Ordered coffee from here 3 times already, it's great. I like that I don't have to order from multiple roasters to try the best of all of them, also that the beans have already had a bit of time to r... Voir plus

Ik was op zoek naar een nieuwe espresso machine en bonen maler. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en na een aantal keer heen en weer mailen zijn we tot een mooie combinatie gekomen.

Mooie koffies van lot61 en Keen. Jammer van de toevoeging van Koepoort in het sample pakket. Een mega donkere gebrande koffie die je geen specialty koffie kan noemen. Daarnaast word aangeven op d... Voir plus

Lelit Anna PID exceeds expectations, and the price was great via Koffie Kenner. It did take a few days for the machine to be shipped, but I received prompt and polite customer service when I emailed t... Voir plus

1. Boutique de café

Welkom bij Koffie Kenner, hét platform voor echte koffieliefhebbers! Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste specialty coffee uit Nederland. Ontdek unieke smaken, afkomstig van ambachtelijke koffiebranders die met passie en vakmanschap de perfecte boon roosteren. Bij Koffie Kenner staan kwaliteit, duurzaamheid en smaakbeleving centraal. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige koffiebeleving of een flexibel abonnement waarmee je elke maand nieuwe koffiesoorten kunt ontdekken – wij hebben het voor je! Kies voor Koffie Kenner en proef het verschil.

4,7

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

The best!!

The best!!

Great coffee, and a nice mix in the subscription box...always look forward to my Koffie Kenner box!

2 janvier 2026

Prima service !

Veel keus in goede koffie van goede Nederlandse branders. Snel geleverd! Ik kreeg per ongeluk een zak te weinig. Gemaild en de volgende dag was het opgelost. Prima service dus!

31 décembre 2025

Dienstverlening van kwaliteit

Gekozen product was uiteindelijk niet in stock. Ze stelden een alternatief voor of boden aan dat deel van de bestelling terug te betalen. Verliep vlot!
Verder goede selectie aan koffies!

17 décembre 2025

betrouwbaar en adequaat

De beide jonge ondernemers zijn betrouwbaar en reageren adequaat op de bestelling en verzorgen de levering conform mijn verzoek ook als er iets niet (direct) leverbaar is stellen ze een bruikbaar alternatief voor. Heel fijn om mee te werken, een aanrader dus.

25 novembre 2025

Van harte aanbevolen

De ene dag besteld, de volgende dag al afgeleverd. Uitstekend verpakt en een leuk kaartje erbij. Top.

15 novembre 2025

Koffie

Verschillende smaken geprobeerd en allemaal waren ze fantastisch. Elke koffie heeft zijn eigen karakter, maar de kwaliteit is altijd top. Zeker een aanrader!

15 novembre 2025

Lekker!

Lekker! I am enjoying the coffee subscription for half year now, not going back

27 octobre 2025

In het begin liep er geen water uit de…

In het begin liep er geen water uit de machine. Ik belde hen op, had direct iemand aan de lijn die probeerde te helpen. Na het doorsturen van een filmpje kreeg ik heel snel respons. Uiteindelijk werkte het toestel vanzelf door even te wachten.

Maar dus wel heel goede service. :)

27 octobre 2025

5-sterren service!

Eureka Mignon Specialita aangekocht bij Koffie Kenner. Zeer tevreden over de levering én het contact: prettig, betrokken en meedenkend. Wij zullen hier zeker vaker bestellen. Dank heren!

17 octobre 2025

Goed

Bestelling de volgende dag in huis en was goed verpakt. Prima geprijsde Aeropress artikelen en boven de 40 euro gratis verzending.

19 septembre 2025