Jeg har idag været på dette værksted. Jeg havde en trailer der var punkteret og var på vej igennem dk. Fik lov at låne værktøj til at sætte mit reservehjul på, flink mand hjalp mig på værkste... Voir plus
En automakiner af den gamle skole.. Hurtig fejlsøgning, god reparation, god forklaring til kunde, meget rimelige priser.
Simpelthen bare mit go-to værksted, selvom jeg efterhånden bor langt væk. Der er ikke noget at sætte en finger på. Det er hyggeligt at komme, der er god dialog, der bliver lavet præcist hvad d... Voir plus
Stationsvej 21, 8330, Beder, Etats-Unis
- info@klauspauls.dk
- klauspauls.dk
En automakiner af den gamle skole.
experiencia de compra impecable
experiencia de compra impecable. Desde el primer contacto se nota la seriedad, la transparencia y el conocimiento del equipo. Cada vehículo está claramente presentado, con información precisa y en excelentes condiciones. El proceso de compra es ágil, sin sorpresas y con un acompañamiento profesional en cada paso. La atención al cliente es atenta y resolutiva, algo que inspira mucha confianza. Sin dudas, un lugar altamente recomendable para quienes buscan calidad y buen servicio.
Klaus Paul
Klaus Paul, har områdets bedste service!
Altid klar med en løsning, og typisk rigtig hurtigt!
Jeg kan klart anbefale ham!
Flinke folk- Jeg har idag været på dette værksted.
Jeg har idag været på dette værksted.
Jeg havde en trailer der var punkteret og var på vej igennem dk.
Fik lov at låne værktøj til at sætte mit reservehjul på, flink mand hjalp mig på værkstedet.
Meget venlig og professionel forståelse for en håndværkerkollega.
De varmeste anbafalinger herfra
Nicolai
Ærligt værksted med suveræn service
Simpelthen bare mit go-to værksted, selvom jeg efterhånden bor langt væk.
Der er ikke noget at sætte en finger på. Det er hyggeligt at komme, der er god dialog, der bliver lavet præcist hvad der er aftalt uden bøvl, og kommunikationen spiller bare.
Endda konsekvent til en lavere pris end frygtet.
10/10 sted.
Fantastisk service
Fantastisk service. Klaus Paul yder fantastisk service og afhentede min bil, selv om den var brændt sammen 150 km fra værkstedet. Alle aftaler blev overholdt og til rimelige priser, ligesom jeg har følt mig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Stor anbefaling.
Altid venlige og imødekommende
Altid venlige og imødekommende. Tingene bliver lavet til tiden.
Dejligt med en helt lokal mekaniker.
Verdens bedste service og fair priser
Helt i top som sædvanlig
Arrogant svar ved henvendelse.
Arrogant svar ved henvendelse.
Jeg henvendte mig dags dato til værkstedet for at få skiftet et sidespejl og et nummerplade belysning. sidespejlet havde jeg skaffet via ophug, da jeg af synsmand blev rådet til dette. Ved henvendelse om det var noget værkstedet kunne hjælpe med var svaret " Mester siger, at hvis du selv kan skaffe det kan du også selv skifte det"
Jeg sagde pænt tak, og har noteret mig at det ikke er et værksted jeg anbefalerf nogen at benytte
altid god behandling
De er bare ordentlige og reelle.
De er bare ordentlige og reelle.
Stor anerkendelse herfra.
Super godt service!