Lampyasvetla.cz Avis

907
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Celková spokojenost s firmou, využila jsem i možnost vrácení špatně objednaného zboží, vše proběhlo rychle a peníze jdem měla zpět do 14 dnů, dokonce ani neúčtovali za dopravu zboží zpět. Máte velký v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Po přečtení recenzí na obchod jsem měla jisté obavy z objednávky. Na stránkách se ale zdálo vše ok. Fakt, že se nejedná o obchod v ČR a zboží je zasíláno ze zahraničí, je zde jasně deklarován. Rozhodl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Objednala som si lampu, ktorá prišla s výrobnou vadou. Tak som ju reklamovala. Do krabice som priložila dokument s tým, že sa jedná o reklamáciu. Emailom mi bolo ponúknuté lampu vrátiť alebo zľava al... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Skvělý servis a velmi rychlé doručení. Svítidlo je moderní, stylové a opravdu krásné. Byli jsme natolik spokojeni, že jsme si objednali ještě jedno ze stejné série. Rozhodně doporučujeme!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

lampyasvetla je destinace pro atmosférické a cenově dostupné osvětlení, které perfektně odpovídá vašim potřebám a vkusu. Od našeho založení v roce 2007 jsme vyrostli v lídra trhu v Nizozemsku, Belgii a Německu a působíme ve 36 zemích po celém světě. Naše široká škála zahrnuje více než 4000 produktů, což zaručuje, že najdete perfektní osvětlení pro každý prostor. V lampyasvetla je spokojenost zákazníků naší prioritou. Naši zkušení zaměstnanci poskytují profesionální poradenství, jak online, tak v našich prodejnách v Nizozemsku, Belgii, Španělsku a Polsku. Chápeme důležitost pohodlných platebních metod, a proto nabízíme různé flexibilní platební možnosti. Ať už hledáte subtilní ambientní osvětlení do domova nebo funkční osvětlení do kanceláře, lampyasvetla je připraven dodat veškeré vaše osvětlovací potřeby. Objevte naši nabídku ještě dnes a dovolte nám pomoci vám vytvořit dokonalou atmosféru.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(907)

421 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Do teď mi objednávka nedorazila.

Do teď mi objednávka nedorazila.

23 mai 2026

Dobrý den,
prověřili jsme stav zásilky v panelu přepravní společnosti.
Balík by měl být dneska nebo zítra v doručení.
Nedostali jsme od Vás žádnou zprávu, že jste neobdržel odkaz na sledování zásilky. Tak můžete prověřit v panelu přepravní společnosti aktuální stav zásilky.
Objednávku jste zaslali v sobotu, v pondělí už byla na cestě. Z naší strany proběhlo to správně.

Zboží je v pohodě

Zboží je v pohodě, ale to, co se stalo po objednávce je tristní. Nejen, že se mi začaly zobrazovat reklamy OPAKOVANĚ a úplně všude, tak ten eshop je POLSKEJ a trvalo to hodně dlouho.
NEDOPORUČUJI.

18 mai 2026

Dobrý den,
dokonce nevíme, jak začít.
Zaprvé, reklamy se zobrazují, protože algoritmus sledujte to, jaké webové stránky vybíráte a na základě toho dělá nabídku produktů a služeb, které by Vám odpovídaly. A bude se to týkat nejen našeho obchodu, ale také každého webového knihkupectví nebo velkoobchodu s elektrikou.
A druhá věc: na webové stránce je uvedená informace, že majitelem e-shopu je nizozemská společnost. Neskrýváme, že nejsme český obchod. V Polsku je jeden ze skladu, z kterých posíláme zboží a je možné, že jste obdrželi potvrzení od polské přepravní společnosti, že zboží je na cestě.
Nevíme ale, co by to byl za problém, pokud by ten eshop byl prostě polský.
Každý den stovky Čechů nakupují v polských kamenných a webových obchodech, ve kterých lze najít zrovna polské, české a nizozemské výrobky a rádi vracejí na další nákup.

Noté 1 sur 5 étoiles

dobrý den, tento obchod NEDOPORUČUJI !!!!!

dobrý den, objednávka 43000071584 ( faktura 260425864 ) přišla poničená ( obal byl v naprostém pořádku ). nedokázal jsem se přes vaše AI ( "omlouvám se, ale učím se... !! ) dostat k technikovi a složka VRÁCENÍ ZBOŽÍ nebyla schopná najít mojí objednávku... :-((

18 mai 2026

Vážený pane,

V systému vidíme, že jste nám kontaktoval, ještě před doručením zboží, co znamená, že jste měl mailovou adresu.
Pokud se Vám nepodařilo vyřešit to přes AI ani přes Vrácení zboží, proč jste nám nekomunikoval po mailu?
Stačilo zaslat foto poškozeného produktu s číslem objednávky.
V tu chvíli je velmi těžko se k tomu jakkoliv vyjádřit.

Noté 1 sur 5 étoiles

Žádné světlo mi ještě nepřišlo....

Žádné světlo mi ještě nepřišlo....
Zajímavé.....

16 mai 2026

Dobrý den,
nevíme, co je tady tak zajímavé.
Realizace objednávky z naší strany proběhla správně.
Objednávku jste udělala v sobotu 16.05. Z důvodu, že další den je neděle, objednávku jsme zabalili v pondělí. Pak jsme předali zásilku přepravní společnosti UPS.
Pokud jste obdržela odkaz na sledování zásilky (nedostali jsme od Vás žádnou zprávu, že byl s tím problém, tak pravděpodobně jste to dostala), můžete prověřit v panelu, že momentálně doprava probíhá správně a pravděpodobně dneska nebo zítra balík bude v doručení.

Každý den chodí newsletter

Každý den chodí newsletter, odhlášení nefunguje.

15 mai 2026

Dobrý den,

počkejte, prosíme, na nejnovější newsletter a klikněte ještě jednou Odhlášení.
Pokud se to nepodaří, můžete nám kontaktovat. Doposud jsme od Vás nedostali žádnou stížnost, tak je těžko se jakkoliv k tomu vyjádřit.

Products are wonderful

I have ordered quite a number of spot ligjts and they are just wonderful.

When I needed support from the seller, the communication was smooth and support and solution was given quickly

18 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Terrible delivery company UPS dont…

Terrible delivery company UPS dont want?/cant? delivery package, even 3 people stay in building and waiting for that...
Really terrible.
We dont have your product until now.

14 mai 2026

můžete psát česky.
V panelu na sledování zásilky vidíme jen, že planovaný termín doručení zásilky je dneska, to znamená 15.05.
O žádných problémech nic nevíme, protože jsme od Vás nedostali žádný mail se stížností. A mail je vždycky první cestou pro kontakt s obchodem.
Tak je těžko se k tomu vyjádřit.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus