Tillgängligheten! Funkar klockrent. Visst, kanske inte kan vara superspontan och tro att det finns bil ögonblickligen men kan man bara planera några dagar i förväg och kan tänka sig att hämta på olik... Voir plus
Supersmidigt!!! Vem behöver bilnyckel? Bekymmra sig över service, däckbyten och parkera sin bil över natten. Bara boka och öppna med mobilen och köra iväg. Bekymmerfritt bilande. Visst det kostar en d... Voir plus
Att hyra bil har aldrig varit enklare och smidigare. Finns bilar för alla behov och bara en promenads sträcka var än du befinner dig. Jätte enkelt att navigera sig och förlänga hur perioden under uthy... Voir plus
Tänk på att om bilen havererar t ex motorfel som gör att man inte får köra vidare är det du som kund som får ta konsekvenserna. Trots att Kinto har stenkoll på var bilen står och att de kan låsa och... Voir plus
KINTO erbjuder en sömlös och inkluderande tjänst för fler, oavsett vem du är och vilket mobilitetsbehov du har, som privatperson, organisation eller som företag. En sammansatt lösning med allt från bildelning i bilpool till flexibla bilabonnemang med olika bilmodeller. Enkel och klok mobilitet – det är KINTO.
Madenvägen 7, 17455, Sundbyberg, Suède
- kundservice.share@kinto-mobility.se
- kinto-mobility.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 21 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jättenöjd att jag hittade Kinto i…
Jättenöjd att jag hittade Kinto i Farsta i Stockholm nära mig. Appen fungerar toppen och det finns oftast någon bil någonstans. Med tanke på hur dyrt det är med egen bil är detta ett perfekt alternativ om man som jag inte använder bilen varje dag. Nu har jag hyrt av dem två gånger utan problem
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra. Bokningen, själva körningen och återlämningen av bilen. Smidigt sätt att ha tillgång till bil.
Har hyrt bil från Kinto 2 gånger och är…
Har hyrt bil från Kinto 2 gånger.
Enkel, flexibel och pålitlig tjänst. Kinto levererar varje gång!
Glömde väskan i bilen, ringde till kundtjänst och killen som jag pratade med låste upp bilen till mig. Så nöjd! ☺️
Väldigt nöjd!
Det är väldigt smidigt att boka och komma igång med en spontanresa. För mig som dessutom uppskattar Toyotas bilar mycket är tjänsten från Kinto Share svårslagen.
Lätt o smidig tillgång till olika…
Lätt o smidig tillgång till olika sorters bilar. Finns en bil för alla behov. Smidigt att boka o sköta allt i appen
Allt fungerar sååå smidigt
Allt fungerar sååå smidigt. Fick tom starta hyrningen 10 min före utsatt tid utan kostnad. Så jag slapp att stå och vänta!
I've taken Kinto a few times now
I've taken Kinto a few times now. The cars are clean and in good shape. No problems. The app works fine, easy. Refuelling is simple with the Kinto card.
Lätt system för bokning
Lätt system för bokning, bra bilar, snabb kontakt med kundservice vid behov.
Enkelt och billigt.
Det är så enkelt att boka, köra och lämna tillbaka. Dessutom är det billigt och man kan boka exakt hur länge som man behöver bilen.
Enkelt att använda
Enkelt att boka, låsa och låsa upp och lämna tillbaka. Bilarna är fräscha och nya.
Fin bilhyrning hos Kinto Mobility
Fina Toyota bilar, kundtjänst som är tillgänglig att hjälpa , enkelt att boka bilar och returnera.
Smidigt och enkelt
Smidigt och enkelt. Några fria kilometer skulle göra det en bättre 😊
Mycket nöjd!
Lätt att boka och köra Kintobil
Lätt att boka och köra Kintobil. Fungerar nästan alltid bra. Ibland kan skador vara svåra att upptäcka pga smuts, eller smuts inuti bilen, som ska anmälas inom några minuter. Erbjudanden om rabatter gillas. Skulle önska familjemedlemsskap. Och alltid upplysta parkeringsplatser.
Toppen hyrföretag
Varit kund länge, uppskattat Kinto varje gång! Städade bilar, direkt service de få gånger det har krånglat och jag har erbjudit annan bil eller direkt hjälp från supporten! Fick inte svära men det är ett toppensysten, färre personer borde äga bil- fler borde hyra kinto!
Allt fungerade perfekt
Allt fungerade perfekt. Lätt att hitta bilen på en stor parkering
Liten nackdel att bilen va mycket smutsig
Allt känns så genomtänkt med en…
Allt känns så genomtänkt med en Kintobil från bokning till körningens avslut. Dessutom ofta nära till p-platsen.
Väldigt nöjd!
Enkelt och bekvämt sätt att få tillgång…
Enkelt och bekvämt sätt att få tillgång till bil. Bra tillgänglighet.Bra support vid frågor.