Rask levering! Og hyggelig respons på mail da jeg dessverre måtte returnere en vare. Jeg hadde ikke mulighet til å skrive ut returetikett men fikk da raskt svar på mail igjen med QR-kode slik at jeg f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Stort sortiment og selger ofte flere pakker til rimeligere pris. Jeg bestilte onsdag kveld 20:40, fredag 11:12 var pakken levert i min postkasse, og dette midt i juli. Veldig god service og fikk til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig godt utvalg - trenger ikke lenger å bestille via iHerb for å få tak i litt mer spesielle produkter. Prisene er særdeles konkurransedyktige med tilbudspakkene de har. I tillegg er det rask lever... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kost1 har nokså konkurransedyktige priser - jeg har i mange år kjøpt bl a Q10 i Sverige. Nå kjøper jeg det og annet kosttilskudd hos Kost1 når de har tilbud på 3 «glass». Veldig Rask levering. De har... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kost1 - Trygt og enkelt! Kost1.no har vært på markedet siden 2007 og leverer de mest populære kosttilskuddene til de laveste prisene! Alle ordre blir normalt sendt ut innen 24 timer. Kost1.no er kjent for rask levering og lave nettpriser på alt av Kosttilskudd til trening! Lurer du på noe vdr. Kosttilskudd eller trening, ring oss eller send oss en epost så hjelper vi deg.
Hillevågsveien 70, 4016, Stavanger, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere. Jeg har enten mottatt en feil vare eller bestilt feil vare. Jeg har bestilt vitamin D tre , det har jeg mottatt. I tillegg har jeg ment å bestille K2 men fått det D3+ K2. Hvordan returnerer jeg disse tre eskene?

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Rask levering og fikk en overraskelse på kjøpet. I esken lå det et par sokker som takk! Det var god service syntes jeg:)

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Kost1 følger med på hva som er nytt og har bedre supplementer enn helsekostbutikken, og det kommer raskt hjem til meg.

Rask og ryddig leveranse- meget gode produkter- 10av10❤️

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Raskt sending og gode kvaliteter av produkter

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Easy to find the product and fast delivery. I’m just saying people who complain about products it’s on you. You should check yourself out before buying randomly but I’m happy with what I get from them ☺️

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Bestilte kosttilskudd fra Kost1 for noen uker siden. Utvalget er stort, prisene er helt greie, og nettsiden er enkel å bruke. Leveringen tok litt lengre tid enn forventet, men pakken kom frem i orden.
Pluss for bra produkter og grei kundeservice når jeg hadde et spørsmål. Minus for leveringstid og litt treg respons første gangen jeg tok kontakt.
Alt i alt fornøyd, og jeg handler nok her igjen – men det er fortsatt litt rom for forbedring.

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
The website was very clear and the prices where very good. You could choose out of a lot of things, I picked out a probiotic and magnesium. They came on time and quickly in the mailbox! Very happy

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Jeg har vært kunde hos Kost1 en stund nå, og kan ikke huske å ha vært misfornøyd en eneste gang med de. De har gode produkter til gode priser, og ordrene ekspederes raskt og effektivt. Nå man i tillegg kan slippe å ha med PostNord å gjøre på frakt, er det bare fryd & gammen! Min faste nettbutikk for kosttilskudd!

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Veldig bra kundeservice og leveringstid
Stort utvalg i produkter. Rask levering, helt klart mitt førstevalg.

Réponse de Kost1 Kosttilskudd AS
Skulle bare å prøve ut denne nettbutikken og hadde ingen forventninger, men er nå blitt mer og mer positiv til denne gjengen i Stavanger. Hver gang jeg har handlet her så har leveransen blitt plukket og sendt effektivt, som regel samme virkedag eller dagen etter. Jeg har aldri hatt behov for support, så jeg kan ikke uttale meg om den biten. Har aldri opplevd feilplukk eller feil på varer, og varene holder tilfredsstillende kvalitet.
Kjempe fornøyd!💜
Skal bestille mer derfra rett før jeg går tom💜
Veldig gode priser. Perfekt for bulk-kjøp. Sender varene raskt. Jeg er fornøyd med all forhandling jeg har hatt med Kost1.