Bestilte en stol der så desværre ikke var på lager mere, de foreslog et alternativ og den bestilte jeg så. Lidt lang leverings tid og så kom den forkerte stol. Men med super hjælp fra Louise fik... Voir plus
L'entreprise a répondu
God info under hele forløbet. Produktet, en "Conrad" loungestol mere end levede op til mine forventninger. Handler ofte på nettet og super tilfreds med dette køb samt levering og info undervejs. Burd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig fin handel og super kommunikation gennem hele forløbet. Møblerne kom præcist som lovet og blev leveret af firmaet selv. Super emballeret. Desværre gik en stol i stykker efter allerede 3... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik kyndig og professionel vejledning af Søren da vi skulle købe ny seng. Sengen blev leveret OG monteret hurtigere end forventet og så tog de endda den gamle med. En fornøjelse. Vi havde f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lauridsens Møbler er en familie ejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 63 år, hvor vi har levet af salg af møbler til sommerhuse og private hjem. Butikken ligger i handelsbyen Nørre Nebel meget nær vestkysten.
Bredgade 67, 6830, Nørre Nebel, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Lige handlet i jeres butik idag og må sige at jeg sjælden oplever så en god kundeservice, super service hele vejen igennem både i telefonen og super hurtig tilbagemelding, samt vare det stod klar til afhentning med det samme vi ankom.
Glæder mig til at få tilsendt materiale omkring sofaen.
Vil uden at tøve klart anbefale jeres butik.

Réponse de Lauridsens Møbler
Jeg har bestilt en sofa i sennepsgul - og de har selv bekræftet farven - og så sender de mig en grøn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Louise
Tak for svaret herinde også.
Jeg forstår, at fejlen ligger hos møbelgrossisten, som ikke har tjekket sofaens farvekode, inden de videresendte den til mig. Hvis de havde tjekket koden, ville de have set, at sofaen er produceret i den forkerte farve fra fabrikkens side.
Det er super irriterende med den slags sjusk, men Lauridsens Møblers egen håndtering har været virkelig effektiv og meget kundeminded. Jeg ændrer derfor min score fra 1 til 3, og ser frem til at modtage en sofa i den rigtige farve om 4-6 uger med den aftalte dekort som kompensation.

Réponse de Lauridsens Møbler
Købte en skohylde for nogle uger siden. Varen var i restordre, og jeg fik besked herom. Varen blev leveret indenfor den angivne tidsperiode. For den købte vare 5/5, god kommunikation og varen leveret. Dog! Jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet, og fik en gratis pose slik med ordren. Den kom til gengæld aldrig. Jeg mener et eller andet sted at man skal have det man bestiller uanset om det er gratis eller ej, derfor kun 2/5.
Rettelse:
Lauridsensmøbler har sendt slikposen. Så når ret skal være ret, så må det også betyde 5/5 stjerner. Tak!

Réponse de Lauridsens Møbler
Mine allerbedste anbefalinger af dette firma. Har købt et spisebord, der blev leveret hurtigere end lovet (bestillingsvare) af firmaets egne meget venlige chauffører.
Det er nemt at komme i kontakt med firmaet både telefonisk og pr. mail. Har fået god vejledning i forbindelse med købet, og der bliver fulgt hurtigt op på henvendelser. Der ydes helt sikkert service ud over det sædvanlige - derfor topkarakter herfra.

Réponse de Lauridsens Møbler
Enormt venlig kundeservice som svarer super hurtigt på ens mails. Fik leveret et spisebord der var ridser på, Lauridsens Møbler var til hjælp med det samme og jeg fik sendt et nyt med det samme - de hjælper og holder mig opdateret løbende med leveringen. Handler 100% her igen, er mega tilfreds med alt.

Réponse de Lauridsens Møbler
Bestilte en vare onsdag. Samme dag var den overdraget til fragtfirma, og jeg kunne hente dagen efter. Oveni det, var varen billigst hos dem - virkelig god købeoplevelse, tak for det.

Réponse de Lauridsens Møbler
Der var kommunikations udfordringer på leveringsdatoen, mellem fragtmændene og lageret.
Lauridsens Møbler gik hurtigt ind i sagen, og er fuldt tilfreds med både service og sofa.
Hilsen Karina.

Réponse de Lauridsens Møbler
Alt gik galt da jeg købte en sovesofa hos Lauritsen møbler : leverancen blev væsentlig forsinket - der var vrøvl med ind bæringen til min lejlighed og mest væsentligt havde sofaen en forkert farve - MEN FIRMAET TOG FULDT ANSVAR OG DA JEG BENYTTEDE MIN FORTRYDELSESRET VAR DER INGEN SLINGER I VALSEN - DEN BLEV HENTET - OG JEG FIK PENGENE RETUR - FULDT OG HELT - OG HURTIGT EFTER AFHENTNINGEN. DET KENDETEGNER ET FANTASTISK FIRMA

Réponse de Lauridsens Møbler
God dialog og service lige fra starten.
Søde unge mennesker, der leverede vores sofa efter aftale.

Réponse de Lauridsens Møbler
Der er virkelig rigtig god service her, især da vi havde en reklamation. Og så er det jo her at det virkelig viser sig hvilket firma det er. Jeg har kun roser til Lauridsen Møbler og vi kommer gerne igen næste gang vi skal handle

Réponse de Lauridsens Møbler
Der var en mindre fabrikationsfejl på en af de 6 stole jeg havde købt. Men det er jo hvad der kan ske. Vi fik den byttet samme dag uden problemer. Stadigvæk fuldt ud tilfreds med god service. Tommel op :)
en rigtig god fornemmelse af god betjening.
med handlen og med fragten
Super fin service af Søren da jeg bestilte mine møbler og lige så god service da der kom to søde unge mænd med dem.jeg sad tilbage med en følelse af at det kun var mig der skulle ha leveret den dag… ingen stress

Réponse de Lauridsens Møbler
Jeg laver aldrig anmeldelser. Men dette kræver 5 Stjerner, for en absolut fænomenal service. Har meget sjældent oplevet så korte svartider og behagelig service. Cadeu til Louise! Vil klart anbefale Lauridsen til andre, og jeg kommer helt klart til at købe andre ting hos dem i fremtiden.

Réponse de Lauridsens Møbler
Meget flot møbel, jeg er super tilfreds med kvaliteten!
Rigtig god kundeservice hele vejen i gennem. Tak!

Réponse de Lauridsens Møbler
Alt fungerede perfekt. Lige fra god rådgivning ved købet, hvor man estimerede en levering. Da vi senere spurgte til den præcise dato, fik vi hurtigt svar, og aftalte en dato, hvor levering fandt sted. Levering/opsætning foregik ligeledes perfekt, med flinke og hjælpsomme servicefolk.

Réponse de Lauridsens Møbler
det var en god behandling og meget fin levering han var flink og hjælpsom . stolene er og så fine men jeg syntes der er lidt rigeligt slør i stole bolten og bøsningen så stolen kan rokke og det er bolten og ikke fødderne de står alle sammen godt

Réponse de Lauridsens Møbler
En savoir plus sur les différents types d'avis.