LEAD THE TALENT Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du har afsluttet din uddannelse og har svært ved at komme ind på jobmarkedet, kan jeg varmt anbefale LEAD THE TALENT. Forløbet har været en stor hjælp for mig, da jeg stod i samme situation og... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Som jobsøgende bliver man taget imødekommende imod, guidet og hjulpet igennem forløbet, uden krav og mistillid. Ydes der en indsats i forløbet på Lead the talent, så får du en kæmpe belønning retur... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Consultant

Écrit par l'entreprise

Vi er et konsulentbureau, der er sat i verden for at hjælpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode mennekser

Behageligr mennesker at snakke med og hurtig til at svare hvis man har noget man gerne vil snakke om. De har nogle fede cases med både store og små firmaer. Vil helt sikkert anbefale at prøve at tage med til et af deres events!

4 mai 2026

Super god konsulentbureau

Super god konsulentbureau, med rigtig søde medarbejdere. Jeg var selv en del af deres forløb og, kan klart anbefale, hvis man søger jobs, at give Lead The Talent et forsøg. De er virkelig professionelle, hjælper, hvor de kan og finde den rette virksomhed som passer til dine kompetencer. Har ikke haft andet en en rigtig god oplevelse og hyggelige stunder. Jeg kan klart anbefale Lead The Talent.

29 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Lærerigt og udviklende forløb på kort tid

Et forløb hos LEAD THE TALENT er virkelig givende for jobsøgende. Man får, især som nyuddannet, god erhvervserfaring og lov til at prøve kræfter af på nye områder, hvor der er god mulighed for at udvikle sig og sætte bedre ord på sine kompetencer.

18 décembre 2025

Godt forløb

Jeg havde et rigtig godt praktikforløb igennem LEAD THE TALENT.

Jeg var ikke i tvivl om retningslinjerne eller hvordan tingene ville forløbe sig, grundet god vidensdeling og løbende opdateringer.

24 septembre 2025

Nye perspektiver&praktiske erfaringer

Jeg synes, at Lead the Talent var en rigtig god oplevelse, fordi jeg fik muligheden for at prøve noget helt nyt. Jeg arbejdede sammen med personer med meget forskellige baggrunde, og i fællesskab løftede vi projektet til et højt niveau.

Gennem forløbet har jeg fået en bedre forståelse af mine personlige styrker, og jeg har samtidig lært en masse nyt fra de andre deltagere. Det har været en øjenåbner for mig.

Jeg synes, at LTT er en virkelig god måde at komme i gang med arbejdslivet på – især efter at have afsluttet min kandidatuddannelse. Tidligere har jeg ofte fået afslag på jobansøgninger på grund af manglende erfaring, men nu kan jeg sige, at jeg har praktisk erfaring med projektledelse.

Derudover har jeg fået mulighed for at opbygge mit netværk, og virksomheden var meget hjælpsom.

13 juin 2025

Hele forløbet var super

Min oplevelse med Lead the Talent var god hele vejen igennem. Fra den første intro dag tog de rigtig godt imod os og hjalp os med at blive rystet godt sammen med hinanden. Igennem forløbet kunne man altid skrive til dem, hvis man havde spørgsmål eller brug for noget og de ville altid vende hurtigt tilbage. Ydermere, har de også selv været rigtig gode til at tage kontakt til os når vi var ude ved virksomheden og sørger for at alt gik som det skulle fra start til slut. Jeg kan kun varmt anbefale Lead the Talent til andre som måske er nysgerrig efter at prøve det og sige at min oplevelse med dem var super hele vejen igennem.

9 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mulighed for at anvende kompetencer fra studiet

Virksomheden jeg landede hos var enormt varme og tog godt imod os. Udover det fik jeg lov til at anvende mine kompetencer fra studiet til at løse deres opgave. Og så er det fedt at arbejde sammen med andre med en baggrund anderledes fra ens egen.
Havde man tvivl om noget i forhold til forløbet kunne man nemt kontakte de ansvarlige og blive informeret.
Samlet set en god oplevelse.

10 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit 8-ugers LEAD THE TALENT forløb. Det har været et enormt lærerigt forløb, hvor jeg har fået hands-on-erfaring i virksomhedspraktikken og en hjælpende hånd og faglig sparring med min tilknyttede mentor. Jeg har fået værdifulde erfaringer igennem forløbet, som jeg nu kan bruge i min videre jobsøgning.
Jeg kan varmt anbefale LEAD THE TALENT til alle jobsøgende, der ønsker at booste deres CV.

19 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk forløb med LEAD THE TALENT – og nu har jeg fået job!

Jeg har haft den store fornøjelse at være en del af et talentforløb hos LEAD THE TALENT, og det har været en utrolig lærerig og givende oplevelse! Gennem forløbet har jeg fået mulighed for at arbejde tæt sammen med en virksomhed om en spændende case, hvor jeg har udviklet mine faglige og personlige kompetencer i praksis. LEAD THE TALENT har skabt et professionelt og inspirerende miljø, hvor der var fokus på udvikling, samarbejde og innovation. Forløbet gav mig værdifulde erfaringer, stærke netværksmuligheder og vigtigst af alt et job!
Jeg kan varmt anbefale LEAD THE TALENT til alle, der ønsker at styrke deres karriere og få en unik mulighed for at arbejde med en virksomhed på en meningsfuld måde. Stor tak til hele teamet for jeres engagement og støtte!

6 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lead The talent er et fantastisk…

Lead The talent er et fantastisk forløb! 🙌

Jeg har haft en virkelig givende oplevelse som en del af Lead The Talent-forløbet. Det er langt mere end en almindelig virksomhedspraktik – her får man 8 uger hos en fed virksomhed, en mentor til sparring og masser af hands-on erfaring. Takket være min mentor har jeg endelig fået taget hul på kaffesamtalerne - bl.a. gennem hendes netværk :D

Hos Siemens Gamesa samarbejdede jeg med to andre talenter om at udvikle et unikt onboarding-brætspil, der skabte stor værdi for virksomheden. Efter forløbet fik vi endda mulighed for at videreudvikle det i en virksomhedspraktik – selvfølgelig sagde vi ja! Nu har vi kun én uge tilbage.

Selvom jeg endnu ikke har landet et job, har vi haft mulighed for at vise vores arbejde frem i virksomheden, og de gør, hvad de kan for at finde et job til os 🤞 Og hvis ikke vi får et, så har jeg fået ekstra værdifuld erfaring til CV’et.👏

Kan varmt anbefale Lead The Talent-forløbet til andre, der søger job!

Tak til Lead The Talent for at gøre det muligt! I gør en kæmpe forskel! 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg endte med at få tilbudt et godt job...

Jeg endte med at få tilbudt et godt job, hos en virksomhed med god ledelse og søde medarbejdere.
Hos LTT var der stor rummelighed - jeg missede det første onboarding møde i forløbet, men skrev efterfølgende og selvom det var et stressende, dog heldigvis kortvarigt, forløb mellem mig, LTT og jobcentret, så var LTT tålmodige og hjalp mig utroligt meget på vejen - de ville virkelig gerne have mig med, og man følte sig i den grad velkommen. Mødte mange ligesindede mennesker i samme position som mig (Dagpengemodtager på 30 +/-), og jeg endte med at få tilbudt et job, som jeg starter til april.
Et forløb som stærkt kan anbefales!

Noté 5 sur 5 étoiles

En lærerig oplevelse for livet!

Mit forløb hos Lead The Talent har været en utrolig lærerig og givende oplevelse. Gennem forløbet har jeg ikke kun fået mulighed for at arbejde med en spændende case, men også udviklet mine kompetencer inden for organisationskultur og strategisk analyse.

Forløbet har givet mig praktisk erfaring, som har styrket mine analytiske evner og forståelse for organisationskultur – noget jeg kan tage med videre i min karriere. Samtidig har samarbejdet med både mentor og casevirksomhed bidraget med nye perspektiver og professionel sparring, som har styrket min faglige og personlige udvikling.

Lead The Talent skaber en unik ramme, hvor man får lov til at afprøve sine færdigheder i praksis og samtidig opbygge et stærkt netværk. Jeg kan varmt anbefale forløbet til andre, der ønsker at udvikle sig og få hands-on erfaring.

Tak for en lærerig oplevelse😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lead the talent var en god oplevelse…

Lead the talent var en god oplevelse for mig.

Det var en god måde at finde et praktik sted. Lead the talent finder firmaer som allerade var intresseret i at få praktikanter forbi, og giver dig et sit down interview med dem.

Jeg kom ud til et lille firma som hed inelco grinders, som aldrig ville have været på min radar normalt, og jeg ente med at lave CO2 udregnings automatisering for dem, hvilket jeg heller ikke ville have overvejet selv.

Igennem forløbet fik jeg kendskab til nye værktøjer og programmer jeg ikke havde brugt i min uddandelse, som nu har udvidet mit CV, og jeg har fået mig en fin anbefaling fra inelco grinders, som jeg også har tilføjet til mit CV.

Sidst men ikke mindst, har de deres mentor program som køre parrellel med din praktik. Min mentor hjalp mig med at fin skrive mit CV og ansøgninger, med 1 on 1 feedback, og gav mig feedback langt bedre ind andre jobcebter forløb jeg har gjort for mig før. Derudover gav min mentor mig nogle øvelser til at hjælpe mig med fremtidig jobsamtaler.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med LTT's High Potentials forløb fordi menneskerne bag er de rareste, åbne mennesker. Man føler sig hørt og de fik etableret et miljø der var både intimiderende, men også vildt givende når man bare kaster sig ud i det og møder de tilknyttede virksomheder. Dog er der brug for en mere klar udmelding fra LTT ift. om de har ens ryg ifbm. kontrakten mellem dem og virksomhederne som er bundet op på en projektansættelse. Jeg stod som "vinder" af forløbet hos den virksomhed jeg var hos og blev så blindsided af virksomheden, som ikke ønskede at fortsætte med mig på vag baggrund. LTT havde IKKE min ryg i det tilfælde, men var gode til hurtigt at sige de vil hjælpe mig videre. Jeg håber ikke andre kommer til at stå i min situation, men stil spørgsmål ved kontrakten og hvorvidt den dækker dig!

2 décembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus