LEAD THE TALENT Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Super god konsulentbureau, med rigtig søde medarbejdere. Jeg var selv en del af deres forløb og, kan klart anbefale, hvis man søger jobs, at give Lead The Talent et forsøg. De er virkelig professionel... Voir plus

Behageligr mennesker at snakke med og hurtig til at svare hvis man har noget man gerne vil snakke om. De har nogle fede cases med både store og små firmaer. Vil helt sikkert anbefale at prøve at tage... Voir plus

Som jobsøgende bliver man taget imødekommende imod, guidet og hjulpet igennem forløbet, uden krav og mistillid. Ydes der en indsats i forløbet på Lead the talent, så får du en kæmpe belønning retur... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Consultant

Écrit par l'entreprise

Vi er et konsulentbureau, der er sat i verden for at hjælpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg fik mulighed for at afprøve min…

Jeg fik mulighed for at afprøve min uddannelse i en rigtig sammenhæng hos en virksomhed som gav mening for mig, og slap dermed at skulle ud i noget ligegyldig praktik et sted jeg ikke ville kunne bruge til noget, og jeg endte også med at få et job bagefter hos den virksomhed.

10 février 2025

Et helt genialt koncept!

LTT har virkelig hjulpet mig ud på jobmarkedet med massere støtte og omsorg. De tager deres rolle meget alvorligt, og hjælper så meget de kan, så oplevelsen kan blive så god som mulig ✨

7 février 2025

Yderst Værdifuldt

Lead The Talent burde være en central del af det Jobcenter tilbyder til ledige, da det både gør det lettere for virksomhederne og for de ledige at få gang i værdifulde praktikker, som øger kompetenceniveauet og giver gode muligheder for ansættelser.

Jeg tror samtidigt på at der er noget værdi at hente i de 1-stjernede anmeldelser her på TrustPilot, hvis man ønsker at forbedre sig!

7 février 2025

Få nogle anderledes perspektiver ind i…

Få nogle anderledes perspektiver ind i ledelsen som du kan bruge til at blive endnu bedre. Vi fik nogle gode analyser af vores organisation som vi har brugt til en handlingsplan, og vi er blevet nysgerrige på 2 ting vi kan blive bedre til.

13 février 2025

Hvis du har afsluttet din uddannelse og…

Hvis du har afsluttet din uddannelse og har svært ved at komme ind på jobmarkedet, kan jeg varmt anbefale LEAD THE TALENT. Forløbet har været en stor hjælp for mig, da jeg stod i samme situation og havde svært ved at finde arbejde.

Selv hvis du er i tvivl om, hvorvidt din uddannelse passer ind, vil du lære meget – både om dig selv, jobmarkedet og dine muligheder. Derudover får du mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk, som kan gavne dig fremover.

10 février 2025

Konceptet er stærkt og dygtige folk

Vi havde en rigtig god oplevelse med Lead the Talent. Fem dygtige, unge akademikere arbejdede dedikeret på et CSRD-projekt hos os. Teamet bag Lead the Talent leverede en meget professionel indsats og gav værdifuld rådgivning og støtte til både virksomheden og talenterne.

Konceptet er stærkt, og vi kan varmt anbefale det til andre. Det er dog vigtigt at være indstillet på at give de unge talenter støtte, da de er nye på arbejdsmarkedet og kun har otte uger til at levere resultater.

Samtidig bringer de et friskt pust til organisationen med deres anderledes tankegang og forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, som adskiller sig fra dem, vi normalt rekrutterer. Det har været en lærerig oplevelse for os alle.

25 octobre 2024

Lead the Talent: Real Work Experience for Graduates

I believe Lead the Talent is a fantastic program for graduates seeking a job. It provides real work experience, offering both the challenges and benefits of collaborating on a project with a new team. It’s an excellent opportunity to learn more about yourself in a professional setting: what you enjoy, what you excel at, and what areas you still need to improve. Even if you aren’t hired at the end, you’ll still gain valuable work experience, strong recommendations, and possibly some new friendships.

18 novembre 2024

En fantastisk oplevelse

Jeg var en del af dette års forløb, og jeg har været mere end tilfreds med det hele. Jeg blev godt klædt på inden matching dagen, og endte endda med at havne ved min 1. prioritets virksomhed!
Lead The Talent er en fantastisk mulighed for jobsøgende for at prøve kræfter i en virksomhed, eller en job position, som man ikke havde tænkt på. Derudover får man tildelt en mentor, og jeg var så heldig at få en mentor der matchede mig og gav mig virkelig god sparring.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra!

29 avril 2024

Positiv oplevelse

Jeg har haft et meget positivt forløb med Lead the Talent, hvor jeg har udviklet mig både professionelt og personligt.

Selve forløbet har været gnidningsfrit, og alle deltagere blev klædt godt på inden selve samarbejdet med virksomhederne begyndte. Derudover har Lead the Talents medarbejdere altid stået tilgængelig til spørgsmål og check-ins.

Jeg har følt mig godt taget godt imod fra dag ét, både af Lead the Talent og af virksomheden jeg skulle arbejde for, og der har været en klar og åben kommunikation hele vejen igennem.

En af de største gaver ved forløbet har dog været min mentor som jeg fik tilknyttet. Min mentor har været en uvurderlig ressource og støtte i forbindelse med min jobsøgning, og han formåede at give mig sparring og motivation som hverken jobcenter eller A-kassen har givet mig. Han har været tålmodig, opmuntrende og altid klar til at lytte og give konstruktiv feedback.

Samlet set har Lead the Talent været en fantastisk oplevelse. Forløbet har givet mig nye færdigheder, nye indsigter og en fornyet selvtillid i min professionelle karriere. Jeg er dybt taknemmelig for denne mulighed og kan varmt anbefale Lead the Talent til alle, der ønsker at udvikle deres talenter og potentiale.

5 juillet 2024

Genialt koncept

En super god og lærerig proces med nem kontakt til folkene bag Lead the Talent. Jeg vil anbefale det til alle, der søger ny erfaring på en unik og virkelighedsnær måde.

2 juillet 2024

Meeting new people/learning new things

Meeting new people, expanding my network, getting into the habit of working with others and learning new things made this experience most useful for me. I enjoyed working on the case, collaborating with others and truly enjoyed the feeling of having a goal to achieve and motivation to work towards that. This program has been a really good reminder for me that I am capable of doing good work and it has given me a hope that I will find a job soon.

25 juin 2024

Professionelt forløb

Vi gennemførte en markedsundersøgelse med 3 high potentials fra LeadTheTalent. Det var en god oplevelse. Dels fik vi et godt resultat, og dels baner det vej for nye kontakter, som vi ellers ikke ville have fået.

29 mai 2024

Jeg nød virkelig den erfaring

Jeg nød virkelig den erfaring, jeg fik i løbet af projektet. Jeg tror, det gav mig mulighed for at lære mere om, hvordan virksomheden fungerer indefra. Mine kolleger delte deres værdifulde viden med mig, og alle var åbne og villige til at hjælpe og lytte til mig. Jeg kan anbefale alle at deltage i projektet, fordi det giver dig mulighed for at forbedre dig og vokse.

8 mai 2024

Lead the Talent har været super dygtige…

Lead the Talent har været super dygtige til at facilitere mødet mellem særligt nyuddannede og det private arbejdsmarked. Jeg har selv netop nu fået foden inden for en virksomhed, jeg ellers aldrig ville have tænkt på. Jeg kan kun anbefale dem og deres koncept. Desuden er de meget anerkendende og lydhøre, i den svære situation som jobsøgende.

14 mai 2024

Super forløb

Virkelig godt forløb.

Det er virksomhedspraktik, men en fra holdet skal hyres bagefter.
Vi fik også tilknyttet en mentor, og det var en stor fordel.

8 mai 2024

God og givende oplevelse

LTT har hele vejen igennem været et lærerigt og givende projekt. Jeg har fået meget ud af selve oplevelsen hos virksomheden, og så har Jesper og hans kollegaer haft en god styring af forløbet fra start til slut. Jeg vil især fremhæve hvor kontaktbare de har været. Hvad end man får et job eller ej, så kan jeg helt klart anbefale andre ledige at gøre en indsats for at få en plads her.

13 mai 2024