Le Mody Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuke kleding Altijd alles is met liefde ingepakt en ze geven fijne maatadvies🩷 zeker een aanrader als je opzoek bent naar leuke kleding. De live streams zijn altijd gezellig om naar te kijk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kwalitatieve kleding! Veel afwisseling door de verschillende collecties die wekelijks worden uitgebracht! Mega gezellig en goeie uitleg doormiddel van lives! Heb je twijfels over lengte of maat... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fijne klantenservice. Snelle reactie en er wordt fijn meegedacht. Ik had helaas een defect product door productie fout. Dit werd goed en fijn opgelost! Daarnaast is de kwaliteit van de kleding... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren besteld en vandaag was het pakketje er al! Top service dus! Enorm blij met de kledij en zal zeker nog bestellen bij deze webshop!! Dikke 10/10 voor verpakking het is altijd fijn om je kledi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Don’t deliver a product, deliver an experience

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan mij totaal niet plaatsen in…

Kan mij totaal niet vinden in onderstaande recensies.
Le Mody is juist een leuk bedrijf met altijd weer mooie, verrassende items.
En hele enthousiaste meiden die je vriendelijk te woord staan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kwaliteit kleding en een super service!

Hier scoor je de meest fantastische kleren/accessoires! En de kwaliteit is ook echt top.

Het team van Le mody is zeer professioneel en geeft goeie adviezen. Ze hebben altijd super veel lol met elkaar, erg leuk om te zien!

Ze zijn altijd goed en snel bereikbaar, alles word altijd netjes opgelost.

Kortom, ik ben zeer tevreden en ik blijf lekker shoppen bij Le mody

11 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Le Mody voor leuke fashion en…

Le Mody voor leuke fashion en gezelligheid. Tijdens de live shows op Instagram kan je de kleding uitvoerig bekijken en eventueel vragen stellen. Als het pakketje binnen komt is het altijd een feestje, een echt cadeautje voor jezelf. Ik kom zeker snel terug om weer wat leuks te shoppen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met mijn bestelling

Super blij met mijn bestelling! Goed geholpen met het maat advies. Meiden doen super hard hun best. Erg tevreden over hun klantvriendelijkheid :) ik kom zeker terug in de webshop!

7 décembre 2023

Fijne webshop!

Spontaan hardwerkend team van toegankelijke en lieve meiden. Staan altijd open voor duidelijke en snelle communicatie. Unieke nieuwe collecties die met veel zorgvuldigheid zijn uitgekozen. Veel enthousiasme en positiviteit op de socials. Al met al hele fijne webshop waarbij je aankoop zeker wordt gewaardeerd!

Super bedrijf

Super bedrijf! Melody werkt hier super hard voor en dat is ook echt te zien! altijd top service ❤️

Super tevreden!

Al meerdere malen kleding besteld bij Le-MODY en ben altijd goed en vriendelijk geholpen door de meiden! Je merkt dat ze heel graag willen dat iedereen blij is met hun aankoop en geven dan ook eerlijk advies en info over de items zodat je weet wat je koopt. Dit is echt super fijn, want daar heb je tenminste echt wat aan! Retourneren gaat ook zonder problemen en werd ook erg snel geholpen toen ik een item met een productiefoutje ontving. Ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, echt een top service!

21 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een gemene opmerkingen lees ik…

Wat een gemene opmerkingen lees ik hier! Dit zijn geen klanten van le-mody en hier klopt niets van. Melody en de meiden doen altijd hun best voor iedereen en de klanten staan op nummer 1! Kwaliteit en service is top. Melody is heel aardig en is altijd eerlijk over haar producten! Dus zeker bestellen en laat dit even duidelijk zijn voor de haters in deze comments!

Super leuke en lieve meiden

Super leuke en lieve meiden die altijd enthousiast zijn en elke week weer hele leuke items verkopen. Ik moet mij elke keer weer inhouden (lukt nooit) omdat er zo veel leuke items zijn voor een leuke prijs. Ik krijg mijn pakketjes altijd mega snel binnen en ze voorzien mij altijd van eerlijk en fijn advies over de items! Ik blijf zeker bij jullie kopen. Ga zo door girls!

Le mody, top shop!!

Alle negatieve feedback is echt totaal niet waar! Mel is een top meid, ze doet t super goed.. Ze is de enige die ik ken, die je onwijs goed helpt bij de keuze van de kleding! Goudeerlijk en oprecht.. kwaliteit is super goed! Lieve Mel je doet t echt super goed....

Vaste klant voor een reden <3

Ik heb al meerdere malen bij Le-Mody kleding besteld. En dit ook voor een reden, omdat Melody en haar team van super lieve meiden hun uiterste best doen om 2 maals per week een toffe collectie neer te zetten. De kleding is top en mega goede kwaliteit en de verzending mega snel! Mijn pakketjes komen altijd mooi en netjes verpakt aan. De Joya broek is mijn favoriete broek, dit omdat ik 1.78 ben en broeken altijd de kort zijn. Deze niet!! Ik ben 9/10 lives aanwezig en het is altijd mega gezellig. Ik ben en blijf vaste klant! <3

Super ervaring

Super lieve meid die met passie haar werkt uitvoert je kan haar alles vragen en geeft goed advies. Ga zeker vaker bij haar bestellen!

Top bedrijf!!!

Altijd mega enthousiaste meiden! De bestellingen worden snel verstuurd en altijd goede kwaliteit!

2 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mel en haar team staan altijd klaar

Mel en haar team staan altijd klaar! Ze leveren mooie producten en voor betaalbare prijzen. Mel en haar team denken mee als je twijfelt over maten en/of kleuren. Ik ben meer dan tevreden!

4 décembre 2023

Behulpzame vriendelijke meiden!

De dames van Lemody zijn enorm behulpzaam, geven de beste en eerlijke advies. Daarbij is de kwaliteit echt super en het elke euro waard. Altijd een gezellige sfeer bij Lemody! ❤️

1 décembre 2023

Super leuke en lieve meiden

Super leuke en lieve meiden. Elke week leuke nieuwe items. Je ziet duidelijk hoe hard er word gewerkt en dat de meiden er altijd zin in hebben. Melody is een lieverd en kan je heel goed helpen!
Zeker een aanrader!!

Goede ervaring!

Mijn ervaring bij Le-mody is top! Inmiddels al meerdere keren hier besteld. Vriendelijk contact, bij vragen kan je altijd bij ze terecht en helpen ze je! Snelle levering en goede kwaliteit van kleding & sierraden! Ik zou hier zeker weer opnieuw bestellen!

Noté 5 sur 5 étoiles

De allerleukste webshop die ik ken!

De allerleukste webshop die ik ken!! ❣️,met prachtige kleding voor ieder wat wils ben zelf niet de slankste en lemody heeft ook bepaalde kleding items die toch ook voor een maatje meer kunnen ❣️daar komt nog eens bij dat het ontzettend leuke lieve meiden zijn
Dus alles bij elkaar een compleet totaal plaatje❣️ en een dikke vette review van mij omdat ze dat meer dan verdienen !!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus