Legen.dk Avis

1 102
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sidder og søger efter et spil til en gave og får virkelig lyst til at handle på jeres hjemmeside, for hold da op, hvor er i gode til at svare jeres kunder på TP. Det er god stil og der er en fantasti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilt og leveret på to dage. Vi havde bestilt en gave et andet sted, hvor de blev forsinket med levering. Vi var ellers ude i god tid. Pludseligt havde vi travlt og så var det virkelig lækkert, at v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice, da jeg bad om at få annulleret første ordre pga en fejl, så blev det klaret. Og jeg sendte så en ny bestilling samme dag, og den var hos min lokale pakkeshop 2 dage efter. Jeg h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Magasin de jouets pour enfants
  3. Magasin de jeux
  4. Boutique de cadeaux
  5. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Legen.dk er etableret i 2012 Vi er specialiseret på at levere alle dine legetøjsprodukter - til den rigtige pris naturligvis. Vi har et kæmpe sortiment af Premium-brands, herunder blandt andet LEGO, Playmobil, Barbie, Paw Patrol, Schleich og BRIO. Du vil bl.a. kunne finde alle katalogvarer i vores butik. Vi arbejder derudover hele tiden på at få varer hjem som er sværere at finde: Herunder Exclusiv- produkter og udgåede varer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(1 102)

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Et dejligt sted at handle

Et dejligt sted at handle. Gode priser, tilbud, og frem for alt lyn-hurtig levering. Jeg vil anbefale andre at handle her.
h. Peter.

9 juin 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Fej markedsføring

Finder en billig vare på siden. Der popper et vindue op med at man kan tilmelde sig nyhedsbrev og få gratis fragt og en lille gave med sin første ordre. Da jeg så modtager nyhedsmailen, får man rigtig nok en lille ting med, men ingen gratis fragt. Efter mail-udveksling med legen.dk er deres begrundelse, at man vil få en ting, ingen gratis fragt, men information om hvordan man opnår gratis fragt. I deres tilfælde, hvis man bestiller for over 1000 kr. En information man får alligevel ved at kigge på deres hjemmeside. Ikke i orden, så ingen handel herfra.

6 juin 2018
Logo de Legen.dk

Réponse de Legen.dk

Hej Trine

Tak for, at du gav dig tid til at anmelde os.

Jeg er rigtig ked af, at du oplever vores kampagne negativt. Sådan er den bestemt ikke tænkt.

I vores pop-up-boks skriver vi, at du får et gratis LEGO-sæt samt at du får information om, hvordan du kan få gratis fragt. Informationen om gratis fragt kan du - ganske rigtigt - ligeledes finde på vores hjemmeside. Det er dog ikke alle der er opmærksomme på dette - hvorfor vi gør opmærksom på det i det i tilmeldings-mailen.

Vi gør vores bedste for at give vores kunder et fint legetøjssortiment, nogle gode priser - og lidt ekstra når der er mulighed for dette. Vi ville rigtig gerne også give fri fragt på alle ordrer, men da vi også gerne skal drive en forretning er dette desværre aktuelt ikke muligt for os.

Jeg håber du fandt de legetøjsprodukter du søgte alligevel:-)

God leg - leg godt.

Klaus, Legen.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg kan kun svinge mig op på 2…

Jeg kan kun svinge mig op på 2 stjerner... At jeg overhovedet giver 2 stjerner er fordi der er lynhurtig levering og det er super... Men problemet opstår når der skal sendes noget retur. Der oplyses om at der er 14 dages fuld returret og det er fint, MEN her opstår problemet så.... Man skal SELV afholde udgiften ved at returnere og de penge ser man ikke igen... Har idag lige sendt en pakke med 2 æsker LEGO retur og det kostede mig 110 kr. Absolut sidste gang jeg handler hos dette firma.....

4 juin 2018
Logo de Legen.dk

Réponse de Legen.dk

Hej Mette Katrine

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Jeg synes dog, at du er endog meget hård ved os.

Vores betingelser er helt tydelige omkring returnering:

Du får krediteret det fulde ordrebeløb incl. de fragtomkostninger som du har betalt for at få varen leveret. Returomkostningen dækker vi ikke. Vi stiller ikke krav om, at du skal bruge GLS til returnering. Du er velkommen til at benytte en transportør efter eget valg. Du er sågar velkommen til at aflevere returvaren på vort lager selv.

Uanset ovenstående er returbetingelserne tilgængelige i vores shop (så du kan se dem inden du handler), ligesom du godkender dem når du køber, derudover er de medsendt den ordrebekræftelse du har modtaget i forbindelse med din ordre.

Jeg skal naturligvis beklage, at du ikke føler dig tilstrækkeligt oplyst, men det svært for mig at se, at vi kunne have været meget tydeligere.

God leg - leg godt

Klaus, Legen.dk

Super

Super! Lynhurtig ekspedition af ordren + ligeså hurtig afsendelse af pakken. Super fin Lego gave vedlagt ordren kvit og frit både ifm ordreafgivelsen samt ekstra Lego gave i pakken da den kom. Handler meget gerne igen og kan klart anbefale andre at gøre det samme *****

8 mai 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus