraard weer van harte welkom!

Team Keukenstunter Naaldwijk

Vakmanschap

We zijn van begin van het kiezen van de keuken t/m het installeren van de keuken heel goed geholpen! Je krijgt professioneel advies en wanneer je een vraag hebt, je wordt snel te woord gestaan. Super blij met onze nieuwe keuken .

3 juillet 2026

Beste Ahmet,

Ontzettend bedankt voor deze geweldige review! Wat ontzettend fijn om te horen dat het complete traject, van het eerste advies bij het uitzoeken tot en met de installatie van de keuken, zo soepel en goed is verlopen.

We staan inderdaad altijd klaar voor snel advies en duidelijke antwoorden, dus super dat je dat zo hebt ervaren. We wensen je ontzettend veel plezier van je nieuwe droomkeuken! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Goed geholpen bij keukenstunter Spijkenisse

Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenstunter spijkenisse.
Hele fijne mensen die je goed en eerlijk adviseren. Prettig geholpen door Gerben.
Helemaal bij met onze nieuww keuken!

1 juillet 2026

Beste Tamara,

Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie zo fijn en eerlijk zijn geadviseerd door Gerben bij Keukenstunter Spijkenisse.

Gefeliciteerd met de aankoop en super dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe droomkeuken! We wensen jullie er heel veel plezier van. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer graag voor jullie klaar.

Team Keukenstunter Spijkenisse

Super ervaring

Echt enorm blij met mijn nieuwe keuken. Hij is nog mooier dan gehoopt. Uitstekende service gehad van A. Topkir in de winkel en de levertijd was lekker vlot. Ook de heren van Transportstunter waren erg meedenkend, correct en flexibel bij het bezorgen. Verder dank aan de monteurs (Marchano Piroe en collega) die de keuken in 1 dag hebben gemonteerd en met alles rekening hielden voor een zo strak mogelijk resultaat.

21 juillet 2026

Beste Eray,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo enorm blij bent met je nieuwe droomkeuken en dat hij zelfs nog mooier is geworden dan gehoopt!

We vinden het geweldig dat het hele traject—van het advies in de winkel en de vlotte levertijd tot aan de bezorging en de keukenmontage—zo vlekkeloos is verlopen. De complimenten geven we ontzettend graag door aan de heren van Transportstunter en aan monteurs Marchano Piroe en zijn collega! Het is super om te horen dat hun meedenkende en flexibele instelling heeft geleid tot zo'n strak eindresultaat.

Bedankt voor het vertrouwen en deze prachtige review. Heel veel plezier en kookplezier gewenst met je nieuwe keuken!

Erg klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk. Na oplevering was er een kleine beschadiging, maar ook dit is super netjes opgelost!!

3 juillet 2026

Beste Mats,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je ons als erg klantvriendelijk hebt ervaren.

Er kan natuurlijk altijd een klein opleverpuntje ontstaan, maar we vinden het ontzettend belangrijk dat dit vervolgens super netjes opgelost wordt. Fijn dat dit zo goed is verlopen! We hopen dat je enorm gaat genieten van het prachtige eindresultaat. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer graag voor je klaar.

Team Keukenstunter Duiven

Super zaak

Super zaak. Ondanks dat wij onze keuken hier niet gekocht hebben (hadden al elders besteld), hebben ze ons super goed advies gegeven. Ze denken erg goed mee en weten precies wat goed bij elkaar past. Echt top advies!

19 juillet 2026

Beste Wendy,

Wat een ontzettend mooi compliment en wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven!

Zelfs wanneer de keuken elders is gekocht, staan we natuurlijk graag klaar met ons deskundige advies. Geweldig om te horen dat we zo goed met je mee hebben kunnen denken en dat je zo enthousiast bent over onze service. Wie weet kunnen we je in de toekomst bij een volgende verbouwing of voor een nieuwe badkamer wél van dienst zijn; je bent altijd van harte welkom!

Bedankt voor de 5 sterren en heel veel succes met de realisatie van je droomkeuken!

Team Keukenstunter Spijkenisse

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat er mis ging ?

Wat er mis ging ?
COMMUNICATIE, nadat we onze keuken hebben besteld en betaald, werd hij geplaatst.
Helaas verkeerd ingemeten, keukenzetter en verkoper rekenden het ons aan, we hadden het rapport moeten nameten.
We geven een opdracht uit, betalen daar ook voor, iig kwamen we 7 cm tekort! Alles moest aangepast worden, daarin waren we coulant.
Wat er gebeurde de geplaatste tegels werden beschadigd, er werd niet gecomminiceerd hierover.
Ook moesten er een afdeklat besteld worden, vensterbank die niet passend was, uiteindelijk dachten we dat na 4 mndn. de keuken af was.
Maar weer paste de vensterbank niet, en bleven we door het erin duwen van de vensterbank door de monteur met nieuwe schade zitten en een niet passende vensterbank achter.
Contact opgenomen, de zoveelste x, heel jammer, eigenaar niet te spreken, vader van eigenaar komt op huisbezoek om de keuken te beoordelen.
Dit was een goed gesprek, hij was vol begrip en begreep het volkomen. Gesproken over een schadevergoeding, hij zou dit overleggen met zoon en telefonisch ons informeren!
Helaas kwam er een MAIL met daarin het voorstel, om alles met een etentje te compenseren, daar paste we zeker voor.
We wilden een keuken zoals we besteld hadden, en anders compensatie zodat we de keuken elders in orde konden laten maken.
Mijn partner belde maar zoals zoon al had geuit tegen mijn man ' je moet niet zeiken', begon vaders ook met het feit als je nog een x na de winkel komt bel ik de politie.
Tjonge dit getuigd van geen sociaal gedrag, en zeker onproffesioneel.
De mond op mond reclame die hierop ontstaan is is zeker negatief door ons en derden ervaren!
Al met al zitten wij met een keuken die niet geheel afgewerkt is.
Dus mijn advies is een cursus communicatie , en ga absoluut geen overeenkomst aan, want eenmaal betaald, is de vrienelijke service ver te zoeken, heel erg jammer dit....

15 juin 2026

Beste Gitta,

Wat vervelend om te lezen dat je het traject rondom de levering en montage van je keuken zo hebt ervaren en dat je ontevreden bent over het verloop van de communicatie. Dit is uiteraard niet het gevoel dat we onze klanten willen meegeven.

We nemen je ervaring zeer serieus en kijken altijd kritisch naar ons eigen handelen. Naar aanleiding van de situatie rondom het inmeten hebben we in goed overleg een passende oplossing geboden door op onze kosten een extra hoekkast te leveren en te plaatsen. Wat betreft de vensterbank en de schade herkennen we ons helaas niet in de geschetste gang van zaken, net als in de uitspraken die ons en ons team worden toegeschreven.

Dat neemt niet weg dat we het ontzettend jammer vinden dat het contact zo is gelopen en dat de afhandeling tot frustratie heeft geleid. We blijven liever in gesprek om te kijken hoe we dit op een nette en constructieve manier kunnen afronden. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen via ervaring@keukenstunter.com onder vermelding van je ordernummer.

Team Keukenstunter Duiven

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over A.Topkir

Wij zijn ontzettend tevreden over Keukenstunter Leiderdorp! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen en werd er echt met ons meegedacht.

Tijdens de levering bleek dat de keuken niet met de lift naar onze woning op de negende verdieping kon. Waar veel bedrijven zouden zeggen dat dit ons probleem was, dacht Keukenstunter direct in oplossingen. Ze hebben extra mensen geregeld om te helpen sjouwen én een verhuislift ingezet, waardoor alles alsnog netjes boven is gekomen.

Deze service gaat echt verder dan alleen het verkopen van een keuken. Afspraak is afspraak en ze doen er alles aan om hun klanten tevreden te houden. Een groot compliment aan het hele team voor de uitstekende service en betrokkenheid. Wij kunnen Keukenstunter Leiderdorp van harte aanbevelen!

13 juillet 2026

Beste Yusuf,

Bedankt voor jullie mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat ons team in Leiderdorp zo goed heeft meegedacht.

Dat de keuken de negende verdieping niet zomaar kon bereiken, was een uitdaging, maar dat we dit met een verhuislift en extra hulp hebben opgelost, hoort voor ons bij een goede service. Heel veel plezier met jullie nieuwe droomkeuken!

