Jag lagar relativt ofta mat tillsammans med min fru, så knivar har inte alltid varit så viktiga för mig. Men jag kunde inte vara utan dem på grund av deras utseende... Jag har aldrig haft så vassa kni... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ich habe sehr gute Erfahrungen mit Ihrem Einkauf gemacht. Die Bestellung wurde schnell bearbeitet und das Produkt ist von ausgezeichneter Qualität.
L'entreprise a répondu
Købte asiatiske knive til en god pris. Jeg bestilte en lørdag og onsdagen efter var knivene kommet fra Tyskland til Danmark. Super gode knive ligger godt i hånden, meget skarpe også er vægten lige til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tak, fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse her. Men glem ikke at kontakte vores kundeservice først, hvis du har spørgsmål eller problemer - send en e-mail til kuechenkompane.dk@gmail.com, så hjælper vi dig med det samme. Fordi vi ønsker, at du skal være 101% tilfreds! Din partner til skarpe køkkenknive!
Falkenkamp 21, 22846, Norderstedt, Allemagne
Demande des avis aux clients
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Det var udsøgt service - pakkeleverandøren svigtede men det gjorde Küchenkompane ikke. Der blev undersøgt og vi fik vores knive - tak for god service og gode produkter til fornuftige priser.

Réponse de Küchenkompane
It is super low quality products. Fake China products. They tried to make it look authentic but it is made with a laser engraver. Fake!

Réponse de Küchenkompane
Jeg fik det forkerte sæt knive så er ikke helt tilfreds 😌

Réponse de Küchenkompane
Jeg har stadig ikke modtaget de knive jeg har bestilt også selvom i sender mails om at de ankommer. I har simpelthen også været så frække at sende en mail som om at jeg skulle have modtaget dem og gerne vil høre hvordan min oplevelse har været. Tracking nummeret skulle eftersigende have tilhørt DHL men de er ikke eksisterende hos dem. Hvad hulan foregår der.

Réponse de Küchenkompane
Alt forløb præcis som de sagde og det er super knive til små penge

Réponse de Küchenkompane
Simpelthen ikke den kvalitet, jeg forventer!
Det her er den første sure anmeldelse, jeg nogensinde har skrevet.
Jeg modtog i dag min nye kniv. Vejledende udsalgspris lå på omkring 4.999 kr for en Damaskus Gyuto-kniv. Jeg gav 1225 kr. Da jeg får den i hånden kan jeg med det samme mærke, at vægten er off. Grebet virker billigt og selve bladet er ikke så skarpt, som den type kniv skal være.
Jeg kunne forestille mig en vejledende udsalgspris på 600-700kr ville være rimeligt. Men Mamacuts Santoku-kniv til 450kr (ca) er så langt ind i himlen bedre, at det er pinligt for Küchenkompane/kuechenkompane.dk. Og helt ærligt er min gamle, trofaste Global-kniv et bedre bud. Godt gammeldags bondefangeri.
Vi var lidt skeptisk omkring siden, da vi så den på Facebook, men vi tog chancen. Vi har fået vores knive og de er som det vises på siden. Samt en fantastisk god og hurtig service fra deres side.

Réponse de Küchenkompane
Jeg har stadig ikke modtaget min vare jeg har købt og betalt. Handler aldrig ved jer mere.

Réponse de Küchenkompane
Mangler penge retur for varer der ikke er leveret

Super service og mega billigt for knive der er 100% i orden 👍

Réponse de Küchenkompane
Jeg er slet ikke tilfreds. Jeg har skrevet angående en bestilling som skulle være kommet efter 1-3 dage og tænkte det sagtens kunne være der var lidt forlængelse på, hvad godt kan ske.
Men jeg har forsat ikke modtaget min vare og det er 10 siden jeg bestilte! Og det provokere mig at jeg få mail på gode tilbud når jeg ikke har modtaget min ordre endnu! Håber snart jeg ser den!

Réponse de Küchenkompane
- Hjemmesiden er nem at finde rundt i.
- Hurtig levering, bestilt sent torsdag aften, fik den mandag morgen.
- Jeg fik den rigtige vare.
- Varen er supper lækker og flot.

Réponse de Küchenkompane
Jeg var meget tilfreds med at handle med firmaet. Jeg fik min kniv ret hurtigt efter bestilling, og det er jeg rigtig glad for. Kniven er fantastisk at bruge.
Det er en dejlig og skarp kniv at arbejde med i køkkenet.
Hilsen
Emil Wessel Grønlund