Super! Lynhurtig ekspedition af ordren + ligeså hurtig afsendelse af pakken. Super fin Lego gave vedlagt ordren kvit og frit både ifm ordreafgivelsen samt ekstra Lego gave i pakken da den kom. Handler... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sidder og søger efter et spil til en gave og får virkelig lyst til at handle på jeres hjemmeside, for hold da op, hvor er i gode til at svare jeres kunder på TP. Det er god stil og der er en fantasti... Voir plus
Super kundeservice, da jeg bad om at få annulleret første ordre pga en fejl, så blev det klaret. Og jeg sendte så en ny bestilling samme dag, og den var hos min lokale pakkeshop 2 dage efter. Jeg h... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de jouets
- Magasin de jouets pour enfants
- Magasin de jeux
- Boutique de cadeaux
- Magasin d'articles de loisirs
Écrit par l'entreprise
Legen.dk er etableret i 2012 Vi er specialiseret på at levere alle dine legetøjsprodukter - til den rigtige pris naturligvis. Vi har et kæmpe sortiment af Premium-brands, herunder blandt andet LEGO, Playmobil, Barbie, Paw Patrol, Schleich og BRIO. Du vil bl.a. kunne finde alle katalogvarer i vores butik. Vi arbejder derudover hele tiden på at få varer hjem som er sværere at finde: Herunder Exclusiv- produkter og udgåede varer.
Coordonnées de contact
Sleipnersvej 24, 4100, Ringsted, Danemark
- 69 17 34 56
- salg@legen.dk
- legen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Bestilt og leveret på to dage
Bestilt og leveret på to dage. Vi havde bestilt en gave et andet sted, hvor de blev forsinket med levering. Vi var ellers ude i god tid. Pludseligt havde vi travlt og så var det virkelig lækkert, at vi kunne bestille tirsdag aften og afhente i pakkeshop torsdag. Vi er meget tilfredse. Produktet var også i top.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Alt ok.
Kan anbefale at handle med legen.dk
God og hurtig service
God og hurtig service. Jeg er meget tilfreds med købet.
Det bestilte kom allerede dagen efter
Det bestilte kom allerede dagen efter. Så bestemt en god oplevelse.
Lynhurtig levering og god service.
Alt i orden
Absolut rimelige priser, god hjemmeside der er let at finde rundt. fin levering
hurtig levering :-)
Nemt at bestille og hurtig levering.
Det er anden gang jeg handler hos legen.dk og det virker bare. Nemt at finde og bestille varer, og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering
Hurtig og nemt
Hurtigt og præcist
Super nem hjemmeside
Super nem hjemmeside - den holder hvad den lover - det bestilte er hurtig fremme -
God pris og hurtig levering.
Ingen yderligere bemærkninger
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.