Goed geholpen door Gydo

Goed geholpen door Gydo, hij neemt de tijd en denkt goed met je mee. Hij geeft alternatieven, maar drukt deze niet door en denk ook mee hoe jouw ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Tegen wat probleempjes met o.a. het plaatsen van de keuken opgelopen, maar die werden door Gydo professioneel opgepakt.

7 juillet 2026

Beste Isabella,

Hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door Gydo.

Het is top dat hij de tijd nam, met je meedacht en je eigen ideeën professioneel hielp uitvoeren. Dat er bij het plaatsen van de keuken wat probleempjes ontstonden is vervelend, maar super dat Gydo dit direct goed heeft opgelost.

Veel plezier met je nieuwe droomkeuken!

Team Keukenstunter

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en vakmanschap!

Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe washokinrichting! Appie heeft ons zeer goed geholpen! De service was vanaf het eerste contact uitstekend en de montage is vakkundig en netjes uitgevoerd. Eerder hebben we hier ook al een keuken gekocht en ook daar waren we enorm tevreden over. Het vakmanschap, de kwaliteit en de aandacht voor detail zijn echt top. Fijn bedrijf Keukenstunter, dat afspraken nakomt en kwaliteit levert. Absoluut een aanrader!

26 juin 2026

Beste Fam. Kader,

Wat een fantastisch compliment, ontzettend bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe washokinrichting en dat Appie je zo goed heeft geholpen.

Het feit dat je na de aankoop van je keuken opnieuw voor ons hebt gekozen, is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen. We doen er alles aan om vakkundig werk te leveren, afspraken na te komen en de service vanaf het eerste moment top te houden. Super om te lezen dat dit ook bij de montage en de afwerking weer helemaal is gelukt!

Heel veel plezier met de nieuwe inrichting en uiteraard nogmaals bedankt voor het vertrouwen in ons!

Keukenstunter in Mijdrecht.

Ik ben bij Keukenstunter in Mijdrecht geweest. Erwin en zijn zoon Tim zijn hele aardige mensen en ,belangrijk: professioneel,denken met mee,dringen niets aan je op en de service is helemaal top.
Ik beveel ze zeker aan anderen toe!

22 janvier 2026

Beste Marjan,

Wat ontzettend leuk om te lezen, hartelijk dank voor deze mooie review! Wat een geweldig compliment voor Erwin en Tim.

We vinden het belangrijk om met je mee te denken, professioneel advies te geven en een fijne, ongedwongen sfeer te creëren zonder iets op te dringen. Het is super om te horen dat je onze service als helemaal top hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. Heel veel plezier met je nieuwe droomkeuken!

Team Keukenstunter Mijdrecht

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring met Keukenstunter Gorinchem!

Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenstunter Gorinchem en zijn ontzettend tevreden. Dankzij de 3D-ontwerp kregen we direct een duidelijk beeld van hoe de keuken er uiteindelijk uit zou komen te zien. Hierdoor werd het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.

De levering en montage verliepen snel en soepel. De montage werd snel ingepland en de keuken werd netjes dicht bij de montageplek geleverd, waardoor de monteurs direct aan de slag konden. De monteurs werkten netjes, waren vakkundig en zorgden ervoor dat alles perfect werd afgewerkt. De keuken was binnen een dag gemonteerd.

Al met al een fijne ervaring met een prachtig eindresultaat. Ook de communicatie gedurende het hele traject was uitstekend. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

16 décembre 2025

Beste Badegul,

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring! Geweldig om te horen dat het 3D-ontwerp heeft geholpen om direct een duidelijk beeld te krijgen en de juiste keuzes te maken voor je nieuwe keuken.

We zijn er super trots op dat de levering, de snelle planning en de keukenmontage zo soepel zijn verlopen. Onze monteurs doen er inderdaad alles aan om vakkundig te werken en te zorgen voor een prachtig eindresultaat. Dat dit binnen één dag is gelukt met een uitstekende communicatie, is precies waar we naar streven!

Ontzettend bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met je prachtige nieuwe keuken!

Team Keukenstunter Gorinchem

Goede service !

Onlangs een keuken uitgezocht Keukenstunter Delft .
Communicatie en de manier van helpen /adviseren van Jerry Waasdorp heeft uiteindelijk geleid tot het overgaan van kopen !
Hele prettige samenwerking !
Dank je wel Jerry

22 juin 2026

Beste Kooij,

Wat ontzettend leuk om te lezen! Hartelijk dank voor je review over Keukenstunter Delft.

Fijn dat de communicatie en het advies van Jerry zo goed zijn bevallen en hebben geleid tot de aankoop van je droomkeuken. We geven de complimenten direct aan hem door!

Heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!

Team Keukenstunter Delft

Noté 4 sur 5 étoiles

Een verassende uitkomst van ons bezoek…

Een verassende uitkomst van ons bezoek aan keukenstunter Alkmaar.
Wij zijn goed geholpen met een mooi ontwerp door Richard voor een nieuwe keuken.
En vriendelijk personeel.

20 juin 2026

Beste Mark,

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie bezoek aan Keukenstunter Alkmaar zo'n verrassende en positieve uitkomst heeft gehad!

Het is geweldig dat Richard een mooi ontwerp heeft kunnen maken voor jullie nieuwe keuken. We geven de complimenten uiteraard aan hem en de rest van het team door. Dank je wel voor de mooie review en we wensen jullie alvast heel veel plezier met het toewerken naar het prachtig eindresultaat van jullie droomkeuken!

Keukenstunter Eindhoven

In Eindhoven een hoek keuken gekocht.
Heel fijn en vriendelijk geholpen door Gwenn Van Gerven,hij denkt en kijkt goed met jou mee wat je te besteden hebt.Keuken was mooi op tijd geleverd en zonder schade.Nog maals bedankt Gwenn,ga zo door.
Groet van Bob een te reden klant uit Den Bosch.

10 juin 2026

Beste Bob,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de aanschaf van je nieuwe hoekkeuken in Eindhoven! We zullen de complimenten aan Gwenn doorgeven!

Super dat alles ook nog eens mooi op tijd en zonder schade is geleverd. We wensen je ontzettend veel plezier met het prachtig eindresultaat en heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Team Keukenstunter Eindhoven

Fijne firma

10 juin 2026

Beste,

Wat een mooi compliment om te lezen! Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.

We vinden het geweldig om te horen dat je ons als een fijne firma ervaart. We doen er elke dag alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het realiseren van hun nieuwe badkamer of droomkeuken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij raden de keuken stunter aan om uw…

Wij raden de keuken stunter aan om uw keuken te kopen.
We zijn waanzinnig goed geholpen, de service en kwaliteit is echt top.
De montage is ook van hoge kwaliteit.
Erwin is echt een geweldige verkoper die graag mee denkt, dank je wel Erwin

12 juin 2026

Beste Huub,

Wat een fantastisch compliment om te lezen! Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven.

We vinden het geweldig om te horen dat jullie zo waanzinnig goed zijn geholpen en dat de service en kwaliteit top zijn bevallen. Ook super om te horen dat de keukenmontage van hoge kwaliteit is. We zullen de complimenten doorgeven.

Heel erg bedankt voor het aanbevelen van Keukenstunter en ontzettend veel plezier met jullie droomkeuken!

Team Keukenstunter Mijdrecht

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, duidelijke communicatie en vakkundige plaatsing. Alles netjes afgewerkt. Bedankt!”

9 juin 2026

Beste Amani,

Bedankt voor je mooie complimenten over onze service, de duidelijke communicatie en de vakkundige plaatsing! Fijn om te horen dat alles zo netjes is afgewerkt.

Heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!

Top ervaring

Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze terecht. Ook waren ze heel handig met het mee bedenken van eventuele aanpassingen of veranderingen die beter konden. Apo was echt top bij het helpen designen van de keuken en de inrichten hiervan. Daarnaast was Jeffri heel goed en handig met het installeren van de keukens. Al met al een topervaring gehad bij Keukenstunter Leiderdorp!

6 juin 2026

Beste Ihsan,

Wat een fantastisch compliment en wat een geweldig project voor jullie twee villa's! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring.

Het is super om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het ontwerpen door Apo en dat Jeffri de installatie zo vakkundig heeft uitgevoerd. We doen er alles aan om flexibel mee te denken en direct klaar te staan bij eventuele vragen, dus het is fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Heel veel plezier met jullie nieuwe droomkeukens en hopelijk tot een volgende keer!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus