Perfekt kundeservice! Virkeligt det man drømmer om når man oplever et problem med et produkt (som nok mest var selvforskyldt). Venlig og hjælpsom hele vejen igennem processen. Kan 100% anbefale! S... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte 2 stk. LED pærer og modtog den den dagen efter. SUPER hurtigtlevering og så var varen samtidig til en virkelig fornuftig pris.
Det er meget få gange hvor jeg virkelig har en god oplevelse med support. Men det må jeg da sige jeg har fået her. Jeg bestilte en LED controller med zigbee, som desværre viste sig at være defek... Voir plus
Jeg bruger gode gammeldags el pærer da jeg får ondt i hovedet af al den LED Derfor køber jeg stort ind hver gang. Min pakke med 10 stk elpærer 💡 kom dagen efter bestilling Alt godt, tak
À propos de l'entreprise
À propos de LEDproff.dk
Écrit par l'entreprise
Hos LEDproff.dk, kan du købe alt lige fra LED pærer til kæmpe projektører.
Vi hjælper dig rigtig gerne på vej, hvis du har problemer så mailer du blot til os eller ringer
Det er det vi er her for!
Coordonnées de contact
Kometvej 34, 6230, Rødekro, Danemark
- 71 99 48 42
- salg@ledproff.dk
- ledproff.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 78 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jeg handlede 12 genopladelige…
Jeg handlede 12 genopladelige fyrfadslys med fjernbetjening det er så smart 😊 et af lysene virkede dog ikke-jeg skrev ind til dem- og samme dag var der nye på vej!! Det er da service der vil noget så 1000 tak
Et plus at de sender varerne hurtigt afsted
God hjemmeside ig hurtig levering
Fin vare til prisen
Fin vare til prisen, så må vi se om pærene på sigt kan holde. Hurtig levering
Fuld tilfredshed .Gode varer Hurtig…
Fuld tilfredshed .Gode varer Hurtig levering. God indpakning.
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker ekspedition og levering
Rigtig god kvalitet er overrasket
Rigtig god kvalitet er overrasket! Den er god uden det på nogen måder gør ondt kan anbefales til små skader,infiltrationer osv. Pakken kom hurtigt efter et par dage.
Hurtig og god levering
Hurtig afsendelse af bestilte varer
Hurtig afsendelse af bestilte varer. God pris/kvalitet forhold. Tak
Jeg købte et plante vækst-lys hos…
Jeg købte et plante vækst-lys hos LEDproff.
Dagen efter om morgen, skriver de, at de er underbemandet og min pakke vil blive sendt et par dage senere. Med mindre jeg klikker på et hyperlink som vil prioritere min post.
Den klikker jeg på, da jeg skulle bruge det til gave.
2 timer senere er det afsendt med GLS og jeg modtager pakken dagen efter.
Det er altså kundeservice som man sjælendt oplever i dag.
Helt perfekt, mange tak.
Hurtig levering 0g god service.
G4 fatning i porcelæn og med silikone…
G4 fatning i porcelæn og med silikone ledning og til 4 kroner stykket! så kan det vist ikke gøres meget billigere.
L’expérience Trustpilot