Klompenexpert Avis 724

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een stel klompen van jullie gekocht in mei 2025 in november 2025 was de rechter klomp over de volle breedte van de voorvoet finaal doorgebroken/ gescheurd ik ben toen met jullie in contact geko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn bestelling kon niet meer geleverd worden en kreeg toen goed alternatief aangeboden. Snel en vlotjes en vriendelijk opgelost. Blij met mijn nieuwe klompen ik heb ze nu een paar dagen tijdens mijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn pakket was zoek geraakt bij PostNL. Gemeld bij klantenservice en na onderzoek had ik de keuze uit 2 opties; of geld terug of een nieuwe levering. Top geregeld. Klantenservice is via mail of telef... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de maroquinerie

À propos de Klompenexpert

Écrit par l'entreprise

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie klompen in alle soorten, maten en kleuren. Of u nou op zoek bent naar medische klompen, tuinklompen, werkklompen of juist klompsloffen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. De klompen op onze website zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Hierdoor kunt u lange tijd blijven genieten van een aankoop van onze topmerken. Bekijk snel de volledige collectie.

Ga naar Klompenexpert

Klompenexpert.nl

Écrit par l'entreprise

Achteraf betalen
Wij bieden u de service om achteraf te betalen.
Groot assortiment
Wij hebben een groot assortiment in de vele verschillende soorten klompen die bestaan.
Gratis verzending
Vanaf 50,- nemen wij de kosten voor het bezorgen op ons.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 23 mei crocs besteld e betaald

Op 23 mei crocs besteld e betaald, leverancier kon n iet op tijd leveren, na 5 mails met excuses over vertraging zouden ze 12 juni geleverd zijn, maar niet bij mij. Prompt volgt een brief dat zij er niets meer aan kunnen doen omdat de leverancier(FonQ) failliet is verklaard op 7 maart. Nu beweert Etrias dat ik voor 7 mei heb besteld dus kan ik fluiten naar mijn geld en geen crocs. PostNL bezorger beweert de crocs in de zwarte kist naast mijn voordeur te hebben gedeponeerd, maar wij hebben geen zwarte kist naast de deur, wel een paar straten verderop ook op een nr 1, maar daar waren ze niet, `Etrias reageert niet meer, fijn zaken doen, volgende keer komt dus echt niet meer!!! Een ster is nog te veel

12 juin 2026
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Nu al verschillende keren medische…

Nu al verschillende keren medische klompen besteld .Goede service .Als ze er niet zijn nemen meteen contact op via mail voor een andere keus of terugboeking geld. Betrouwbaar .Kwaliteit super mooi en goed .Veel complimenten voor klompen gehad .🥰

3 juin 2026

Ruim aanbod

Bestelling kon snel geplaatst en werd tijdig verzonden. Site heeft groot aanbod en kon een goede keuze maken. Blij met mijn nieuwe werk schoenen.

2 juin 2026

Prima service!

Product wat ik zocht, goede kleur en maat beschikbaar, snelle levering en goede communicatie.

26 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Als er staat voor 22.00 uur besteld de…

Als er staat voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis en ik krijg ze pas na 5 dagen in huis vind ik dat waardeloos!
Nu heb ik de schoenen alsnog in de winkel moeten kopen omdat het voor Moederdag was en dus te laat binnen kwam!

Logo de Klompenexpert

Réponse de Klompenexpert

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling zo op zich laat wachten.

Wij hebben uw bestelling bekeken en zien dat deze op 8 mei is geplaatst en dezelfde dag nog door ons is verzonden. Helaas heeft de levering daarna langer geduurd door de vertraging bij de vervoerder.

Team Etrias

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en een concurrerende prijs. Geen bezorgkosten en gratis retour sturen. Top bedrijf.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Klompenexpert. Vanaf het eerste moment verliep alles heel vlot en professioneel. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik gemakkelijk het juiste product kon vinden. De productinformatie was compleet en hielp mij goed bij het maken van mijn keuze. Het bestelproces ging snel en zonder problemen.

De levering was ook uitstekend: mijn bestelling kwam snel aan en was zorgvuldig verpakt. De medische klompen zijn van zeer goede kwaliteit en zitten echt heerlijk comfortabel. Ze voelen stevig aan, bieden goede ondersteuning en de maat valt precies zoals verwacht. Je merkt meteen dat het om een kwaliteitsproduct gaat.

Daarnaast ben ik erg tevreden over de service van Klompenexpert. Alles verliep correct en betrouwbaar, wat zorgt voor een fijne winkelervaring. Ik waardeer de snelle afhandeling en de duidelijke communicatie enorm. Ik zou Klompenexpert zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar comfortabele en kwalitatieve klompen. Ik bestel hier in de toekomst zonder twijfel opnieuw!

Noté 4 sur 5 étoiles

klompen

In 1e instantie andere klompen besteld. Na 4 weken bleken ze nog steeds niet vanuit de leverancier geleverd. In overleg ander model uitgezocht en het teveel betaalde de zelfde dag teruggestort gekregen.
Het andere model werd binnen 5 werkdagen geleverd.
Goede kwaliteit klomp ontvangen.

11 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle reactie op garantie

Ik had klompen die veel te snel kapot waren gegaan. Ik had gemaild en het werd snel en serieus opgepakt. Het viel nog binnen de garantie en ik heb netjes mijn geld terug gekregen en nieuwe klompen kunnen bestellen.

16 avril 2026
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus