kitchenaid.nl Avis 45

1,6

Prachtige Kitchenaid keukenmachine met assecoires gekocht. Helaas is constructie van de groenterasp 5KSMVSA erg zwak. De "montage" van de doorzichtige hardkunststof vulpijp op het witte adaptorhuis... Voir plus

Zeer slechte communicatie en een zooitje ongeregeld daar in Belgie. Foodschopper opgestuurd via UPS naar kitchen aid voor herstel omdat het in garantie periode valt. Vervolgens krijgen we 1 paar sc... Voir plus

Eind december een mixer besteld met een forse korting (45%). De mixer is nooit geleverd, het geld uiteindelijk wel teruggestort. 3 keer een contactformulier ingevuld, geen reactie. 3 keer gebeld. Bij... Voir plus

0 STERREN VOOR DE BLABBERDE SERVICE! Op 7 april 2026 heb ik via de officiële website een Artisan 4,7L keukenmachine besteld als verjaardagscadeau voor mijn vriendin. He... Voir plus

1,6

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

Zeer slechte klanten service

Zeer slechte klanten service. Normal gesproken bij alle andere webshops als je iets wil retour sturen gaat het allemaal moeiteloos op de doos stat een retour sticker, Maar bij kitchenaid moet je eerst via je account retour aanmelden, dan krijg je een melding dat klantenservice met je contact gaat opnemen. Na 8 dagen en 3 mails verder nog steeds geen reactie van kitchenaid. Mensen koop geen producten op kitchenaid.nl
klantenservice geeft zich niet thuis. Ik wacht nog 2 dagen als er geen reactie komt, rij ik even naar Antwerpen geef ik die rotzooi daar wel af

1 décembre 2022

Aanbakken koekenpannen 24 cm 8IN en 16 cm

Beide koekenpannen 20cm en 24cm branden aan bij het bakken van een ei.
Ondanks de tips die de klantenservice ons heeft gestuurd, lukt het ons niet om hier simpel een ei in te bakken.
Je kunt er vlees in bakken, aardappel etc., mits je de pan blijft beroeren.
We verwarmen de pan eerst met olie op laag niveau voor en daarna iets hoger om het ei te bakken.
Het is toch van de gekke dat KitchenAid pannen produceert die je niet warm kunt maken? Van de klantenservice tips gekregen, die niet werken. Heb Kitchenaid uitgedaagd om zelf een ei te bakken in een dergelijke pan. Ze hebben de uitdaging niet aangenomen. Wel hebben ze een pan vervangen met hetzelfde probleem.
In de gebruiksaanwijzing dient opgenomen te worden dat de koekenpannen niet geschikt zijn om een ei in te bakken. Geen klachten over de klantenservice! Uiterst klantvriendelijk!

15 août 2022

Echt teleurstellend

Echt teleurstellend. Zowel producten als klantenservice. Zo jammer omdat de producten er zo mooi en exclusief uit zien.
Drie jaar geleden heb ik de duurste vaatwasser aangeschaft van ruim 1800 euro. Inmiddels 6 maal de monteur over de vloer gehad... En nu weer een storing waarbij voorrijkosten van 120 in rekening worden gebracht.... Overigens was de dame van de klantenservice (Rowanda) zeer onvriendelijk en kortaf. Spreekt snel en onduidelijk aan de telefoon om het gesprek zo snel mogelijk te kunnen beëindigen. Zucht...

1 août 2022

slechte nazorg

KitchenAid processor gekocht op 2 februari 2020. Bij bij het verkruimelen van een stuk brood sloeg het apparaat vast en wilde niet meer aan.
Op 25 mei is het apparaat ter reparatie aangeboden, ik wacht nog steeds op een antwoord wanneer ik een nieuw apparaat ontvang. Slechte nazorg! Ik koop nooit meer iets van KitchenAid.

14 août 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit