Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie odradzam zakupy w Lablana. Po rażącym przekroczeniu deklarowanego terminu dostawy (5–8 dni) odstąpiłem od umowy jeszcze przed doręczeniem. Mimo tego towar wysłano, a następnie od... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiony towar doszedł nie kompletny (brak 1 sukienki). Towar który otrzymałam słabej jakości. Chciałam zwrócić zamówiony towar ale nie dostałam adresu do zwrotu. Nie zamawiajcie towaru bo mate... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Lablana powstała z myślą o kobietach, które chcą podkreślać swoją indywidualność każdego dnia. Naszą misją jest łączenie ponadczasowej elegancji z nowoczesnym stylem, tak aby każda kolekcja inspirowała do wyrażania siebie. Nie jesteśmy kolejną masową marką – wybieramy unikalne fasony, dopracowane detale i wysoką jakość, abyś zawsze czuła się pewnie i wyjątkowo. Lablana to nie tylko ubrania, to sposób na życie, w którym moda staje się Twoją osobistą historią.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 10 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie odradzam zakupy w Lablana.

Zdecydowanie odradzam zakupy w Lablana.

Po rażącym przekroczeniu deklarowanego terminu dostawy (5–8 dni) odstąpiłem od umowy jeszcze przed doręczeniem. Mimo tego towar wysłano, a następnie odmówiono zwrotu, ignorując wcześniejsze odstąpienie.

W korespondencji przekazywano sprzeczne informacje, a procedura zwrotu była utrudniana. Ostatecznie wskazano adres zwrotu w Chinach (na koszt klienta) oraz zaproponowano jedynie 20% zwrotu wartości zamówienia.

Całość sprawia wrażenie modelowego zniechęcania klienta do skorzystania z przysługujących mu praw.

Nie polecam.

13 avril 2026

Kankana to oszustwo

Tak jak pan chwilę wcześniej - zamówiłem kurtkę za ok. 250 zł, opłaciłem 7 marca. Dzisiaj 31, towaru nie ma. Adres podają holenderski, ale info o wysyłce: z Chin przez UK... No i towaru nie mam, ale jeśli to będzie szmaciana jakość, to się wścieknę. Może jakaś kancelaria prawna zechce się wziąć za ten szemrany interes? Sądzę, że chętnie dorzucimy się do kosztów. No i coś jeszcze - tzw. mailing. Czy portal WP przyjrzy się temu oszustwu?

31 mars 2026

Firma jest oszustem

Firma jest oszustem. Zamówiona skórzana kurtka okazała się być zwykłą bluzą welurową wartą może 10% swojej ceny. W dodatku z firmą nie ma kontaktu, nie odpowiadają na maile, nie można dokonać zwrotu.

1 mars 2026

Uwaga firma LABLANA to oszuści

Zamówiony towar doszedł nie kompletny (brak 1 sukienki).
Nie zamawiajcie towaru bo materiały są niskiej jakości, a poziom obsługi to mniej niż "0".
Oszuści i złodzieje.
Oferowane towary przez LABLANA to najgorszej jakości chińszczyzna, której nie możesz zwrócić.
Nie ma możliwości zrealizowania ustawowego prawa zwrotu towaru do 14 dni.
Porażka, pieniądze wyrzucone w błoto.

15 décembre 2025

Tanie chińskie podróbki

Zdecydowanie nie polecam zakupów na tej stronie internetowej. Produkt o fatalnej jakości dotarł później niż podawała mi strona (ok. 3 tygodni oczekiwania) pod blokiem bezdomni mają lepsze kurtki niż ta którą zamówiłem za ponad 300zl. Produkt nie oryginalny, bez metki, jakościowo chińskiej taniej produkcji, wygląda na taki jakby wart był maksymalnie 40 zł na rynku. Jakość beznadziejna, kontakt ze sklepem utrudniony, mimo licznych złych opinii miałem nadzieję że otrzymam dobry produkt i będzie wszystko ok, jednak negatywne opinie niestety się potwierdziły. Nie polecam sklepu i odradzam każdemu w 100% kupowania i oglądania tam ubrań.

27 mars 2026

Sklep widmo

Sklep widmo. Paczka najpierw jest w przygotowaniu przez 14dni a później w statusie w drodze. Śledząc paczkę poprzez ich stronę czytamy jakieś dziwne komunikaty w stylu "paczka w drodze do kolejnego punktu" cokolwiek to oznacza. A oznacza, z tego co można wyczytać w opiniach, że sklep (nie obrażając sklepu) kieruje nasze zamówienie do Chin gdzieś tam, z stamtąd jest wysyłka. Oni nawet dokładnej wiedzy nie mają gdzie jest paczka... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.

20 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Lablana- omijajcie ten sklep.

Kupiłem kurtkę zimową w rozmiarze L jak zawsze. Tutaj się okazało, że to jakieś L chińskie. U nas byłoby to S. Zwrotów nie robią. Omijajcie ten sklep.

2 février 2026

Paczka nie doszła

Paczka nie doszła, wysłana niby GLS jednak oni nie mają takiego zamówienia. Oczywiście sklep nie odbiera. Oszustwo

23 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus