Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!
Lisez les avis des autres
Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... Voir plus
Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ondanks dat mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden omdat er een ring out of stock was, had ik heel fijn contact en mocht ik zelf een vervangende ring uitkiezen (en kreeg ik advies). Daar... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super blij mee!
Super blij mee!
Hele mooie sieraden.
Hele fijne service echt top!
LOVE IT!

Super bedrijf
Super bedrijf, zo vriendelijke en elke keer weer een hele mooie collectie!

Fantastisch mooie sieraden
Fantastisch mooie sieraden. Goede prijs kwaliteit. Snel verzonden, lieve, leuke meid!! Gun haar nog veel meer leuke verkopen!

Super snelle reactie op Instagram
Super snelle reactie op Instagram, uitstekende service en snelle levering.

Fijne communicatie
Fijne communicatie, goede website en ontzettende leuke live sales op Instagram.

Réponse de Lastories
Verliefd op mijn kettinkje!
Ik was meteen verkocht toen ik het kettinkje online voorbij zag komen. Eenmaal thuis was 'ie nog mooier! Superblij mee 😊

Réponse de Lastories
Ik ben superblij met mijn aankopen bij…
Ik ben superblij met mijn aankopen bij Lastories omdat de kwaliteit super goed is. En daarnaast een snelle levering.

Réponse de Lastories
La stories heeft echt prachtige en…
La stories heeft echt prachtige en kwalitatief mooie sieraden! Blijft mooi en is betaalbaar voor de kwaliteit van de producten!

Snelle verzending, leuk verpakt
Snelle verzending, leuk verpakt, het hangertje van Robijn was wat bruinig, dof van kleur.. dat vond ik jammer…
Na overleg heb ik een andere gekregen! Super service 👍🏻🤗

Réponse de Lastories
Super fijne en snelle service
Super fijne en snelle service! Al langer fan en de sieraden blijven super mooi.

Jammer maar helaas!
Op zich goed verlopen (bestelling en bezorging), maar je voelt je als klant wel boos als je de dag na de bestelling ziet, dat dezelfde artikelen 20% goedkoper zijn geworden (aanbieding). Dat had ook wel vermeld kunnen worden op de website of via de mail.
Ook kwam er ineens een tekst over het niet retour kunnen sturen van oorbellen op ons af, terwijl deze er niet stond toen wij bestelden.

Réponse de Lastories
Snelle levering! Fijn site om te bestellen. Alles is mooi ingepakt! Een cadeautje om te krijgen
Kwalitatieve en mooie producten!
Wat een fijne webshop. Super vriendelijk, mijn vragen werden direct beantwoord. Ook ontzettend blij met mijn bestelling. De ringen zitten precies goed en de ketting is zó mooi. Ik draag de ketting nu een paar weken non-stop en dat gaat ook prima in combinatie met douchen enz. Heel blij met mijn aankopen!
Super goede service en prachtige…
Super goede service en prachtige producten! Ook aan de verpakking was veel zorg besteed. Zou hier zeker opnieuw bestellen.
Een goede en snelle service
Een goede en snelle service. Ze is heel betrokken en geeft snel antwoord op de vragen die je stelt. Daardoor heb ik nu precies in huis wat ik wil. Heel blij mee!
Fantastische service
Daarnaast verloor ik na een paar uur het bedeltje van mijn ketting maar hebben jullie hier een nieuwe aangemaakt.
Deze service vond ik echt fantastisch, heel erg bedankt!

L’expérience Trustpilot