Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordered coffee from here 3 times already, it's great. I like that I don't have to order from multiple roasters to try the best of all of them, also that the beans have already had a bit of time to r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op zoek naar een nieuwe espresso machine en bonen maler. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en na een aantal keer heen en weer mailen zijn we tot een mooie combinatie gekomen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Mooie koffies van lot61 en Keen. Jammer van de toevoeging van Koepoort in het sample pakket. Een mega donkere gebrande koffie die je geen specialty koffie kan noemen. Daarnaast word aangeven op d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Lelit Anna PID exceeds expectations, and the price was great via Koffie Kenner. It did take a few days for the machine to be shipped, but I received prompt and polite customer service when I emailed t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Koffie Kenner, hét platform voor echte koffieliefhebbers! Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste specialty coffee uit Nederland. Ontdek unieke smaken, afkomstig van ambachtelijke koffiebranders die met passie en vakmanschap de perfecte boon roosteren. Bij Koffie Kenner staan kwaliteit, duurzaamheid en smaakbeleving centraal. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige koffiebeleving of een flexibel abonnement waarmee je elke maand nieuwe koffiesoorten kunt ontdekken – wij hebben het voor je! Kies voor Koffie Kenner en proef het verschil.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Koffie abbonement, zeer tevreden!

Het abbonement (filter, avontuurlijk, 2x250gr/4wk) biedt een leuke variateit aan koffie's. Ik heb het abbo nu al meerdere maanden en heb nog geen enkele keer eenzelfde koffie ontvangen. Daarnaast zit er ook leuke variateit in de smaakprofielen die ik ontvang. Ik ben tevreden :)

1 septembre 2025

Leuke shop!

Leuk bedrijf! Super lekkere koffie. Ik had een dark roast pakket. Kan het iedereen aanbevelen.

2 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Lekkere koffie

Leuke keuzes, lekkere koffie. Snel geleverd

30 juillet 2025
Logo de Koffie Kenner

Réponse de Koffie Kenner

Bedankt voor je review Bart! Mochten we nog iets kunnen verbeteren om de volgende keer 5 sterren te krijgen horen we het graag ;)

Super ervaring

Hele leuke ervaring om koffie te ontvangen van Koffiekenner.com. Een mooie mix aan lekkere koffie soorten! Aanrader dus.

11 août 2025

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie. Groot assortiment.
Alleen de levering mag iets sneller.

10 août 2025
Logo de Koffie Kenner

Réponse de Koffie Kenner

Beste Sylvia,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview!
Wat betreft de levertijd: je bestelling was een pre-order, waardoor de verzending iets langer duurde dan gebruikelijk (ongeveer vier dagen).

Nogmaals bedankt voor je feedback en je vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te laten genieten van heerlijke koffie!

Ware smaaksensatie!

Oehhh overheerlijke koffie. Wat een smaaksensatie, echte specialty voor de ware genieter! Goed advies, precies het type boontje wat ik lekker vind.

22 juillet 2025

Perfect

Perfect voor als je wilt experimenteren met verse bonen van verschillende branderijen! Ik ben fan!

4 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service & koffie!

Geweldige service, heldere communicatie en uiteraard heerlijke koffie! Daarnaast wordt de bestelling ook snel verstuurd en in een compacte verpakking (waardoor heel efficiënt en milieubewust. Ik zou Koffie Kenner aanbevelen!

24 juin 2025

Voor echte koffieliefhebbers

Zelf ben ik een enorme fan van speciality coffee, ik merkte dat ik vaak van dezelfde roasters mijn koffie kocht. Als je dan even onderzoek doet naar roasters in Nederland, dan kom je al gauw tot de conclusie dat er zoveel zijn.

Ik was op zoek naar een manier om zoveel mogelijk speciality coffee varianten te vinden en zo kwam ik terecht bij Koffie Kenners. Het was precies wat ik zocht. Een plek waar al deze geweldige roasters bij elkaar kwamen.

Ik heb een geweldig pakket gekregen gebaseerd op mijn voorkeuren. Je kan via de website gemakkelijk een test uitvoeren, zodat jij altijd de beste koffie ontvangt. Ik ben enorm blij met mijn pakket.

Voor alle koffie liefhebbers, waar wacht je nog op?!

18 juin 2025

Top service

Wat een fijne webshop! De mannen van Koffie Kenner helpen je bij het vinden van de beste koffie. Ze hebben een nieuwe vaste klant!

17 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik laat me graag verrassen als het op…

Ik laat me graag verrassen als het op koffie aankomt en ontdek graag nieuwe koffies.
Koffie Kenner's mix van drie random koffies heeft me nu al verschillende nieuwe favorieten opgeleverd. Er zit eigenlijk nooit een koffie tussen die ik niet lekker vind.

27 mai 2025

Top service

Top service! Na verlies van mijn pakketje door PostNL heb ik contact gehad met Koffiekenner. Zij hebben dit serieus opgepakt en contact met mij gehouden totdat het pakket terecht was.

12 mai 2025

Great experience!

Koffiekenner offers a fantastic coffee experience with a wide range of beans and roast levels to experiment with. Their website provides professional advice to help you choose the perfect coffee, and the delivery service is fast and reliable. Highly recommended!

1 mai 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus