L'entreprise a répondu
M’n set had een kleine schade. Het is direct opgepakt door de klantenservice en ik heb 2 dagen later vervanging met wat extra’s ontvangen.
L'entreprise a répondu
Ik heb een paar dagen geleden een bestelling geplaatst en ben super blij met mijn spullen. Producten zijn zoals omschreven
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Heel tevreden met mijn bestelling bij Lamsa Home! De producten zijn precies zoals op de fotos. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Ook de klantenservice reageert vriendelijk en denkt mee. Zeker een aanrader
Very fast delivery. Im so happy with everything I got. I want to order more…
Ik heb meerdere lampen besteld. deze waren binnen een paar dagen binnen en zagen er echt prachtig uit!
Top bedrijf! Er was namelijk een kleine schade aan een schaal. Dit is per direct opgepakt en opgelost. Service is echt top raad hun bedrijf echt aan!
Ik heb plafond lampen besteld, werd snel gelevered. Makelijk simple en snel. Ga zeker vaker die bestelen
Onlangs heb ik een mooie glazen set bij Lamsahome besteld. Ik had een paar vragen en werd daarbij goed geholpen. Goede en nette klantenservice. De glazen zien er fantastisch uit, ik raad het iedereen aan om het aan te schaffen.
Mijn dochter is heel blij met haar uitzet. Levering was snel. De communicatie was ook fijn.

Réponse de Lamsahome
Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de producten van Lamsa Home. Daarom zal ik hier zeker nog een keer bestellen.

Réponse de Lamsahome
Ik ben super tevreden met de service van Lamsahome! Ik heb recent de chubby set gekocht en het product is snel en compleet geleverd. De set is werkelijk prachtig en van goede kwaliteit. In de toekomst zal ik zeker meer bestellen!

Réponse de Lamsahome
Super tevreden! Mooie dienblad en serviesset gehaald. Hele goede service & kwaliteit. Tot snel!

Réponse de Lamsahome
Ik ben zo te vrede met de service! Ik kom uit de buurt van Barneveld en mijn bestelling was binnen een uur geleverd. Ik had opnieuw in de avond besteld en kreeg meteen een telefoontje of ik het oke was dat ze binnen een uur weer langs kwamen. 2 bestellingen op dezelfde dag binnen gekregen.

Réponse de Lamsahome
Klantenservice en de producten waren top! Snelle levering en alles kwam heel en goed aan, zeker voor herhaling vatbaar..

Réponse de Lamsahome
Blij met de producten en snelle levering

Réponse de Lamsahome
Exact zoals verwacht: mooi, degelijk en snel geleverd.

Réponse de Lamsahome
Bestelling geplaatst en betaald maar nooit wat ontvangen. Geprobeerd om contact op te nemen met Lamsa maar op geen enkele manier gehoor gekregen.
Besteld betaald maar niks gekregen. Vraag me geld terug krijg niks en contact is onmogelijk want we krijgen te horen dat ze niet open zijn terwijl hun wel open zijn en alles op vooral hebben.we hebben inmiddels aangifte gedaan van oplichting