Perfekt kundeservice! Virkeligt det man drømmer om når man oplever et problem med et produkt (som nok mest var selvforskyldt). Venlig og hjælpsom hele vejen igennem processen. Kan 100% anbefale! S... Voir plus
Bestilte 2 stk. LED pærer og modtog den den dagen efter. SUPER hurtigtlevering og så var varen samtidig til en virkelig fornuftig pris.
Det er meget få gange hvor jeg virkelig har en god oplevelse med support. Men det må jeg da sige jeg har fået her. Jeg bestilte en LED controller med zigbee, som desværre viste sig at være defek... Voir plus
Jeg bruger gode gammeldags el pærer da jeg får ondt i hovedet af al den LED Derfor køber jeg stort ind hver gang. Min pakke med 10 stk elpærer 💡 kom dagen efter bestilling Alt godt, tak
À propos de LEDproff.dk
Écrit par l'entreprise
Hos LEDproff.dk, kan du købe alt lige fra LED pærer til kæmpe projektører.
Vi hjælper dig rigtig gerne på vej, hvis du har problemer så mailer du blot til os eller ringer
Det er det vi er her for!
Kometvej 34, 6230, Rødekro, Danemark
- 71 99 48 42
- salg@ledproff.dk
- ledproff.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 78 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Altid en fornøjelse og handle ved…
Altid en fornøjelse og handle ved ledproff🤝😁
100+ spots handlet
Kanon service
Jeg fik mine pærer.
Hurtig levering og fine produkter ☀️☀️☀️☀️☀️
Top kundeservice og de tog endda…
Top kundeservice og de tog endda telefon hurtigt
Varmeste anbefalinger!
Jeg kan kun give LEDPROFF.dk mine varmeste anbefalinger!
Jeg købte oprindeligt 6 lamper hos LEDPROFF.dk. Efter noget tid gik 2 af dem ud, og da jeg kontaktede kundeservice, hjalp Daniel mig med det samme og sendte 2 nye lamper uden tøven.
Senere gik endnu en lampe ud. Vi fandt efterfølgende ud af, at det faktisk var lyssensoren i min egen installation, der var årsagen. På LEDPROFF.dk står der, at panelerne skal monteres med et EMI-filter, hvilket jeg ikke havde set, og derfor var de monteret uden.
Selvom problemet altså skyldtes min egen installation, hjalp Daniel igen uden tøven og sendte både en ny lampe og et EMI-filter.
Det er virkelig sjældent, man oplever så god kundeservice. Ingen diskussion eller besvær – bare hurtig og professionel hjælp.
Vanvittig god service og en kæmpe anbefaling til LEDPROFF.dk – og især Daniel i kundeservice!
Nem bestilling og hurtig fremsendelse…
Nem bestilling og hurtig fremsendelse af produktet.
Kunne ikke oprette bestilling
Kunne ikke oprette bestilling. Ringede og fik den bedste service. Næste dag kunne jeg hente pakken så tak for det
Kun positivt at sige!!
Jeg har bestilt varen på 8 august…
Jeg har bestilt varen på 8 august stadigvæk ikke sender pakken fra lager

Réponse de LEDproff.dk
Perfekt oplevelse.
Virkelig god service. Hurtig afsendelse og deraf hurtig modtagelse.
Stor ros til Anders i Kundeservice.
Kvaliteten af de varer jeg bestilte, er i top og helt som beskrevet.
Handler gerne her igen.