Lastories Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden omdat er een ring out of stock was, had ik heel fijn contact en mocht ik zelf een vervangende ring uitkiezen (en kreeg ik advies). Daar... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Winkelmandje blijft niet gevuld

Als je iets in je winkelmandje zet gaat dit er na korte tijd weer uit. Ik heb meerdere artikelen besteld maar moest ze steeds opnieuw in het winkelmandje doen omdat de tijd alweer verstreken was.

23 novembre 2022

Réponse de Lastories

Dankjewel voor je feedback, deze heb ik nog niet eerder gehoord. Heel waardevol, ik ga er meteen naar kijken!

Goed!

Snel geleverd! Heel mooi verpakt. Lastorie ringen zijn wel wat klein, daar heb ik me op verkeken. Maar het zijn mooie ringetjes.

21 novembre 2022

Snelle service

Snelle service. Duidelijke info. Heel prettig.
Daar komt bij dat het erg leuk is ingepakt.

10 novembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Wisselend tevreden

Blij met ketting en ring met de edelsteen. Ring met schakels verkleurd al, wordt wat rozig. Erg jammer. Bestelling was leuk ingepakt en snel in huis.

2 octobre 2022

Réponse de Lastories

Bedankt voor je review! Ik denk dat je het hebt over de plated ring uit de sale, wat jammer dat deze tegenvalt. We hoopte met de beschrijving van het product; dat hij kan verkleuren, dit te voorkomen. We horen graag hoe je dit de volgende keer graag ziet om teleurstelling tegen te gaan. Hopelijk zijn de overige items van onze huidige collectie wel naar wens, deze zijn van stainless steel en gaan lekker lang mee :)!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, goede kwaliteit.. goede service, snelle reacties, klantvriendelijk,l en behulpzaam, vele sieraden al gekocht hier en ben en blijf er erg blij mee

25 septembre 2022

Réponse de Lastories

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review!

Super!!!

Super mooie ketting gekocht. Krijg zoveel leuke reacties. Ga zeker nog een keer wat bestellen🥰

3 septembre 2022

Réponse de Lastories

Wat leuk om te horen dat je hem met plezier draagt en er ook zoveel reacties op krijgt. 1 oktober komt de nieuwe collectie online met o.a. ook weer een prachtige ketting!

Super!

Ik ben zoooo blij met mijn sieraden. Al jaren fan. Super goede kwaliteit en raken nooit verveeld 😍

31 août 2022
Avis spontané

Réponse de Lastories

Goed om te horen dat je een fan bent van onze sieraden, dat horen wij graag!

Top sieraadkes!

Mooie sieraden gehaald voor mijn vrouw. Snelle levering en mooi verpakt. Zij was er super blij mee ;-)

29 août 2022
Avis spontané

Réponse de Lastories

Goed om te horen dat ze blij was met het cadeau! Bedankt voor de review.

Top Service!

Super snelle levering, artikel was mooi verpakt.
Bedankt voor de mooie ketting!

29 août 2022

Réponse de Lastories

Jij bedankt voor het shoppen! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Problem solved!

Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij netjes op de hoogte, beantwoordden ze alle vragen die ik had. Er werd afgelopen week een nieuwe ketting naar me opgestuurd en vandaag kwam deze beauty binnen!

17 août 2022

Réponse de Lastories

Fijn om te horen dat je blij bent met de oplossing! Heel veel plezier met het dragen van de ketting.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus